Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از مسکو دیمیتریف روز جمعه در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت: صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه (RDIF) نوار نقاله روباتی را ارائه داده است که ۳۰۰ آزمایش کووید- ۱۹ در هر ساعت انجام می دهد و نیازی به پرسنل ندارد.

وی گفت: «ما اکنون پیشرفت جدیدی را اعلام کرده ایم: آزمایشات در فرودگاه ها و مکان های دیگر خارج از آزمایشگاه ها به شدت مورد نیاز است از اینروز  ما یک نوار نقاله رباتیک را معرفی خواهیم کرد که می تواند ۳۰۰ آزمایش در ساعت انجام دهد و به پرسنل بسیار آموزش دیده نیاز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما معتقدیم این، نه تنها برای روسیه، بلکه برای سایر کشورها  یک اقدام کلیدی خواهد بود که به طور خودکار  آزمایشات را خارج از آزمایشگاه ها انجام و تحویل دهد».

همچنین، مدیرکل صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه خاطرنشان کرد که صندوق و شرکا مشغول تولید اولین داروی ثبت شده در جهان علیه COVID-۱۹ هستند.

وی گفت: ما با این دارو جان ده ها هزار نفر انسان را نجات داده ایم و هم اکنون دارو را به ۳۰ کشور دنیا عرضه کرده ایم.

روسیه نخستین کشوری بود که واکسن ضد ویروس کووید-۱۹ را یازدهم آگوست ۲۰۲۰ (۲۱ مرداد) به ثبت رساند. مرکز تحقیقات ملی همه گیر شناسی و میکروب شناسی «گامالیا» وابسته به وزارت بهداشت روسیه و با سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه، این واکسن را تولید کرد. اسپوتنیک وی، واکسنی که بر پایه ناقل انسانی ساخته شده است و دو مرحله ای بودن آن در دو دُز تکمیل می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا روسیه واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روسیه واکسن کرونا ویروس کرونا روسیه واکسن کرونا اخبار کنکور سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا یزد، جلال علمدار با اشاره به اهمیت پایش‌های مستمر آب، گفت: بیش از ۳۳۱ هزار مورد آزمایش کلرسنجی و کدورت، ۶ هزار و ۷۷۱ نمونه باکتریولوژی، ۴۲۲ نمونه فیزیک و شیمیایی و ۲۱۰ نمونه فلزات سنگین مورد آزمون و پایش قرار گرفت.

وی افزود: نکته حائز اهمیت مطلوبیت ۱۰۰ درصدی آزمون‌های باکتریولوژی، فلزات سنگین و کدورت سنجی و مطلوبیت ۹۹.۵% کلرسنجی برای خروجی مخازن و شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی استان در سال گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد اظهار داشت: برنامه ایمنی آب برای هفت شهر و شش روستای استان به منظور افزایش اطمینان از سلامت و بهداشت آب اجرا شده است.

وی ادامه داد: استان یزد در زمینه‌ی اجرای برنامه ایمنی آب در کشور، جایگاه نخست را دارد.

خبرنگار: محمد مهدی داوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228475 برچسب‌ها استان یزد دروس آزمایشگاهی کیت آزمایشگاهی

دیگر خبرها

  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد