Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - تعطیلات نوروزی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ۴ شهرستان استان کردستان را قرمز و نارنجی کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج ، تغییر وضعیت شیوع کرونا در استان کردستان به دلیل سرازیر شدن مسافران و گردشگران نوروزی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از هفته‌های پیش توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و ستاد استانی مقابله با کرونا پیش‌بینی شده بود، تا جائیکه درخواست خودداری از حضور مردم در تجمعات و دورهمی‌ها، حتی به خواهش هم کشیده شد! 

بر اساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم‌اکنون شهرستان سقز در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته و شهرستان‌های بانه، بیجار و دیواندره نیز در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان‌ها در وضعیت آبی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر وضعیت شیوع کرونا و ادامه روند صعودی مبتلایان در استان کردستان در حالی اتفاق افتاده که بر اساس اعلام آمار رسمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در طول شبانه‌روز گذشته 294 بیمار جدید مبتلا به کووید.19 در استان شناسایی و یک بیمار جان باخته است که این آمار زنگ خطر و حکایت از اوج‌گیری دوباره کرونا است.

براساس جدیدترین رنگ‌بندی کرونایی و آمارهای رسمی منتشره، وضعیت استان کردستان در زمینه شیوع کرونا شکننده و خطرآفرین بوده و براساس اعلام معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان و مصوبه ستاد ملی کرونا به منظور جلوگیری از شیوع بیشتر کووید19 هر گونه دورهمی و تجمع در  پارک‌ها و تفرجگاه‌های سطح استان در روز سیزدَه‌بدَر؛ طبیعت ممنوع است.

آمار کرونا در ایران| فوت 94 نفر در 24 ساعت گذشتهجدیدترین رنگ بندی کرونایی ایران/ 2 هفته آینده شاهد افزایش آمار ابتلا هستیم + نقشه و جدول

فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز با تشریح آخرین وضعیت استان، هرگونه تجمع و ازدحام  را اصلی‌ترین کانون شیوع و انتشار ویروس کرونا دانسته و خطاب به شهروندان تأکید کرده که روز طبیعت را در خانه بمانید و از حضور در اماکن عمومی، پارک‌ها و تفرج‌گاه‌ها پرهیز و شیوه‌نامه‌های بهداشتی که تضمین کننده سلامت آنها و جامعه است را رعایت کنید.

 وی با اعلام اینکه نادیده گرفتن هشدارها، گردهمایی در بوستان‌ها و گردشگاه‌ها در روز طبیعت به معنی استقبال از کرونا و خطر مرگ است، از مردم خواستار همکاری و ماندن در خانه‌های خودشان کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به اینکه شاید این سؤال پیش بیاید که چرا در فضای باز این ممنوعیت وجود دارد، عنوان کرده که بر اساس سنت ایرانیان چندین خانواده در این روز با هم در ارتباط هستند و در یک مکان تجمع می‌کنند، بنابراین خطر گسترش و واگیری بیماری در وضعیت کنونی که از لحاظ سرعت انتشار کرونا، بسیار شکننده بوده، افزایش می‌یابد.

رضاعی با اعلام اینکه اکنون شهرستان سقز در شرایط قرمز؛  بیجار، بانه، دیواندره در وضعیت نارنجی و دیگر شهرستان‌های استان در وضعیت زرد قرار گرفته‌اند، خطاب به هم‌استانی‌ها هشدار داده که شهرستان‌های سقز و بانه از لحاظ کرونا به سمت وضعیت بحرانی پیش می‌روند.

به گزارش تسنیم؛ گردهم‌آیی سیزده بدر و خروج مردم از خانه‌های خود و حضور در تجمعات و دورهمی‌ها، کروناگردی در روزه طبیعت و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، طی روزهای آینده روند شیوع کرونا در استان کردستان را افزایشی و صعودی کرده و موج چهارم کرونا را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین امسال سیزده بدر در خانه بمانیم تا زودتر چرخه انتقال ویروس را قطع کنیم و تا بتوانیم روز‌های خوب دوران پسا کرونا را با همه عزیزانمان جشن بگیریم و پرستاران،  پزشکان و همه مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا بتوانند به خانه برگردند.

انتهای پیام/486/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان شهرستان ها شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • وضعیت «نارنجی» هوا در خرمشهر
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • آخرین آمار فوتی‌ تصادفات در تعطیلات نوروزی
  • در تعطیلات نوروزی یک هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات جان باختند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه