Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون بهداشت علوم پزشکی مشهد گفت: در برخی از مراکز خدمات جامع سلامت، درصد افراد مبتلا به کرونا افزایش یافته است که این امر می‌تواند زنگ خطری برای هفته‌های آینده باشد. - اخبار استانها -

مهدی قلیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  مشهدمقدس  با بیان اینکه تعداد موارد سرپایی ابتلا به کرونا در برخی از مراکز خدمات جامع سلامت این دانشگاه افزایش محسوسی داشته است، از تمامی مردم خواست نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توجه ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قلیان با اشاره به افزایش تعداد شهرهای قرمز و نارنجی در کشور  و روند افزایشی بیماران مبتلا به کرونا در برخی از شهرها خاطرنشان کرد: انجام سفر، حضور در اماکن شلوغ، حضور در رستوران‌ها و دورهمی‌ها از عوامل تاثیرگذار در روند افزایشی آمار کرونا محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر آمار ابتلا به کرونا در استان خراسان رضوی، روند تند و پیش روند نیست خاطرنشان کرد: اما در برخی از مراکز خدمات جامع سلامت، درصد افراد مبتلا به کرونا افزایش یافته است که این امر می‌تواند زنگ خطری برای هفته‌های آینده باشد.

حجم کل ویروس کرونا در دنیا معادل یک قوطی نوشابه!کرونای انگلیسی ‌در دزفول می‌تازد/تکمیل ظرفیت تخت‌های بیمارستان بزرگهمت جهادگران بسیجی دزفول برای مقابله باکرونا +تصاویر

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کرونای انگلیسی قدرت سرایت و انتشار بیشتری را دارد تصریح کرد: طی بررسی‌های انجام شده از تعدادی از بیماران بستری، 50 درصد این افراد مبتلا به کرونای انگلیسی بودند که این امر لزوم توجه بیشتر مردم را نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی می‌طلبد.

قلیان با بیان اینکه رنگ بندی شهرها از لحاظ آمار ابتلا به کرونا با نحوه فعالیت اصناف در ارتباط است خاطر نشان کرد: در صورت رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و تغییر رنگ شهرها، به طور حتم محدودیت‌هایی در فعالیت اصناف صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به در پیش بودن برنامه سنت چراغ برات در استان خراسان رضوی اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد استانی کرونا، تمامی آرامستان‌ها استان به منظور پیشگیری از کرونا در روزهای منتهی به نیمه شعبان غیر فعال و برگزاری مراسم ممنوع است.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبتلا به کرونا ابتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • تجهیز تمامی خودروهای داخلی به ردیاب
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • مخلان امنیت در مشهد دستگیر شدند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند