Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه علوم تشریح دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: دستگاه شبیه‌ساز آناتومی بدن انسان (تشریح‌یار) در این دانشگاه نصب و راه‌اندازی شد و آماده بهره‌برداری دانشجویان و محققان است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دستگاه شبیه ساز آناتومی بدن انسان (تشریح‌یار) در دانشگاه علوم پزشکی فسا نصب و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدابراهیم، مدیر گروه علوم تشریح دانشگاه علوم پزشکی فسا در مورد دستگاه شبیه ساز آناتومی بدن انسان بیان کرد: دستگاه شبیه ساز آناتومی بدن انسان با حمایت نهاد ریاست جمهوری به ارزش ۳۴۰ میلیون تومان خریداری شده است که ۲۲۰ میلیون تومان آن توسط دانشگاه و مابقی توسط نهاد ریاست جمهوری هزینه شده است.


مدیر گروه علوم تشریح دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود: در پی موفقیت گروهی از محققان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در طراحی و تولید دستگاه شبیه ساز آناتومی بدن انسان، تعدادی از مراکز علمی کشور از جمله دانشگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی سطح کشور به این سیستم مجهز شده‌اند.


وی ادامه داد: نرم افزار این دستگاه براساس یافته‌های بازسازی شده از سی تی اسکن، ام آر آی و اطلس‌های آناتومی قابلیت بازسازی آناتومی بدن به صورت سه بعدی را دارا است و امکان مطالعه بدن توسط دانشجویان پزشکی در فضای مجازی، باعث کاهش هزینه‌های تهیه و نگهداری جسد و مولاژ خصوصا در شرایط فعلی کشور شده است و با بهره گیری از این فناوری، نیاز به استفاده از جسد برای تشریح و آموزش دانشجویان پزشکی به مراتب کمتر می‌شود.


مدیر گروه علوم تشریح دانشگاه بیان کرد: از قابلیت‌های این شبیه ساز درکنار دقت علمی و توجه بالا به جزییات، می‌توان به توانایی اجرای آن در پلتفرم‌های مختلف و اجرا بر روی سیستم‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و امکان پرینت سه بعدی کل بدن یا عضوی از آن با استفاده از چاپگر‌های سه بعدی اشاره داشت.


آستانه اظهار داشت: قابلیت‌های مطالعاتی تشریح‌یار به آناتومی بدن انسان محدود نبوده و حوزه‌های متنوعی در گستره علوم پزشکی و زیستی همچون دندان‌پزشکی، گیاه‌شناسی، دامپزشکی، دیرینه‌شناسی و امثال آن را شامل می‌شود.


دستگاه شبیه ساز آناتومی بدن انسان توسط شرکت پیشگامان فناوری تریتا واقع در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، تولید و عرضه شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی فسا آناتومی بدن دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود