Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@06:11:43 GMT

12 هزار گردشگر از طریق دریا به کیش آمدند

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۶۴۱۱۰

12 هزار گردشگر از طریق دریا به کیش آمدند

خبرگزاری آریا - معاون دریایى و بندرى اداره کل بنادر کیش از رعایت جدی مصوبات ستاد کرونا و ورود حدود 12هزار مسافر به کیش طی بیست روز گذشته از طریق مبادی دریایی خبر داد.
رضا راکیان با تاکید بر اجرای دقیق مصوبات ستاد کرونا، اظهار داشت: مسافرگیری به میزان 60درصد ظرفیت شناورها در بنادر چارک، آفتاب و جزیره کیش و توزیع ماسک و مایع‌ ضدعفونی رایگان از جمله تمهیداتی بود که در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا اندیشیده و اعمال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به حضور 7 فروند شناور تندورو در مسیر چارککیشچارک و 1فروند در مسیر آفتابکیشآفتاب ادامه داد: یک شناور تندروی کاتاماران با ظرفیت 230 نفر نیز توسط اداره کل بنادر کیش در این مدت به‌صورت آماده‌باش، برای افزایش خدمت‌رسانی حاضر بود.
وی ظرفیت شناورهای مسافری را حدود 700صندلی در روز در هر سرویس عنوان کرد و افزود: از 25اسفند لغایت پایان سیزدهم فروردین، با 189 سرویس ورودی 11هزار و 96مسافر به جزیره کیش آمده و با 195 سرویس خروجی، 7هزار و 484 نفر جزیره را ترک کردند.
وی همچنین تعداد لندینگ‌کرافت‌های باری را که عهده‌دار وظیفه‌ی حمل مایحتاج عمومی هستند، 189 سرویس اعلام و اظهار کرد: در این مدت 1191 خودرو حامل آرد، گاز، آب‌معدنی، موادغذایی و تره‌بار وارد کیش شده و با توجه به طرح ممنوعیت ورود خودرو تا 15فروردین، 543 خودرو سواری خارج شده‌اند.
راکیان با تاکید حضور تمامی کارکنان در هنگام مسافرگیری و خروج آنان، از افزایش تعداد غواصان و نجات‌غریقان این مرکز خبر داد و گفت: خوشبختانه در این مدت، شاهدحادثه‌ای نبودیم.
وی تصریح کرد: در بخش تفریحی نیز، از پذیرش مسافرین بدون ماسک خودداری شده و این شناورها علی‌رغم کاهش مراجع به نسبت سال‌های گذشته، به‌طور منظم به کار خود ادامه دادند.
مسافران این شناورها نیز در گزارش میدانی، نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح جزیره ابراز رضایت داشته و اجباری بودن استفاده از ماسک در فضاهای سربسته و نظارت جدی بر رعایت آن را از برجسته‌ترین نقاط قوت جزیره عنوان کردند.
این مسافران که از بنادر و شهرهایی مانند بندرعباس، بستک، خمیر، تبریز، شیراز، آبادان، اصفهان و حتی بلوچستان، کیش را برای مقصد گردشگری خود انتخاب کرده بودند، امینت روانی از رعایت ضوابط بهداشتی در کیش را مهم‌ترین عامل این انتخاب عنوان کرده و بیشترین میزان رضایت را از شرایط بهداشتی و نظارت بازارها داشتند.
روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۴۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!

ونیز ایتالیا نخستین شهر در جهان شد که برای بازدید از کانال‌های تاریخی و جاذبه‌های دیگر در روزهای اوج از گردشگرانِ روزانه هزینه دریافت می‌کند. درحالی‌که برخی مسئولان ونیز انتظار دارند اعمال این سیاست از جمعیت گردشگران انبوه بکاهد، اما برخی دیگر، از جمله شهروندان ونیزی اعمال این قانون را زیر سوال برده و حتی نسبت به آن معترض شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این اقدام برای مقابله با توریسم بیش از حد و کاهش اثرات مخربی که جمعیت زیاد می‌تواند در برخی از مکان‌های آسیب‌پذیر شهر داشته باشد، طراحی شده است و در عین حال می‌تواند برخی گردشگران را به بازدید از این شهر در زمان‌های غیر اوج گردشگری ترغیب کند.

هزینه ورود به شهر ونیز که تقریباً ۵.۳۷ دلار است فقط در ۲۹ روز از شلوغ‌ترین روزهای سال بین ۲۵ آوریل، مصادف با تعطیلات در ایتالیا تا ۱۴ ژوئن اعمال می‌شود.

بیشتر افرادی که به این شهر وارد می‌شوند باید ثبت‌نام کنند و یک کد QR یا بلیت دریافت کنند، اما برخی از گردشگران از پرداخت هزینه معاف هستند، به عنوان مثال، بازدیدکنندگانی که شب را در هتل یا اقامتگاهی رسمی می‌گذرانند مشمول این هزینه توریستی نمی‌شوند. به همین ترتیب، ساکنان، افراد متولد ونیز، افرادی که از اقوام ساکن، کارگران، دانش‌آموزان و بازدیدکنندگان زیر ۱۴ سال هستند نیز از پرداخت این هزینه معاف شده‌اند.

افزون بر آن قوانین، محدودیتی برای تعداد گردشگرانی که ممکن است در یک روزِ معین بازدید ونیز را رزرو کنند وجود ندارد.

«لوئیجی بروگنارو» ـ شهردار ونیز ـ سیستم جدید را آزمایشی برای محافظت از شهر خواند و «سیمونه ونتورینی»، مشاور گردشگری ونیز، اظهار کرد: «تمام جهان دوست دارند از ونیز دیدن کنند و این برای ما افتخار است. اما همه افراد در جهان نمی‌توانند دقیقاً در یک روز این کار را انجام دهند.»

کارشناسان تردید دارند که این هزینه توریستی بتواند به طور معناداری از جمعیت گردشگران بکاهد یا منابع مالی کافی برای پوشش هزینه‌های مربوط به مدیریت آب و پسماند در اختیار مسئولان قرار دهد.

«مگان اپلر وود» ـ مدیرعامل برنامه مدیریت دارایی‌های گردشگری پایدار (STAMP) در دانشگاه کرنل ـ در بیانیه‌ای اظهار کرد: «بیشتر تحقیقات برای شهرهایی مانند ونیز نشان می‌دهد که مالیات اضافی آن‌طور که ادعا می‌شود ورود گردشگران را کاهش نمی‌دهد. به منظور پرداختن به بار گردشگری، نهادهای مدیریتی باید هزینه هر گردشگر را تعیین کنند تا اطمینان حاصل شود که استفاده عادلانه و پایدار از منابع محلی وجود دارد. پس از تعیین این هزینه‌ها، اصلاح مالیاتی برای پوشش این هزینه‌ها الزامی خواهد بود.»

به گزارش رسانه‌های دیگر، برخی از ساکنان ونیز پنجشنبه گذشته به این سیاست جدید اعتراض کردند و حتی برخی از آنها با پلیس ضدشورش ایتالیا درگیر شدند.

این شهر تالابی تقریباً ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، در حالی که چند نسل پیش جمعیت آن چندین برابر بود و حالا در شلوغ‌ترین روزهایش، می‌تواند تقریباً به اندازه ساکنانش گردشگر جذب کند.

ونیز به عنوان یکی از میراث جهانی یونسکو شناخته می‌شود و سالانه پذیرای بیش از ۵ میلیون گردشگر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • امدادرسانی به گردشگر گرفتار در پل خدا آفرین بازفت
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب