Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@23:14:21 GMT

شمار مبتلایان کرونا در شاهرود و میامی از هشت هزار تن گذشت

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۶۸۰۸

شمار مبتلایان کرونا در شاهرود و میامی از هشت هزار تن گذشت

به گزارش ایرنا، رضا چمن شامگاه سه شنبه با بیان اینکه هم اکنون ۵۲ بیمار کووید۱۹ در بخش های مختص به بیماران کرونایی در بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بستری هستند، افزود: از این تعداد ۴۳ بیمار در بخش عادی و ۹ بیمار بدحال در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

وی توسعه برنامه بیماریابی را از عوامل سریع شناسایی موارد جدید خواند و اظهار داشت: با توسعه این برنامه شناسایی به موقع بیماران سرپایی انجام شده و بیشتر آنان بهبود یافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چمن با بیان اینکه در روزهای گذشته تاکنون شاهد افزایش نسبی مراجعه کنندگان سرپایی هستیم، تصریح کرد: افزایش در مراجعات سرپایی و شناسایی مواردی که با تست سریع و توسعه بیماریابی از اطرافیان موارد مثبت انجام شده، بیشترین موارد ابتلا به ویروس کرونا در شرق استان سمنان را تشکیل می دهند.

به گفته وی، در صورت ادامه روند افزایشی ابتلا در روزهای آینده شاهد افزایش موارد بستری در بیمارستان خواهیم بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه همه گروه های سنی در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند، افزود: با این شیب افزایشی ابتلا که دوباره در بسیاری از مناطق کشور از جمله حوزه استحفاظی این دانشگاه آغاز شده، باید با دقت بیشتری از گروه های پرخطر محافظت کنیم.

چمن، سالمندان را پرخطرترین گروه سنی در برابر بیماری کووید۱۹ خواند و اظهار داشت: بیشترین موارد بستری و بدحال مربوط به این گروه سنی است، باید از سالمندانی که به ویژه دارای بیماری های زمینه ای مزمن هستند، محافظت و مراقبت بیشتری کرد.

وی، مادران باردار را دومین گروه پرخطر در برابر این ویروس دانست و گفت: این ۲ گروه باید از شرکت در برنامه های دورهمی، گردهمایی ها و همچنین محفل های خانوادگی به طور جدی پرهیز کنند.

بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان شاهرود به درمان مبتلایان ویروس کرونا اختصاص یافته است، هم اکنون شهرستان شاهرود در وضعیت زرد و شهرستان میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

براساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با فوت ۹۱ تن از هموطنان مبتلا به بیماری کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در ایران به ۶۲ هزار و ۵۶۹ تن رسیده است.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۱۰ فروردین) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۰ هزار و ۲۵۰ تن بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و یک هزار و ۳۹ تن بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۸۷۵ هزار و ۲۳۴ تن رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود علائم کرونا بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود علائم کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود علائم کرونا بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است