Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی از آن نیازمند افراد متخصص است، گفت: برای این امر نیازمند همکاری دو قشر دانشگاهی و حوزوی هستیم، در حقیقت جامعه نیازمند ریل‌گذاری دقیق است و این دو قشر دو ستون ریل را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین صغیرا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه کشور غنی از منابع انسانی، زیرزمینی و طبیعی است، اظهار کرد: با وجود دارا بودن منابع مختلف، طی چند سال اخیر موفق به استفاده صحیح نشده‌ایم که علت اصلی نبود مدیریت صحیح است.

وی افزود: تا زمانی که مدیریت صحیح وجود نداشته باشد، تولید کاهش یافته و استفاده بهینه صورت نمی‌گیرد، به‌همین دلیل رهبر معظم انقلاب طی چند سال گذشته شعارهای سال را به تولید اختصاص داده‌اند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه شعار امسال ترکیبی و نسبت به سال‌های گذشته کمی متفاوت است، ادامه داد: مخاطب اصلی شعار سال دولت است، البته پس از دولت، آحاد مردم باید خود را موظف دانسته که به شعارها جامه عمل بپوشانند.

صغیرا در ادامه به قسمتی از ماجرای حضرت یوسف در قرآن اشاره و تصریح کرد: عزیز مصر برای انتخاب مدیر، به دنبال فردی مدبر و مدیر بود، با توجه به وحی الهی، حضرت یوسف خود را مکلف دانست که این مسئولیت را بپذیرد، زیرا علیم و امانتدار بوده و پروردگار به او وحی می‌کند که توانایی انجام کار را دارد.

وی اضافه کرد: بنابراین جامعه ما نیازمند امانتداری و تعهد و تخصص است، نبود این دو مسئله در افراد مسئول مانع تولید می‌شود، برای رفع این موانع باید افرادی در پذیرش مسئولیت‌ها ورود پیدا کنند که بر توانایی‌های خود واقف باشند و آن‌گاه به صحنه وارد شوند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: افراد مسئول باید بتوانند تولیدات را مدیریت کرده، پشتیبانی‌های لازم را محقق کنند و در مسیر موانع را کنار بزنند.

صغیرا با بیان اینکه پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی نیازمند افراد متخصص است، گفت: برای این امر نیازمند همکاری دو قشر دانشگاهی و حوزوی هستیم، در حقیقت جامعه نیازمند ریل‌گذاری دقیق است و این دو قشر دو ستون ریل را تشکیل می‌دهند و افرادی که در میانه مسیر حرکت می‌کنند تولیدکنندگان هستند که نقش بخش‌های خصوصی چشمگیر است.

وی خاطرنشان کرد: اگر دو قشر دانشگاهی و حوزوی با تعهد و تخصص در کارهای اجرایی کشور ورود پیدا کنند می‌توانند مانع بسیاری از ضررها شوند، چرا که این افراد زبان بلیغ و گویا دارند، به اقصی نقاط کشور سفر می‌کنند و می‌توانند در جریان بسیاری از مشکلات قرار بگیرند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه در تولیدات نوین، دانشگاه می‌تواند بسیار کارآمد باشد، اظهار کرد: بخش‌های تخصصی با نام فناوری‌های نوین در برخی از دانشگاه‌ها تاسیس شده که این بخش‌ها باید تقویت شده و از افراد شاغل در این حوزه‌ها حمایت شود بنابراین باید مسئولان فعالیت‌های دانشگاهیان را رصد کنند.

صغیرا یکی از موانع تولید را قاچاق کالا عنوان کرد و توضیح داد: وقتی محصولی در داخل کشور تولید می‌شود، نیازمند ورود کالای مشابه نیستیم، اگر قرار است کالایی از خارج از کشور تامین شود، مواد اولیه آن تنها وارد شود و لزومی به واردات کل آن محصول نیست، از سویی دیگر با مسئله واردات بی‌رویه مواجهیم، چرا که تولیدکننده داخل کشور متضرر می‌شود و اگر محصول وارداتی قیمت کمتری دارد کیفیت آن نیز پایین‌تر است.

وی یکی از بهترین پشتیبانی‌ها را همدلی و همکاری آحاد مردم دانست و افزود: مسئولان و مردم باید دست به دست هم دهند، در این مسیر باید نواقص را کمتر دید و به منابع داخلی توجه کرد، البته هر تولیدی ممکن است دارای اشکال و ضعف باشد، اما در صورت حمایت پیشرفت می‌کند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نقش تبلیغ اقتصادی را در حمایت از تولید بسیار موثر عنوان و خاطرنشان کرد: تبلیغات به‌خصوص از رسانه ملی سبب دلگرمی تولیدکننده و در نتیجه افزایش تولید و کاهش قیمت‌ها می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری شعار سال۱۴٠٠ تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها دو قشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات

گرچه کشور‌های غربی سیل تسلیحات نظامی را به اوکراین روانه کرده‌اند و در آخرین مورد کنگره آمریکا بودجه ۶۱ میلیارد دلاری به این کشور را تصویب کرد، اما روسیه وارث غول صنایع نظامی اتحاد جماهیر شوروی است به طوری که اکنون قدرت توپخانه‌ای مسکو ۱۰ برابر کی یف است و تحلیلگران بر این باورند غرب یارای رقابت با روسیه در تولید تسلیحات را ندارد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع روسیه امروز (چهارشنبه) دستور افزایش بیشتر تولید تسلیحات را به صنایع نظامی این کشور داده و تاکید کرد: اکنون ما نیازمند ارسال سریعتر تسلیحات برای رفع نیاز‌های جنگ اوکراین هستیم. 

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: ارتش روسیه در حال پیشروی در نقاط کلیدی یک هزار کیلومتر جبهه‌های نبرد با اوکراین است و تسلیحات آمریکایی هرگز نمی‌تواند مانع از پیروزی مسکو شود. با این حال، این تسلیحات تنها به تشدید تنش‌ها دامن می‌زند. 

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در دیدار با مقامات ارشد نظامی این کشور تاکید کرد: حجم، کیفیت و سرعت تولید تسلیحات ما نیازمند افزایش است. ما برای حفظ سرعت عملیات خود در جبهه‌های نبرد نیازمند افزایش بیشتر تسلیحات هستیم. 

روسیه اکنون موفق شده ۱۸ درصد از مساحت اوکراین را به خاک خود ضمیمه کند. با توجه به عدم توازن قوا میان دو طرف به ویژه در حوزه نیروی انسانی، توان توپخانه‌ای و قدرت هوایی، تحلیلگران می‌گویند اوکراین در نهایت محکوم به شکست است و سوال اصلی در حال حاضر میزان مساحتی است که این کشور در پایان جنگ از دست خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی