Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@20:40:11 GMT

پلمب اماکن پذیرایی ناقض پروتکل‌های بهداشتی در جویبار

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۷۰۸۸

پلمب اماکن پذیرایی ناقض پروتکل‌های بهداشتی در جویبار

صاحب دهشت گفت: اماکن اقامتی و پذیرایی در جویبار در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پلمب و پروانه بهره برداری آنها لغو می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صاحب دهشت در گفت و گو با بلاغ با اشاره به شیوع بیماری کرونا و پرهیز از سفرهای غیرضروری اظهار کرد: یکی از راههای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، کنترل سفرهای شخصی ، غیر هوشمند و غیرمسئولانه است و شهروندان باید نسبت به رنگ بندی و رتبه بندی شهرها براساس میزان آلودگی ویروس کرونا حساسیتشان را بالاببرند و حافظ جان خود و خانواده خود باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درخصوص نظارت بر اماکن گردشگری افزود: تیم های گشت نظارتی با همکاری کارشناسان مرکز بهداشت و اصناف در سطح شهرستان مستقر و گشت های نظارتی بر واحد های پذیرایی و اقامتی جویبار به صورت مداوم نظارت دارند و درصورت رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی برخورد قانونی ،پلمب و به لغو پروانه بهره برداری این مکان ها منجر می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جویبار با بیان اینکه جویبار به عنوان مهد کشتی ایران و جهان دارای پهلوانان کشتی ، با اخلاق ودارای مدال های طلایی است اظهار کرد: به منظور تکریم کشتی گیران با مشارکت شهرداری جویبار و تامین اعتبارات مالی درآینده نزدیک ،خانه تاریخی تقوایی به موزه کشتی تبدیل می شود که این اقدام نقطه عطفی درورزش جویبار محسوب می شود.

دهشت در خصوص جاذبه های گردشگری تاریخی ، فرهنگی و جاذبه‌های طبیعی شهرستان جویبار خاطر نشان کرد: جاذبه های تاریخی شامل خانه های تاریخی ، پل های تاریخی و تکایا تاریخی ،جاذبه های فرهنگی گردشگری جمعه بازار شهرستان جویبار و جاذبه گردشگری طبیعی آبندان ها؛ رودخانه و سواحل دریا خرز که به عنوان دست نخورده ترین سواحل مازندران است که در فصل بهار چشم انداز زیبا و بی بدیل برای پرنده نگری و طبیعت گردی هستند.

این مسئول ادامه داد: جاذبه گردشگری تاریخی ، فرهنگی و طبیعی با توجه به رنگ بندی ستادکرونا شهرستان ،جویبار جزء شهرهای زرد قرار دارد که برای جلوگیری از تجمع افراد در ایام کرونا تمامی تفرجگاه ها تعطیل است.

دهشت یکی از مشکلات اصلی صنعت گردشگری شهرستان جویبار را محدود بودن اعتبارات دانست و تصریح کرد: در حوزه بهره برداری از پروژه‌های گردشگری وجود تورم و مشکلات اقتصادی و شیوع ویروس کرونا در یک سال اخیر بحران های مالی زیادی برای صنعت گردشکری ایجاد کرده است و براین اساس سازمان میراث فرهنگی تسهیلاتی برای قشر آسیب دیده در صنعت گردشگری و صنایع دستی در سطح جویبار در نظر گرفت و به فعالان گردشگری و صنایع دستی آسیب دیده پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد