Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از زمانی که پول اختراع شده مواردی در تاریخ وجود دارند که سر مردم را کلاه گذاشته و حجم زیادی از این پول را به جیب زده اند.

۱. در سال ۱۹۶۵، آندره فرانسوا رافری یک وکیل دادگستری، با ژان کالمنت ۹۰ ساله معامله‌ای انجام داد بر اساس این معامله، آندره باید تا زمان مرگ کالمنت به او ماهانه ۲ هزارو ۵۰۰ فرانک پرداخت کند و زمانی که کالمنت فوت کرد، آندره صاحب خانه او می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما آندره زودتر فوت کرد یعنی در سال ۱۹۹۶ و در سن ۷۷ سالگی فوت کرد، اما کالمنت تا سن ۱۲۲ سالگی عمر کرد. بر اساس این معامله، خانواده آندره تا زمان مرگ کالمنت ۲۸۰ هزار دلار تا سال ۲۰۱۸ قسد پرداخت کردند. قسد خانه‌ای که هیچ گاه در آن زندگی نکردند و با پول بسیار ناچیز همان ملک را فروختند.

۲. در سال ۲۰۱۰ زمانی که دولت ژاپن می‌خواست تولد ۱۱۱ سالگی سوگن کاتو را به او و دختر ۸۱ ساله او تبریک بگوید، متوجه شد که این فرد تقریبا ۳۰ سال گذشته مرده بوده و در همان خانه مومیایی شده است.

این اقدام توسط دختر سوگن انجام شده بود و می‌خواست با پنهان کردن مرگ پدرش حقوق بازنشستگی او را دریافت کنند. این دختر موفق شد در این مدت ۳۰ سال ۱۰۶ هزار دلار از دولت ژاپن به عنوان حقوق بازنشستگی دریافت کند.

۳. در سال ۲۰۰۴ یک شرکت به نام Mayflower قصد سرمایه گذاری در یک منطقه برای ساخت هتل داشت و تمام واحد‌های مسکونی در آن آن منطقه را با قیمت‌های روز خریداری کرد.

در این بین دو مالک هرگز حاضر نشدند تا ملک خود را به این شرکت بفروشند با وجود اینکه ساخت و ساز در آن محوطه آغاز شده بود. نهایتا یکی از این افراد ملک خود را با بیش از ۵ برابر ارزش واقعی یعنی ۶۵۰ هزار دلار و فرد دیگر پس از یک سال همان ارزش ملک را ۲ میلیون دلار به شرکت Mayflower فروخت.

۴. در سال ۱۹۹۶، دنیس روسی در قرعه کشی کالیفرنیا ۱.۳ میلیون دلار برنده شد. یازده روز بعد، او خواستار طلاق از همسرش شد و تصمیم گرفت جایزه خود را مخفی نگه دارد. او در یک وصیعت نامه گفت که جایزه خود را پنهان می‌کند، زیرا نمی‌خواست شوهر سابقش آن پول را به دست آورد. در نهایت، قاضی دادگاه خانواده حکم داد که وی قوانین افشای دارایی‌های خود را نقض کرده و تمام جایزه‌های قرعه کشی را باید به شوهرش اهدا کند.

۵. در سال ۲۰۰۱ فردی به نام چارلز اینگرام در شهربازی که کار می‌کرد یک بازی دو نفره سوال جوابی راه اندازی کرده بود. وی قبل از شروع مسابقه به یکی از طرفین که به نظر پول بیشتری هم در جیب داشت پیشنهاد می‌داد که هنگام مسابقه جواب صحیح را با استفاده از سرفه کردن به او می‌گوید.
چارلز در قبال این کار خود از فرد بازیکن هزینه دریافت می‌کرد. نهایتا این فرد گیر افتاد و در دادگاه مجبور به پرداخت ۱۱۵ هزار پوند شد.

۶. در سال ۱۹۱۹ فردی به نام J.D. McMahon، چند سرمایه گذار را با هدف ساخت ساختمان ۴۸۰ فوتی دور هم جم کرد و هزینه ساخت را از آن‌ها دریافت کرد. اما در متن قرار داد به جای کلمه فوت از اینچ استفاده کرده بود.

لازم به ذکر است که ۴۸۰ فوت معادل ۱۴۶ متر، اما ۴۸۰ اینچ معادل ۱۲ متر است. J.D. McMahon این مابه تفاوت میان ۱۴۶ و ۱۲ متر را از سرمایه گذاران دریافت و از کشور خارج شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عجیب ترین ها عجیب غریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوء‌استفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه در کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده و اقداماتی نظیر فیشینگ و کلاهبرداری آنلاین و ... هشدار داد.

سرهنگ رامین پاشایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا