Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@23:02:16 GMT

درخواست حکیم از کمیساریای انتخابات عراق

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۸۵۸۸

درخواست حکیم از کمیساریای انتخابات عراق

رهبر جریان حکمت ملی عراق از کمیساریای انتخابات این کشور خواست که در تصمیم خود در عدم برگزاری انتخابات در خارج از عراق تجدید نظر کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «عمار حکیم» رئیس ائتلاف عراقیون با انتشار توئیتی ابراز امیدواری کرد که کمیساریای عالی انتخابات در تصمیم خود در لغو انتخابات در خارج عراق تجدید نظر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دلیل این خواسته خود را افزایش میزان مشارکت در فرایند دموکراتیک، افزایش و تقویت مشروعیت انتخابات، برگزاری انتخابات سالم و منصفانه که همه عراقی‌ها در داخل و خارج از کشور در آن مشارکت داشته باشند، عنوان کرد و گفت: ما خواهان تجدید نظر در تصمیم کمیساریای عالی انتخابات و یافتن راهکار مناسب در این زمینه هستیم.

یادآور می‌شود که «جمانه الغلای»، سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات عراق تصریح کرده بود: این شورا در نشست اخیر خود تصمیم گرفت تا انتخابات زودهنگام آتی بنا به دلایل فنی، حقوقی و بهداشتی مربوط به کرونا در خارج از عراق برگزار نشود.

کمیساریای عالی انتخابات عراق در بیانیه‌ای افزود: بر اساس قانون انتخابات مصوب پارلمان، اتباع عراق که در خارج از کشور اقامت دارند، می‌توانند منحصرا با کارت‌های هوشمند بایومتریک در انتخابات شرکت کنند، اما کمیساری عالی انتخابات برای تکمیل ثبت‌نام رای‌دهندگان عراقی در خارج از کشور در بهترین شرایط به 160 روز زمان نیاز دارد، این در حالی است که تنها 40 روز برای این امر زمان باقی مانده همچنین وزارت امور خارجه از انجام فرایند ثبت‎ نام و رای‌گیری در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های کشور به دلیل عدم امکام برگزاری انتخابات در شرایط کنونی عذرخواهی کرده است و نیز به دلیل اینکه این انتخابات در اماکنی برگزار می‌شود که تحت حاکمیت عراق قرار ندارد، دستگاه قضایی عراق صلاحیتی برای رسیدگی به تخلفات احتمالی در آن ندارد.

در این بیانیه آمده است: همچنین برگزاری انتخابات خارج از عراق نیازمند اعزام کارمندان کمیساریای انتخابات به کشورهای دیگر است که در شرایط کنونی شیوع اپیدمی، جان آنان را به خطر می اندازد لذا با توجه به موارد پیش‌گفته، این کمسیاریا در نشست خود در مورخه 22/3/2021 تصمیم به عدم برگزاری انتخابات در خارج از عراق در دهم اکتبر آتی گرفت و زمان برگزاری انتخابات حتمی و از لحاظ حقوقی غیر قابل تغییر است.

علی التمیمی»، کارشناس حقوقی عراق بیانیه کمیساریای عالی انتخابات در عدم برگزاری انتخابات برای شهروندان عراقی مقیم خارج از کشور را زیر سوال بُرد.

التمیمی در بیانیه‌ای اعلام کرد: عدم برگزاری انتخابات در خارج از عراق باید بر اساس پیشنهاد کمیساریای عالی انتخابات به هیات دولت باشد و پس از آن، هیات دولت در این باره با پارلمان وارد مکاتبه خواهد شد تا در نهایت پارلمان به دلیل اپیدمی کرونا و دشواری برگزاری آن در کشورهایی که مانع از حضور تیم‌های نظارت بر انتخابات می‌شوند، رای به عدم برگزاری آن در خارج از کشور بدهد.

وی افزود: بر اساس قانون انتخابات، منحصرا پارلمان حق لغو انتخابات در خارج از عراق را دارد.

کمیساریای عالی انتخابات عراق پیشتر تصمیم به عدم برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در خارج از این کشور گرفت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیساریای عالی انتخابات انتخابات در خارج از عراق عدم برگزاری انتخابات برگزاری انتخابات انتخابات عراق خارج از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • درخواست برخی فعالان فراری برای بازگشت به ایران
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • وزیر کشور: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس