Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مراجع تقلید گفت: همه ما باید قدر انقلاب اسلامی و نظام را بدانیم و باید مراقبت کنیم کسی به بیراهه نرود و گرفتار اختلاس نجومی نشود.

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله جوادی آملی در پیام تصویری به شانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت که پیش از ظهر جمعه در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با بیان اینکه با ظهور حضرت ولی عصر (عج) جامعه از جاهلیت نجات می‌یابد گفت: یکی از مهمترین مصادیق جاهلیت در عصر ما عدم معرفت نسبت به امام عصر (عج) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امام معصوم از چند راه امامت خود را می‌فهمد اما مردم باید امام را با برهان و دلیل معتبر عقلی و نقلی بشناسند.

این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به روایتی از امام رضا (ع) الهام از جانب خداوند متعال را یکی از راه‌های درک امامت امام معصوم بیان کرد و افزود: امام علی النقی (ع) در پاسخی به این سوال که از کجا فهمیدید به امامت رسیدید، فرمودند یک ذلتی در خود احساس می‌کنیم که می‌فهمیم به مقامی بار یافتیم.

وی با بیان اینکه وقتی انسان از نفس خود دور می‌شود، خود را بخوبی می‌شناسد و فقط عظمت و شکوه خدا را می‌بیند گفت: وقتی انسان خود را می‌بیند، این حجاب باعث می‌شود که از معارف الهی بازبماند اما اگر کسی ذلت محض را احساس کند، معلوم می‌شود که خود را نمی‌بیند، بنابراین خدا را با چشم دل مشاهده می‌کند و از الهامات الهی بهره مند می‌شود.

آیت الله جوادی آملی پرسش حضوری از امام معصوم و یا ارائه برهان عقلی و نقلی راه‌های شناسایی امام بیان کرد و افزود: انسان اگر می‌خواهد مرگش مرگ جاهلی نباشد باید امام شناس باشد انسانی که امامش را نشناسد در جهل زندگی کرده و از آنجایی که مرگ عصاره زندگی است و اگر انسان در جهل زندگی کند مرگش هم در جهالت است.

وی ادعیه، زیارت و امام شناسی نقلی را از راه‌های شناسایی امام زمان (عج) بیان کرد و افزود: در ادعیه آمده دین وقتی نظم می‌گیرد که امام حکومت کند و آنچه که امام انجام می‌دهد خدا اراده کرده است و این کار مبنایی است که امام شناس باید به آن آگاه باشد و بعد از علم به آن عمل کند و بعد آن را منتشر کند.

این مفسر برجسته قرآن کریم با اشاره به محتوای برخی ادعیه و زیارات درباره شئون امام زمان (عج) و ابراز ارادت ما به این حضرت گفت: دین خدا بوسیله امام نظم پیدا می‌کند چراکه آنها حضرت علم غیب فراوانی و بدون محدودیت دارند و آن علم غیب، معیار حکم فقهی نیست.

وی با تاکید بر اینکه رفتار و گفتار امامان معصوم باید برای ما اسوه باشد گفت: تنها ما نباید در نماز و حج از امامان پیروی کنیم، بلکه سیره، سنت، گفتار و عمل ایشان و هر چه به عنوان تبیین حکم الهی و تشریع وظیفه بیان شده، برای ما دلیل قاطع و برهان می‌شود.

آیت الله جوادی آملی با تقدیر از زحمات امام (ره) در پایه گذاری جمهوری اسلامی ایران گفت: خدا امام و شهدا را با انبیای الهی محشور کند که این راه را فهمیدند، باور و عمل کردند و ما امروز بر سر سفره این بزرگان بهره مند می‌شویم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی، نظام الهی است و باید قدر این نظام را بدانیم، افزود: همه ما باید قدر انقلاب اسلامی و نظام را بدانیم و باید مراقبت کنیم کسی به بیراهه نرود و گرفتار اختلاس نجومی نشود.

این مرجع تقلید شیعیان با اشاره به مفاهیم برخی ادعیه درباره توفیق سربازی در رکاب امام زمان (عج) گفت: ما باید از خدا بخواهیم در زمان و وقتش با زبان و قلم و سلاحمان امام زمان را یاری کنیم.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آیت الله جوادی آملی حفظ نظام جمهوری اسلامی امام زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۵۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود