Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار رضا بنی اسدی فر جانشین پلیس پیشگیری ناجا در حاشیه بازدید از اقدامات نوروزی پلیس راه آهن کشور، با بیان اینکه پلیس راه آهن پیشتاز در تامین امنیت مسافران نوروزی است، اظهار کرد: با تلاش هوشمندانه کارکنان پلیس راه آهن و پیشگیری ناجا تاکنون نزدیک به ۶۰۰ هزار مسافر و بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ رام قطار در امنیت کامل طی ایام نوروز ۱۴۰۰ جابجا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امنیت ۱۴ هزار کیلومتر خطوط ریلی در ۲۲ استان کشور و در سه حوزه مسافری، باری و امور اضطراری کاری دشوار تامین شده است، افزود: مجموعه مدیران و کارکنان این پلیس تخصصی از لحظه ورود مسافران به ایستگاه و حرکت قطار‌ها از مبدا تا مقصد با مسئولیت پذیری قابل توجهی نظم و امنیت این فرآیند را به نحو احسن به سرانجام می‌رسانند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به افزایش نرخ رشد جمعیت و تغییر مستمر و مداوم سبک زندگی که متاثر از رویداد‌های مختلف اجتماعی است بر ضرورت هوشمند سازی سازمان پلیس تاکید و تصریح کرد: خوشبختانه پلیس تخصصی راه آهن گام‌های موثری در بهره گیری از فناوری‌های نوین برداشته به گونه‌ای که در حال حاضر خصوصا در ایام نوروز نقاط حادثه خیز ریلی در ۱۰ استان کشور توسط نزدیک به ۴۰۰ دوربین به صورت آنلاین و متمرکز توسط مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راه آهن کشور و ۱۶۰۰ دوربین به صورت غیر متمرکز توسط سایر یگان‌ها پایش و مورد رصد دایمی هستند تا از بروز هر گونه ناامنی احتمالی و وقوع جرایم جلوگیری شود، البته تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

جانشین پلیس پیشگیری ناجا کشف ۶۸ درصد از سرقت ها، دستگیری ۴۲ نفر سارق، کشف کالا و ارز قاچاق ۹۰۰ میلیون ریالی، انجام گشت‌های شبانه روزی توسط ۱۸۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت را از دیگر دستاورد‌های ارزشمند و قابل توجه پلیس راه آهن پلیس پیشگیری ناجا در بازه زمانی یازده روزه در نوروز ۱۴۰۰ برشمرد.

سردار بنی اسدی فر با ابراز رضایت از عملکرد نوروزی پلیس راه آهن در تامین امنیت مسافران و جابجایی امن حجم انبوهی از کالا در تعطیلات نوروزی، از تلاش‌های ارزنده سردار "حشمت اله ملکی"؛ فرمانده پلیس راه آهن کشور و مجموعه کارکنان خدوم و زحمت کش این پلیس قدردانی و خاطرنشان کرد: خدمت در پلیس راه آهن از جایگاه مقدسی برخوردار است و امیدواریم با همراهی و همکاری بیش از پیش مردم و سازمان‌های مسئول با پلیس پیشگیری سرعت ارائه خدمات به شهروندان را افزایش و تهدید‌ها و آسیب‌های شبکه ریلی را به حداقل رسانده و مدیریت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خطوط ریلی نیروی انتظامی پیشگیری ناجا پلیس پیشگیری پلیس راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران  درباره آمار‌های کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمار‌ها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم‌تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشور‌های اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالاو به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشور‌های غربی برای تأمین نیاز‌های جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست. دکتر اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و درنهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های خوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند. دکتر اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست