Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، به پاس سال‌ها تلاش و کوشش در حوزه کشاورزی و علوم باغی و به ویژه آموزش نسل‌های جدید در حدود ۲۰ سال آموزشی که عشق به وطن و حفظ آب و خاک را ارتقا می دهد این جایزه فرهنگی و بشر دوستانه که در اصول و ارزش‌های مندرج در منشور ملل متحد (UN) است به عنوان یک مروج انسان دوست وعاشق طبیعت آقای به پرویز ملک زاده اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که به پرورش درختان پایه کوتاه در باغ خود شهره است و درختان میوه را با ارتفاعی حدود ۲۰ سانتی متر را به بار نشانده است

علاوه بر آن حدود ۲۰ سال از عمرش را در کلاس آموزشی آشنایی با طبیعت و درختان و گیاهان مختلف با عنوان کلاس زنگ سبز با دانش آموزان گذرانده است.

تولید کود جادو یکی از دستاورد‌های اوست.

کود معجونی یک کود ۱۰۰ درصد آلی و ارگانیک است که توسط ۲۳ ماده اولیه و طی یک فرآیند پیچیده فرآوری و تولید شده و درختان میوه را به جای رویش تحریک به زایش می‌کند.

محقق علوم گیاهی و باغی و نویسنده چندین مقاله و کتاب زیست محیطی، گیاهی و باغی است.

پرویز ملک زاده می گوید: کود معجونی درختان میوه را به جای رویش تحریک به زایش می‌کند و محصول درخت را بین چهار تا ۱۰ برابر افزایش می دهد.

کود جادو (معجونی) در کشت‌های سطحی و گلخانه‌ای بی نظیر ظاهر شده و میزان تولید در واحد سطح محصول را به طرز شگفت انگیزی بالا می‌برد. این کود تاییدیه کشور انگلیس و هلند را دریافت کرده است.

کود جادو نتیجه ۴۵ سال تحقیق، آزمون و خطا و آزمایشِ ملک زاده محقق علوم باغی و گیاهی و مالک باغ جادو در شهر همدان است و پس از سال‌ها انتظار کارخانه تولید انبوه این کود در استان اصفهان راه اندازی و شروع به کار کرده است.

انتهای پیام/ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات باغی و کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!

روزنامه دولتی ایران به انتقادات نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری به رئیسی در پاکستان واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: اهدای مدرک دکترای افتخاری به رئیس جمهور کشورمان در پاکستان، موجب بروز واکنش‌هایی در میان رسانه‌ها و فضای مجازی شد.

در همین رابطه ادعایی مطرح شد مبنی بر اینکه مدرک دکترای افتخاری، از سوی یک دانشگاه فرعی پاکستان و توسط معاون این دانشگاه به آیت‌الله رئیسی اهدا شده است.

این ادعا درحالی است که اولاً دانشگاه کراچی بزرگترین دانشگاه دولتی در پاکستان است؛ ثانیاً در مراسم اعطای این مدرک افتخاری «حکمران» ایالت سند پاکستان به عنوان رئیس هیأت امنای دانشگاه‌های کراچی حضور داشته است.

دیگر خبرها

  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • ماجرای جنجالی شدن اهدای دکترای افتخاری به رئیسی
  • در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • ماجرای اهدای دکترای افتخاری به رئیسی و انتقادی که گاف از آب درآمد!
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • طرح ادعاهای بی‌اساس علیه دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • ماجرای دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی پاکستان + عکس
  • بررسی ادعاها درباره مدرک دکترای افتخاری رئیسی