Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،جوانپور  دبیر هیات نظارت بر انتخابات شهر و روستای آذربایجان‌شرقی گفت: در سر هر صندوق یک تا سه ناظر هیات نظارت بر انتخابات شورا‌ها حضور خواهند داشت و به صورت شهرستانی و در بخش‌ها نیز هیات نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا تعیین می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: همچنین پس از تایید نامزد‌های انتخاباتی توسط هیات اجرایی، کار هیات نظارت آغاز می‌شود و حداکثر در ۲ هفته تایید صلاحیت نامزد‌ها بررسی و به فرمانداری‌ها ارسال می‌شود.

جوانپور افزود: البته نامزد‌ها در صورت اعتراض می‌توانند شکایت‌های خود را در شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت به صورت مستقیم به مرکز اعلام کنند.

او گفت: نامزد‌های شورا‌های اسلامی شهر و روستا ابتدا از طریق مراجع چهارگانه تایید می‌شوند که در حال انجام است سپس اسامی به فرمانداری‌ها اعلام و پس از تایید هیات اجرایی با معرفی فرماندار به هیات نظارت ارسال می‌شود که حداکثر در ۲ هفته مدارک بررسی و تایید نهایی می‌شوند البته در این دوره از انتخابات هماهنگی کامل بین شورای نظارت و شورای اجرایی وجود دارد و افراد معتمد  مشترک هستند.

دبیر هیات نظارت بر انتخابات شورا‌های شهر و روستای آذربایجان شرقی با اشاره به مزایای انتخابات الکترونیکی شورا‌های شهر، گفت: در این شیوه برگزاری انتخابات و شمارش آرا تسهیل و تسریع می‌شود در واقع سلامت انتخابات تقویت شده و رای‌های باطله نیز به نوعی وجود نخواهد داشت.

دبیر شورای نظارت بر انتخابات شورا‌های شهر و روستای آذربایجان شرقی گفت: آیین نامه تبلیغات توسط وزارت کشور ابلاغ می‌شود و تا زمان آغاز تبلیغات هر گونه تبلیغات زودهنگام مصداق تخلف انتخاباتی بوده که می‌تواند در نهایت منجر به رد صلاحیت شود.

جوانپور با تاکید بر اینکه مردم باید در انتخاب‌های خود بیشتر دقت کنند، افزود: سرنوشت شهر، عمران و آبادی، اعتبارات شهری همه به دست شورای شهر سپرده می‌شود و با انتخاب درست می‌توان به توسعه بیشتر شهر امیدوار بود.

او افزود: ۲۲ سال از عمر شورا‌های اسلامی شهر می‌گذرد، اما هنوز مشکل حاشیه نشینی تبریز به قوت خود باقی است، یک سوم جمعیت تبریز روی گسل زندگی می‌کنند و این کلانشهر زلزله خیز است بر این اساس برنامه ریزی درست باید برای رفع این مشکلات انجام شود اینجاست که اهمیت و نقش شورا‌ها خود را نشان می‌دهد.

جوانپور گفت: شورا‌ها نقش مهمی در رفع آسیب‌ها و معضلات اجتماعی، فرهنگی و شهری دارند و بر این اساس مردم باید در انتخاب خود دقت کنند تا به افرادی رای دهند که درد مردم و مشکلات شهر را بدانند و نسبت به رفع مشکلات اهتمام داشته باشند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 شورا های اسلامی شهر و روستا نظارت بر انتخابات شورا ها هیات نظارت بر انتخابات آذربایجان شرقی نامزد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی با شوراها در راستای رفع مشکلات مردم در حوزه شهری و روستایی، گفت: از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراهای اسلامی شهر و روستا جهت انجام وظایف قانونی و همچنین رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با اعضای شورای اسلامی استان آذربایجان‌غربی و اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه، ضمن تبریک نهم اردیبهشت ماه روز ملی شوراها به تمامی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، اظهار کرد: شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان مردمی‌سازی فعالیت‌ها در نظام اسلامی، جایگاه رفیعی در قانونگذاری محلی داشته و در تصمیم گیری‌های محلی و رفع مشکلات مردم نقش مؤثری دارند.

وی همچنین یکی از مهم‌ترین وظایف شوراهای اسلامی را شناسایی و ارائه راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مردم و همکاری با دستگاه‌های متولی دانسته و افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا با توجه به ارتباط مستمر با مردم، می‌توانند در تصمیم سازی‌های لازم در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و رفاهی نقش مؤثری ایفا کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی به وظایف قانونی شوراها به عنوان پارلمان محلی نیز اشاره کرده و گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا در راستای وظایف نظارتی خود که در چهارچوب قانون مشخص شده، اجازه انحراف در انجام فعالیت‌ها را ندهند.

معتمدیان همچنین با بیان اینکه در دور اول سفرهای شهرستانی به ۲۰ شهرستان، ۴۸ شهر و ۴۵ بخش سفر کردیم، اضافه کرد: در سفرهای شهرستانی ضمن بازدید میدانی از پروژه‌ها و دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف مردم، جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برگزار شده و مصوباتی در راستای مطالبات بحق مردم و نیازها و اولویت‌های آنان به تصویب رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش شوراهای اسلامی شهر در رفع مشکلات مردم، افزود: در دور دوم سفرهای شهرستانی، جلسات اختصاصی با اعضای شوراهای اسلامی برگزار کرده و مطالبات و مشکلات آنان بررسی خواهد شد.

معتمدیان رویکرد اصلی استان در حوزه‌های مختلف را محرومیت زدایی، توسعه متوازن و بهبود شاخص‌ها عنوان کرده و یادآور شد: امکانات زیرساختی استان بر مبنای ارتقای شاخص‌ها و برقراری عدالت در بین شهرهای مختلف توزیع می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی به برکت خون شهدا و ایثار و مجاهدت رزمندگان اسلام، به یکی از استان‌های امن کشور تبدیل شده، افزود: امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی، میل به سرمایه‌گذاری و حضور سرمایه‌گذاران در استان را افزایش داده و شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه نیز در راستای اجرای پروژه‌های شهری از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران استفاده کنند.

استاندار آذربایجان غربی به بخشی از مطالبات به حق مردم در حوزه مدیریت شهری به ویژه در شهر ارومیه نیز اشاره کرده و افزود: رفع مشکل ترافیک و پسماند، ایجاد فضاهای سبز و تفریحی و جذب سرمایه گذار برای اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی، از جمله مطالبات به حق مردم بوده و در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری ارومیه تمام توان خود را به کار گیرند.

معتمدیان همچنین با اشاره به بخشی از عملکرد دولت سیزدهم در استان به ویژه در شهر ارومیه، یادآور شد: رفع مشکل تعاونی‌های مسکن در ارومیه، تعیین تکلیف بافت قدیمی ۳۷۰ هکتاری ارومیه، اتمام پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه، اجرای ۱۴۸ درمانگاه و مرکز بهداشت، تأمین اینترنت پرسرعت ۵۰۰ روستای استان، گازرسانی به ۶۲۰ روستا و آغاز احداث هزار و ۷۵۰ کلاس درس، بخش کوچکی از اقدامات دولت سیزدهم در راستای تأمین مطالبات مردم در آذربایجان‌غربی می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خدادادی استان، واژه محرومیت شایسته آذربایجان غربی نبوده و این منطقه یکی از استان‌های ثروتمند کشور بوده و در مسیر استفاده از این ظرفیت‌های خدادادی جهت بهره‌مندی مردم استان، گام برخواهیم داشت.

کد خبر 748536

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد