Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سید رضا طباطبایی مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری قم در یادداشتی که به مناسبت نامگذاری سال جدید با عنوان"تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها"، آورده است: مقام معظم رهبری مطابق سنت هر سال در بیانات خود در دقایق آغازین سال نو، با نامگذاری خاصی نقشه راه آن سال را ترسیم تا قوای مختلف به کمک یکدیگر در اجرای ان گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری قم  عنوان کرد:در چند سال اخیر شعار‌های سال تا حدی از بنر و سربرگ شدن و ... گذشته و پس از اجرایی شدن آن موجب ایستادگی و مقاومت نظام جمهوری اسلامی شده تا جایی که تحریم‌های بی حد و اندازه آمریکای جنایتکار علی رغم ایجاد مشکلات زیاد نتوانسته کشور را با بحران مواجه کند.

طباطبایی تصریح کرد:در سال ۹۹ با درایت مقام معظم رهبری با نامگذاری سه سیلابی (کلمه‌ای) شعار سال مشکلات اجرای تولید را شفاف معرفی و با بیان پشتیبانی‌ها و موانع زدایی‌ها به عنوان دو راهکار اجرایی تولید، نقشه راه را برای دست اندرکاران نظام گستراندند.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری قم  عنوان کرد:امید است مسئولین دستگاه‌های اجرایی به این نتیجه برسند که راه رونق تولید از پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها می‌گذرد و در هنگام مراجعه تولید کننده‌ها برای رفع مشکلات صرفا به قوانین اشاره نکرده و تا جایی که ممکن باشد قانون را به نفع تولید کننده واقعی تفسیر کنند و قوه قضاییه هم در این راه حامی مدیران با این نگرش باشند و یا اگر نیاز به تغییر قوانین باشد با قید فوریت با قوه مقننه نسبت به تغییر قانون اقدام کنند تا با رفع موانع و پشتیبانی لازم به کمک یکدیگر شاهد تولید و قطع وابستگی‌ها که هدف نهایی نظام است نائل شویم.

طباطبایی گفت:درسال ۹۹، استان قم نیز با تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استاندار و با حضور مدیران اقتصادی و مرتبط در واحد‌های تولیدی و صنعتی به صورت هفتگی با هدف پشتیبانی و مانع زدایی موجب راه اندازی ۱۲۷ واحد تولیدی جدید و ۳۵ واحد راکد گردیده که ازنتایج حاصل آن کاهش نرخ بیکاری به ۸ درصد در پاییز سال گذشته بود و با ادامه این روند سال ۱۴۰۰ نیز همچون سال گذشته شاهد رونق تولید در استان باشیم.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آن‌ها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحد‌های صنعتی قم فراتر از ۵۹ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده‌است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال شعار سال واحدهای صنعتی پشتیبانی ها سرمایه گذاری مانع زدایی زدایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟