Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به امضای سند راهبردی همکاری ایران و چین اظهار داشت: رقابت‌های جهانی ژئوپلیتیکی در منطقه نفت خیز خلیج فارس و آسیای جنوب غربی در طول نیم قرن گذشته ایران را نقطه تلاقی منافع و برخورد قدرت‌های جهانی ساخته است.

وی افزود: با شکل‌گیری انقلاب اسلامی رقابت‌های جهانی ژئوپلتیکی و ژئواکنومیکی مجموعه مستمری از جنگ‌های مستقیم تا نیابتی و تقابل های جدیدی را در قالب جنگ‌های سرد میان قدرت‌های بزرگ شکل داده است و ایران اسلامی همواره در کانون مرکزی این جنگ‌های مستمر در نیم قرن گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرکرد در مجلس تصریح کرد: ایران اسلامی با تولید مستمر قدرت و توسعه اثربخش آن قدرتهای بزرگ جهانی را امروز به اینجا رسانده که یا این حجم از قدرت سخت و نرم تولید شده را مهار کنند و یا با تغییر راهبردی سیاست‌های خود از این قدرت در جهت حفظ منافع و جایگاه بین‌المللی خود استفاده کنند.

وی ادامه داد: آمریکا در جهت مهار این قدرت بزرگ جمهوری اسلامی ایران، بر آن برآمد که در جهت حفظ منافع بین‌المللی خود با تلاش مضاعف و ایجاد جنگ‌های نیابتی بویژه با ایجاد داعش و در ادامه با توافق برجام  این حجم از قدرت را مهار کند که با نقش آفرینی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، جنگ‌های نیابتی در منطقه که به دنبال افول جمهوری اسلامی بود به شکست منجر شد؛ مجلس انقلابی هم با مصوبه اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها سیاست مهار توسط برجام را به پایان خود رساند.

راستینه اظهار داشت: چین به عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ دنیا که در رقابت با آمریکا و کسب جایگاه اول قدرت اقتصادی در دنیا قرار گرفته است شکست آمریکا در تقابل با جمهوری اسلامی را پایان یکجانبه گرایی آمریکا می‌بیند و وقتی آمریکای قدرتمند را در مهار ایران اسلامی ناکامی می‌بیند، لذا ناچار به برگزیدن سیاست توافق با ایران در جهت حفظ جایگاه و ارتقای خود در نظام بین‌الملل است و امضای سند راهبردی ایران و چین نمونه ای بارز از برگزیدن سیاست حفظ و ارتقای جایگاه در نظام بین‌الملل توسط چین است که منجر پایان دادن به یکجانبه گرایی آمریکا در نظام بین‌الملل خواهد شد. 


عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: امضای سند راهبردی همکاری ایران و چین آغاز جدیدی از قدرت نمایی انقلاب اسلامی است که قدرت‌های بزرگ جهانی ایران اسلامی را در کانون مرکزی قدرت  به رسمیت می‌شناسند چرا که تنها جمهوری اسلامی است که توانست در منطقه با یکجانبه گرایی آمریکا مبارزه کند و به آن پایان دهد و می‌توان به نمونه‌های بارزی همچون درهم کوبیدن عین الاسد، تشکیل هسته‌های بین‌المللی در جهت مبارزه با تروریسم، حل و فصل موضوعات منطقه‌ای این مسئله اشاره کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: ایران چین سند همکاری ایران و چین موقعیت ژئوپلتیک یکجانبه گرایی آمریکا جمهوری اسلامی قدرت های بزرگ ایران اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: اگر کمک آمریکا نبود رژیم صهیونیستی قدرت و جرات این رفتارهای وحشیانه را داشت؟ /حج امسال، حج برائت است
  • پایان کار شمشیربازان ایران درسئول
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران، پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم