Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@11:20:54 GMT

ریزش قیمت نفت با احتمال باز شدن کانال سوئز

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۴۴۷۸

ریزش قیمت نفت با احتمال باز شدن کانال سوئز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت یک دلار و ۳۸ سنت معادل ۲.۱ درصد کاهش یافت و به ۶۳ دلار و ۱۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات نفت برنت یک دلار و ۴۸ سنت معادل ۲.۴ درصد کاهش داشت و به ۵۹ دلار و ۴۹ سنت در هر بشکه رسید.

یک منبع کشتیرانی آگاه به رویترز گفت: کشتی کانتیتری غول پیکر اورگرین به طور کامل شناور شده و پیش از به حرکت درآمدن، مورد بازرسی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سه شنبه گذشته که این کشتی در کانال سوئز به گِل نشست، صدها کشتی کانتینری، کشتی فله بر و نفتکشهای حامل نفت در هر دو سوی کانال سوئز منتظر عبور از این مسیر بوده اند. انتشار خبر شناور شدن اورگرین باعث شد قیمتهای نفت بلافاصله سقوط کنند.

قیمتهای نفت در چند روز گذشته که معامله گران و سرمایه گذاران تلاش کرده بودند تاثیر مسدود شدن کانال سوئز و قرنطینه های گسترده را بر بازار ارزیابی کنند، نوسان شدیدی داشته است.

جفری هالی، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA پیش بینی کرد نوسان بازار ادامه خواهد داشت. وی گفت: با توجه به نوسان هفته گذشته، نفت برنت به پایین‌ترین حد بازه معاملاتی ۶۰ تا ۶۵ دلار خواهد رفت و نفت آمریکا هم به محدوده پایینتر بازه معاملاتی ۵۷.۵۰ دلار تا ۶۲.۵۰ دلار نزول خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، عاملی که از قیمتهای نفت پشتیبانی کرده، انتظار برای حفظ محدودیت عرضه اوپک پلاس است. بانک سرمایه گذاری گلدمن ساکس اعلام کرد انتظار دارد اوپک پلاس در نشست اول آوریل خود تصمیم بگیرد تولید نفت خود را در ماه مه تغییر ندهد اما همچنان پیش بینی می کند تولید این گروه تا سپتامبر ۳.۴ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا می کند.

پربیننده ترین جنگ لفظی هند و عربستان بر سر قیمت نفت چرا مسدود شدن کانال سوئز برای قیمت نفت اهمیت دارد؟ کانال سوئز تا ساعاتی دیگر بازگشایی می‌شود افزایش واردات نفت ایران تولیدکنندگان آفریقایی را به دردسر انداخت کانال سوئز به داد بازار نفت رسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت برجام کانال سوئز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

به گزارش ایسنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیاز‌ها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیاز‌های قانونی کشور با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ و نرخ حدود ۴۰ هزار تومان مرکز مبادله تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخداد‌های سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

دیگر خبرها

  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟