Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@02:43:55 GMT

مشارکت حداکثری، اولویت اصلی نظام است

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۰۲۶۸۳

مشارکت حداکثری، اولویت اصلی نظام است

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، منوچهر حبیبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در نشست با بخشداران استان با اشاره به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، گفت: در حالی به استقبال انتخابات ۱۴۰۰ می رویم که کشور به دلیل تحریم های ظالمانه و چالش های کرونا با شرایط سخت اقتصادی و معیشتی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی اظهار داشت: انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا، مهم‌ترین رخداد کشور در سال ۱۴۰۰ به شمار می‌رود که دارای ابعاد داخلی و بین المللی زیادی است.    حبیبی با بیان اینکه مشارکت حداکثری، اولویت اصلی نظام است، افزود: برگزاری انتخابات سالم، قانون مند، بدون شائبه و در مسیر جریان اصلی خود مساله ای بسیار مهم است.   معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با بیان اینکه ۶۷۹ روستای استان قزوین واجد شرایط برگزاری انتخابات شورای روستایی هستند، تصریح کرد: وظیفه بخشداران فراهم کردن شرایط مناسب برای حضور حداکثری داوطلبان در شوراهای شهر و روستا و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.   حبیبی با بیان اینکه روستاهای دارای ۲۰ خانوار و ۱۰۰ نفر جمعیت واجد شرایط برگزاری انتخابات هستند،تاکید کرد: داوطلبان شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت نام را به روزهای آخر موکول نکنند و زودتر گواهی فقدان سوء پیشینه را دریافت کنند.   وی با بیان اینکه انتخابات شورای روستایی باید در تمام روستاها برگزار شود،افزود:باید دور همی های عید را به  دور همی های انتخابات تبدیل کنیم و زمینه مشارکت حداکثر داوطلبان در شوراهای روستایی فراهم شود.   حبیبی افزود: اگر چه بسترسازی برای تحقق مشارکت حداکثری از وظایف دستگاه‌های اجرایی به شمار می‌رود اما این مهم تنها بر عهده مجریان انتخابات نیست و عوامل متعددی در این رابطه اثر گذار هستند.   رییس ستاد انتخابات استان قزوین افزود: در همین راستا باید از ظرفیت معتمدان محلی، ائمه جمعه، فعالان سیاسی و گروه های دیگر بهره‌ گرفت تا بتوان زمینه برگزاری یک انتخابات با شکوه و حداکثری را فراهم کرد.   وی خاطر نشان کرد: مردم در تمام عرصه‌های انقلاب حضوری چشم‌گیر و گسترده داشته و دارند و در این انتخابات نیز حماسه‌ای دیگر از حضور خود در تاریخ ثبت می‌کنند.   انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین منوچهر حبیبی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین مشارکت حداکثری شهر و روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است