Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندین کشتی باری مسیر خود را به سمت «دماغه امید نیک» در آفریقای جنوبی تغییر داده‌اند تا در ترافیک کانال سوئز گرفتار نشوند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، چندین نفتکش و کشتی باری مجبور شده‌اند مسیر خود را از کانال سوئز تغییر دهند و بسیاری از شرکت های حمل و نقل به دنبال مسیرهای جایگزین برای دوری از شاهرگ حیاتی تجارت دنیا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

دو کشتی باری تحت کنترل شرکت باربری فرانسوی سی ام ای گروپ تغییر مسیر داده اند و به سمت «دماغه امید نیک» در آفریقای جنوبی می‌روند. در همین حین این شرکت به دنبال یک راه دریایی، راه‌آهن و مسیر هوایی به عنوان جایگزینی برای کانال سوئز جهت ارسال محموله‌های آینده خود است و حداقل ده تا از کشتی‌های این شرکت هنوز هم در کانال سوئز منتظر هستند.

 حداقل ده کشتی باری شامل چند نفتکش و چندین کشتی حامل گاز طبیعی مایع هم مسیر خود را تغییر داده اند تا در ترافیک کانال سوئز گرفتار نشوند. جورجیوس هاتزیمانولیس، سخنگوی وبسایت ترافیک دریایی گزارش داد نفتکش‌های چنیل و شل هم به سمت دماغه امید نیک می‌روند.

بسته شدن کانال سوئز مسیر کشتی ها را 9650 کیلومتر افزایش دادتلاش روسیه برای جایگزینی مسیر دریایی قطب شمال به جای کانال سوئز

وی گفت:«ما شاهد تغییر مسیر کشتی‌ها در اقیانوس هند از آسیا تا اروپا هستیم و اگر این شرایط ادامه داشت باشد، تعداد این کشتی ها افزایش می‌یابد».

کانال سوئز که یک مسیر کشتیرانی حیاتی برای تجارت دنیا است و حدود 15 درصد از حمل و نقل کشتیرانی دنیا را در بر میگیرد، از روز سه‌شنبه هفته گذشته توسط یکی از بزرگترین کشتی‌های باربری دنیا با نام «اور گیون» مسدود شده و زنجیره عرضه دنیا را که قبلا هم با مشکلاتی مواجه بود مختل کرده است. این اتفاق احتمالا هفته‌ای 10 میلیارد دلار برای تجارت جهانی هزینه در بر دارد.

حدود 300 کشتی در حال حاضر منتظر بازگشایی این کانال 193 کیلومتری هستند چون انتخاب یک مسیر جایگزین دو هفته به سفر آنها اضافه کرده و هزینه‌های کشتیرانی آنها را بالا می‌برد.

 انتهای پیام/52

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسیر خود کانال سوئز کشتی باری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ ابوالفضل موسوی پور صبح امروز در مراسم تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان، تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آسیا با بزرگراه شهید لشگری با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این‌که در دو سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی را در محور آزادگان انجام داده است گفت: در زمستان سال گذشته در محدوده بزرگراه آزادگان در منطقه ۱۶ اقدام خوبی صورت گرفت و یک لاین کندروی جدید اضافه شد و سبب شد که بار ترافیک سنگین صبح و عصرگاهی که از قبل پل رجایی تا صنیع‌خانی ایجاد می‌شد تا حدودی رفع شده و تداخل بار ترافیکی نداشته باشیم.

وی با بیان این‌که همچنین اخیرا در محور آزادگان در محدوده پل فتح یک لاین احداث شد که موجب روان‌سازی بار ترافیکی شد، تصریح کرد: تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز وارد مدار می‌شود نیز یکی دیگر از اقدامات مهم بود چرا که لاین کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری محور تنگی بود که حالا این محور استاندارد‌سازی شده و سبب شده که حجم سنگین بار صبحگاهی ترافیک تقلیل یابد چرا که شاهد بودیم این بار ترافیکی تا کیلومتر‌ها محور آزادگان را درگیر می‌کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص این‌که شهرداری در نظر دارد طرح ترافیک را تغییر دهد و آیا در این زمینه نظرات پلیس احصا شده است؟ تصریح کرد: هنوز صحبت جدی در این زمینه با پلیس نشده است، اما اعتقاد دارم که تغییرات در محدوده طرح ترافیک و ... خوب است و نباید در برابر تغییرات مقاومت کنیم.

موسوی پور با بیان این‌که با توجه به افزایش تردد خودرو‌ها موتورسیکلت‌ها و ... باید طرح ترافیک بروزرسانی شود، اظهار کرد: باید کارگروه مشترکی فی‌مابین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح ترافیک جدید تا پایان سال جاری انجام شده و امسال شاهد اجرای طرح ترافیک خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: قطعا امسال نیست و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که چه بزرگراه‌هایی در تهران وجود دارد که آسفالت آنها نیاز به مرمت آسفالت دارند، گفت: عمدتا محور‌های کمربندی که خودرو‌های سنگین در آن تردد می‌کنند همچون بزرگراه یاسینی، آزادگان و قسمتی از بسیج محور‌هایی هستند که آسفالت آنها نیاز به بهسازی بیشتر دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • آزادی کارکنان هندی کشتی توقیف شده توسط ایران
  • تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان
  • تغییر مسیر پرواز تهران-زاهدان-مشهد
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • رهبر انقلاب: به ما می‌گویند چرا شما از فلسطین حمایت می‌کنید؛ امروز تمام دنیا از فلسطین حمایت می‌کنند (فیلم)
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می شوند