Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، صندوق جهانی حیات وحش از سال ۱۹۹۸ هر دو سال یک بار وضعیت تنوع زیستی جهان را اعلام می‌کند. گزارش اخیر صندوق جهانی حیات وحش به تغییر و تحولات در حوزه تنوع زیستی در بازه زمانی ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۶ پرداخته است.

این مرکز در آخرین گزارش خود بیش از ۲۱ هزار جمعیت از گونه‌های مختلف پستانداران، پرندگان، خزندگان و دوزیستان را مورد پایش قرار داده است که در ادامه به برخی از نکات مهم این گزارش اشاره شده است:

بررسی ۲۱ هزار جمعیت از گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی نشان‌دهنده کاهش ۶۸ درصدی گونه‌های پایش شده از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۶ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یعنی شاخص کره حیات ۶۸ درصد کاهش یافته داشته که نشانگر وضعیت نزولی جمعیت گونه‌های گیاهی و جانوری جهان است.

بر اساس گزارش صندوق جهانی حیات وحش ۷۵ درصد از زمین‌های عاری از یخ کره زمین تغییر و تحول یافته‌اند.

۸۵ درصد تالاب‌های جهان طی ۵۰ سال اخیر از بین رفته‌اند. عمده اقیانوس‌های کره زمین آلوده هستند. صید بیش از حد، آلودگی، فاضلاب‌های صنعتی و انسانی و توسعه مناطق ساحلی عمده فشار‌های بشر بر اقیانوس‌ها است.

بر اساس این گزارش زیستگاه‌های آب شیرین (رودخانه‌ها، تالاب‌ها، دریاچه‌ها و...) بیشترین آسیب را از نابودی تنوع زیستی طی ۵۰ سال اخیر دیده‌اند و این مسئله تاثیر زیادی بر از بین رفتن تنوع زیستی محیط‌های آبی داشته است.

بر اساس شاخص کره حیات، آب‌های شیرین در سطح زمین به طور متوسط ۸۴ درصد کاهش یافته‌اند.

بر اساس شاخص تنوع زیستی، آستانه تنوع زیستی کره زمین ۹۰ درصد برآورد شده است یعنی ما باید ۹۰ درصد از تنوع زیستی سطح کره زمین را تاکنون حفظ می‌کردیم، اما این شاخص در گزارش صندوق جهانی حیات وحش تا سال ۲۰۱۶، ۷۰ درصد اعلام شده است.

گروه‌های بسیار تاثیرگذاری که به آن‌ها توجهی نمی‌شود مانند حشرات به‌صورت عمده از بین رفته‌اند.

یک پنجم گونه‌های وحشی به دلیل مسائل مرتبط با تغییرات اقلیم در معرض خطر انقراض هستند. صندوق جهانی حیات وحش هشدار داده است که پیش‌بینی می‌شود با وضع موجود نتوانیم این گونه‌ها را از خطر انقراض نجات دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تالاب ها حیات وحش صندوق جهانی حیات وحش تنوع زیستی کره زمین گونه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day

روز جهانی سلامتی زنان World Women’s Wellness Day هر سال در آخرین جمعه ماه آوریل (۲۶ آوریل ۲۰۲۴ مصادف ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی سلامتی زنان یک رویداد بین‌المللی سالانه با هدف ارتقای سلامت و تندرستی زنان از طریق فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف است. سلامت زنان به شاخه‌ای از پزشکی اطلاق می‌شود که بر درمان و تشخیص بیماری‌ها و شرایطی تمرکز دارد که بر سلامت جسمی و عاطفی زنان تأثیر می‌گذارند و حوزه‌ها و تخصص‌های زیادی را در بر می‌گیرد که شامل موارد زیر است:

کنترل بارداری

عفونت‌های زنانه

سرطان سینه، سرطان تخمدان و سایر سرطان‌های زنانه

ماموگرافی

یائسگی و هورمون درمانی

پوکی استخوان

بارداری و زایمان

سلامت جنسی

زنان و بیماری قلبی

شرایط خوش‌خیم مؤثر بر عملکرد اندام‌های زنانه

تاریخ روز جهانی سلامتی زنان ۱۴۰۳

روز جهانی سلامتی زنان هر سال در آخرین جمعه ماه آوریل یعنی ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ مصادف هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. این روز راهنمای نهایی برای ترویج سلامتی و شادی در زنان است.

تاریخچه روز جهانی سلامتی زنان

روز جهانی سلامتی زنان به‌طور رسمی در فوریه ۲۰۲۱ معرفی و آخرین جمعه هر ماه آوریل به‌عنوان راهنمای نهایی سلامت و شادی برای زنان اعلام شد. پس از آن از بیست‌ونهم تا سی‌ام آوریل ۲۰۲۱، اولین کنفرانس مجازی سلامتی و مراقبت از خود زنان به میزبانی رسانه تنوع زنان (Diversity Woman Media) برگزار شد و چالش‌های بی‌سابقه‌ای را برجسته کرد که زنان برای ایجاد تعادل بین شغل و زندگی‌شان به‌عنوان مادر، همسر، دختر و دوست با آن روبه‌رو هستند و بدون شک بر سلامت جسمی و روانی آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

این رسانه در سال ۲۰۰۷ تأسیس شد و یک مجله کسب‌وکار آمریکایی است که مقالات اصلی در مورد کارآفرینی، توسعه شغلی، فناوری، امور مالی، سلامت و تنوع را در رابطه با زنان در دنیای تجارت ارائه می‌دهد و داستان‌های موفقیت کسب‌وکار آن‌ها را برجسته می‌کند و در حال حاضر مجموعه‌ای از چهارشنبه‌های سلامت را با موضوعات مرتبط با سلامتی از جمله مدیریت استرس، سلامت جسمی و روانی، بهداشت خواب، تغذیه و تمرکز حواس اجرا می‌کند. مخاطبان آن نیز مردم سراسر جهان از هر نژاد، فرهنگ و پیشینه و مجرد یا متأهل هستند که داستان‌های خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند و در روزهای سخت به یکدیگر آرامش می‌دهند. آن‌ها به گفت‌وگو و بحث می‌نشینند و به دنبال امیدی بودند که مقاومت متزلزل‌شان نیاز دارد به گفت‌وگو و بحث می‌نشینند.

روز جهانی سلامتی زنان و کنفرانس مجازی آن، امتداد چهارشنبه‌های سلامتی رسانه تنوع زنان است که اطلاعاتی در مورد مراقبت از خود و سایر مسائل سلامتی را ارائه می‌دهد. در این روز زنان تشویق می‌شوند تا خود را در اولویت قرار دهند و بر سلامت و تندرستی خود تمرکز کنند. کنفرانس مجازی نیز شرایط تعامل زنان با رهبران، متخصصان و سایر منابع را فراهم می‌آورد تا به آن‌ها کمک کند زندگی خود را دوباره ارزیابی کنند. این امر بر سلامتی زنان تأثیر مثبت می‌گذارد.

هدف از برگزاری روز جهانی سلامتی زنان آشنایی آن‌ها با دانشی است که برای شادتر و سالم‌تر بودن نیاز دارند و توانمندسازی آن‌ها با ابزارهایی است که برای موفقیت در تمام جنبه‌های زندگی‌شان نیاز دارند. رسانه تنوع زنان سعی دارد با نشان دادن چگونگی در اولویت قرار دادن نیازهای خود به زنان، به آن‌ها کمک کند تا به بهترین شکل ممکن عمل کنند و در نتیجه مادران، همسران، شرکا، کارمندان و مردم شادتری باشند.

کد خبر 747873

دیگر خبرها

  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • «حفاظت» به بقای گونه‌ها کمک می‌کند
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • نصب تندیس گونه درنا به مناسبت هفته زمین پاک در چالدران