Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@22:10:32 GMT

اوتیسم؛ درد و رنجی عظیم برای یک خانواده

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۵۴۴۵۲

اوتیسم؛ درد و رنجی عظیم برای یک خانواده

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه اوتیسم درد و رنج عظیمی برای یک خانواده است،‌ در پیامی "روزجهانی آگاهی از اختلال طیف اوتیسم" مصادف با دوم آوریل و مقارن با سیزده فروردین ماه را گرامی داشت.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وبدا، متن پیام دکتر قاسم جانبابایی به شرح زیر است:

«بسمه تعالی 

دوم آوریل مقارن با سیزده فروردین ماه، روز جهانی" آگاهی از طیف اختلالات اوتیسم " نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوتیسم، یک اختلال رشدی مغز است که در سالهای اولیه زندگی بروز نموده و شاخصه اصلی آن ضعف در  ارتباط و تعاملات اجتماعی و بروز رفتارهای کلیشه‌ای است و گرامیداشت این روز به منزله لزوم آگاهی بیشتر از احوالات عزیزان دارای این اختلال و درک شرایط آنان است.

امروز بر هیچ کس پوشیده نیست که اوتیسم درد و رنج عظیمی برای یک خانواده است و آنچه حائز اهمیت است خدمت به این طیف دارای اختلال و فراهم نمودن شرایط حضور آن‌ها در جامعه است. 

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دغدغه خانواده های صاحب فرزند دارای اختلال طیف اوتیسم را درک نموده و برطرف کردن موانع موجود برای ارائه خدمات بهتر به این گروه از عزیزان را جزو وظایف خود می داند. شناسایی افراد دارای اختلال طیف اوتیسم، تشخیص و درمان زود هنگام و آگاه سازی بیشتر مردم در شناسایی به موقع و مداخلات درمانی زودهنگام تاثیر بسزایی دارد و باعث کاهش مشکلات  افراد و خانواده ها و جلوگیری از پیشرفت اختلال مغزی وکاهش هزینه ها خواهد شد. از این رو برنامه ریزی، اقدام به موقع و آموزش می تواند این مسئله مشکل را کنترل و به یک سبک زندگی مبدل سازد. 

امید است با همکاری همه جانبه وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی که در موضوع کودکان اوتیسم نقش دارند شاهد تغییر برخوردها نسبت به افراد دارای اختلال طیف اوتیسم و به رسمیت شناختن حقوق آن‌ها باشیم  و با شناسایی دقیق نیازمندی ها و استفاده از ظرفیت موجود دغدغه این افراد و خانواده هایشان را به حداقل رسانیم.»

لینک کوتاه: asriran.com/003GCy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اختلال طیف اوتیسم دارای اختلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره خدماتی که از سوی این سازمان به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو ارائه می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش ایلنا، نرجس‌خاتون اسعدی خلیلی، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور، در پاسخ به این سؤال که چه تعداد خانواده دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی است، گفت: «دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقاء سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.»

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده‌های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند. همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

دیگر خبرها

  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم