Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@15:28:26 GMT

دانشجویان گرفتار اما و اگر‌های تشکیل کلاس‌ها شده اند

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۱۷۹۱

دانشجویان گرفتار اما و اگر‌های تشکیل کلاس‌ها شده اند

به گزارش باشگاه خبرنگاران، طی یک سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان با سال‌های اخیر تفاوت‌های زیادی پیدا کرد، اما این تفاوت نه‌تنها برگزاری کلاس درس‌های تئوری بلکه کلاس درس‌های عملی را نیز تحت‌تاثیر قرار داد.

در اسفند ۹۸ به دلیل ویروس کرونا، در کشور دانشجویان و مجموعه دانشگاهی با مقوله «آموزش مجازی» آشنا شدند در حالی که این موضوع تا قبل از شیوع کرونا چندان مورد توجه قرار نگرفته بود و کمتر دانشگاهی تجربه برگزاری کلاس‌های مجازی را داشت، اما در این میان با ورود کرونا به کشور فضای آموزش عالی همانند دیگر مسائل تحت‌تاثیر قرار گرفت و تمامی دانشجویان و استادان فضای جدید آموزشی را تجربه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص برخی از دانشجویان از نحوه برگزاری کلاس‌های مجازی به علت رسیدگی به دیگر امورات زندگی خود راضی بودند و برخی دیگر علاقه زیادی به این مسئله نشان ندادند. همچنین مشکلاتی که دانشجویان و اساتید در این مسیر با آن مواجه بودند را نباید نادیده گرفت. همچنین با وجود اینکه آموزش و یادگیری الکترونیکی یک سرمایه گذاری هوشمند در نظام آموزش عالی کشور محسوب می‌شود، اما مهم‌ترین انتقاد موجود به این مسئله در حال حاضر و با اوج گیری مجدد ویروس جهش یافته کرونا، برگزاری کلاس‌های عملی است.

دانشگاه‌ها تا حد امکان دروس عملی دو ترم گذشته را به صورت الکترونیکی و مجازی برگزار کردند و آن دسته از درس‌های آزمایشگاهی و کارگاهی که امکان برگزاری مجازی آن‌ها نبود در شرایط مساعد‌تر در شهر‌های آبی و زرد به شیوه حضوری و فشرده و با حضور تعداد کمی از دانشجویان برگزار شد.

تعویق برگزاری کلاس‌های عملی با نارنجی شدن وضعیت پایتخت

حسین حسینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دانشگاه تهران قصد برگزاری دروس عملی را در فروردین ۱۴۰۰ داشت، اما به علت نارنجی شدن پایتخت این موضوع به تعویق افتاد و در حال حاضر منتظر بهبود شرایط هستیم تا بتوانیم این دروس را در زمان مناسب‌تر به دانشجویان ارائه دهیم.

او افزود: تصمیم گیری برای برگزاری دروس عملی در شرایطی بود که تهران از نظر رنگ‌بندی کرونایی در وضعیت زرد قرار داشت، اما در حال حاضر این وضعیت نارنجی شده و همین موضوع باعث تعویق برنامه‌های ما شده است.

حسینی تصریح کرد: برای برگزاری دروس عملی فصل تابستان را هم در نظر گرفته ایم تا به اینصورت واحد‌های دانشگاه تهران هیچ الزامی برای به پایان رساندن دروس عملی تا پایان ترم نداشته باشند.

او ادامه داد: برنامه ریزی‌های ما در خصوص نحوه برگزاری دروس عملی باید متناسب با شرایط شیوع ویروس کرونا باشد تا سلامت جسمانی دانشجویان حفظ شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران گفت: بلافاصله بعد از تغییر وضعیت پایتخت از نارنجی به زرد دروس عملی را برای دانشجویان به صورت حضوری برگزار خواهیم کرد و تعداد دانشجویان برای شرکت در کلاس‌ها بستگی به شرایط ویروس کرونا و نظر دانشکده‌ها دارد.

حسینی تصریح کرد: تراکم حضور دانشجویان در خوابگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها دو مسئله مهم دانشگاه تهران در زمان برگزاری کلاس‌های عملی به صورت حضوری است که باید به این دو توجه شود.

او اضافه کرد: از آنجایی که تقریبا وضعیت استان‌ها به یکدیگر وابسته است؛ بنابراین با زرد شدن تهران بقیه شهر‌ها هم شرایط مشابه را تجربه خواهند کرد و ورود به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها مطابق فرآیند صدور گواهی سلامت و اخذ آزمایش‌های لازم انجام می‌شود.

برگزاری حضوری کلاس‌های عملی در شهرهای آبی و زرد

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در سال جدید برنامه آموزشی دانشگاه‌ها بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه می یابد و حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه‌ها منوط به وضعیت شیوع کرونا و تصمیم ستاد ملی مقابله با این بیماری است، امیدوارم در سال جدید این بیماری برچیده شود و شاهد حضور فیزیکی همه دانشجویان در محیط دانشگاه باشیم.

او افزود: کلاس‌های عملی و آزمایشگاه‌ها در شهرهای آبی و زرد به صورت حضوری برگزار می شود. در این شرایط دانشجویان باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و در اتاق‌های تک نفره خوابگاه‌ها اسکان یابند.

غلامی تصریح کرد:  یکی از برنامه های خوبی که برای سال جدید در نظر داریم این است که خدمات دانشجویی را بیشتر کنیم و اقدامی که در این زمینه انجام می شود این است که سازمان امور دانشجویان در دانشگاه‌ها شعبه مستقیم ایجاد کند و معاونت های دانشجویی عملا به واحد این سازمان تبدیل شوند.

تصمیمی برای برگزاری دروس عملی گرفته نشده است

ابوالفضل واحدی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برگزاری دروس عملی اظهار کرد: در صورتی که شرایط ویروس کرونا بهبود یابد، بخشی از دروس عملی در ترم جاری به شیوه حضوری برگزار خواهد شد، اما تا این لحظه به علت خطرناک بودن وضعیت بیماری هیچ تصمیمی برای برگزاری دروس عملی گرفته نشده است.

واحدی تصریح کرد: نگرانی‌ ما از شیوع موج چهارم ویروس کرونا باعث می‌شود تا برنامه ریزی درستی برای حضور دانشجویان در دانشگاه برای برگزاری دروس عملی نداشته باشیم.

سیاست دانشگاه‌ها برای برگزاری دروس عملی در ترم جدید

در ترم جاری تمام دانشگاه‌ها تصمیم به برگزاری حضوری کلاس‌های درس عملی در اسفند ماه گرفتند که در این میان برخی دانشکده‌ها موفق به برگزاری آن‌ها شدند و برخی دانشکده‌های دیگر انجام این روند را به فروردین موکول کردند، اما در تعطیلات عید نوروز به علت دید و بازدیدها و مسافرت برخی‌ها به شهر‌های مختلف ویروس کرونا به نسبت ماه‌های گذشته شدت بیشتری پیدا کرد و تعداد بیماران کرونایی افزایش پیدا کرد.

دانشگاه‌ها در اسفند ۹۹ یعنی درست زمانی که تهران در وضعیت زرد قرار داشت تصمیم گرفته بودند تا کلاس‌های عملی را از ۱۴ فروردین ماه به صورت فشرده و با جمعیت بسیارکم برگزار کنند، اما از آنجایی که در حال حاضر پایتخت در وضعیت نارنجی قرار گرفته تمامی برنامه ریزی‌ها لغو شده و به زمان مناسب تری موکول شده است.

 

حال باید منتظر تغییر رنگ پایتخت از نارنجی به زرد یا آبی باشیم تا با بهبود شرایط و کاهش آمار مبتلایان و مرگ و میرهای کرونایی کلاس‌های عملی دانشجویان به صورت حضوری برگزار شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: برای برگزاری دروس عملی برگزاری کلاس دانشگاه تهران صورت حضوری کلاس های عملی حضوری برگزار ویروس کرونا حال حاضر دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات

بین الملل تابناک: اعتراضات دانشجویی در دانشگاه های سراسر آمریکا همچنان ادامه دارد و علی رغم برخورد خشونت آمیز پلیس آمریکا و بازداشت تعداد کثیری از دانشجویان، دانشجویان اعلام کرده اند تا زمانی که آتش بس در غزه برقرار نشود، به اعتراض خود ادامه خواهند داد.

واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۰:۳۹

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران گفت: حقوق اساسی آزادی بیان و اعتراض مسالمت آمیز باید رعایت شود. همچنین اظهارات نفرت انگیز نباید تحمل شود.

سخنگوی سازمان ملل در عین حال گفت: چگونگی ایجاد موازنه در خصوص این موارد بر عهده روسای دانشگاه ها است.

پیش از این، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا گفت که تضمین آزادی بیان و تظاهرات مسالمت آمیز "ضروری" است.

گوترش افزود: در عین حال، بدیهی است که سخنان نفرت انگیز غیرقابل قبول است. من معتقدم که چگونگی مدیریت صحیح اتفاقاتی که ما شاهد آن بوده ایم بر عهده مقامات دانشگاه ها است.

وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۰:۳۷

 همزمان با اوج گرفتن اعتراض‌های حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا، نگرانی دموکرات‌های مجلس نمایندگان و سنا رو به افزایش است.

اکسیوس در این مطلب اضافه کرد: اعتراض گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین به یک پویایی سیاسی دامن زده که پس از حمله هفتم اکتبر حماس آغاز شد و در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا می تواند بر نتیجه آن اثرگذار باشد.

یکی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا در همین زمینه به اکسیوس گفت که «هرچه اعتراضات بیشتر ادامه پیدا کند، برای انتخابات هم بدتر می شود».

براساس گزارش‌ها، اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته شدیدتر شده و معترضان دانشگاه کلمبیا نه تنها به هشدار روسای این دانشگاه مبنی بر تعلیق اهمیتی نداده اند، بلکه ساختمان اداری این دانشگاه را تسخیر کرده اند.

در دانشگاه UCLA لس آنجلس نیز گزارش‌هایی از درگیری میان حامیان فلسطین و گروه‌های طرفدار رژیم صهیونیستی منتشر شده است.

دانشگاه‌های یوتا، ویرجینیا، آریزونا، کارولینای شمالی و فلوریدا نیز شاهد بازداشت صدها دانشجوی معترض در روز گذشته بوده‌اند.

یکی از دموکرات‌های مجلس پیش از نشست غیرعلنی این طیف سیاسی در مجلس طی روز سه‌شنبه، تاکید کرد: بسیاری از مردم در مورد هرج و مرج روز افزون در دانشگاه ها صحبت می کنند. بسیاری از مردم ناامیدی و نگرانی بسیاری در این خصوص دارند.

«آنی کاستر» یکی از چهره‌های برجسته دموکرات در مجلس نمایندگان نیز در این خصوص اذعان کرد که بسیاری از هم‌حزبی هایش از فشار برای سرکوب اعتراضات خودداری کرده اند.

سناتور «شروود براون» از دموکرات های مجلس سنا از ایالت اوهایو، در مصاحبه‌ای کوتاه با خبرنگاران، گفت که «مردم همیشه حق اظهارنظر صریح دارند و باید این گونه باشد.»

وی بدون اشاره به اینکه اعتراضات جاری متوجه جنایات صهیونیسم است تا دین یهود، در بیانیه ای اضافه کرد: در ایالت یا کشور ما جایی برای یهودستیزی یا نفرت وجود ندارد.

یکی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان در پاسخ به این سوال که آیا اعتراضات برای حزب وضعیت دردناکی ایجاد کرده است، یا خیر؟ گفت: مگر می شود، دردناک نباشد؟

این دموکرات گفت: ما باید به خاطر داشته باشیم که رای به ترامپ یا بی تفاوت ماندن نسبت به انتخابات پیش رو، رای به نتانیاهو است.

«جان شاکوفسکی» یک عضو دموکرات دیگر مجلس نمایندگان نیز در اظهاراتی هشدار داد که معترضان برای حضور در «کنوانسیون ملی حزب دموکرات» در شیکاگو برنامه ریزی کرده اند.

وی در این خصوص تشریح کرد: موضوع غزه سبب نگرانی هایی در کارزار انتخاباتی شده است اما اگر نوعی آتش بس برقرار شود، نتایج مفیدی خواهد داشت.

یکی دیگر از دموکرات‌های مجلس نیز استدلال کرد که ما باید بر روی موضوعاتی که در آن قوی هستیم، تمرکز کنیم؛ موضوعاتی از قبیل آزادی سقط جنین، حفاظت از امنیت اجتماعی و مراقبت‌های پزشکی.

این دموکرات سپس به حضور «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان در دانشگاه کلمبیا اشاره کرد و گفت: وی می داند که اگر ما صحنه را خالی کنیم، می تواند از این نقطه اختلاف به نفع حزب خود استفاده کند.

اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا 

شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا اعلام کرد بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر در کمتر از ۱۵ روز از آغاز اعتراض های دانشجویان حامی فلسطین بازداشت شده اند.

در حالی که اعتراض های دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه ها در سراسر آمریکا ادامه دارد، تعداد زیادی از آنها بازداشت شده اند.

بر اساس بررسی های سی ان ان از دانشگاه و بیانیه های پلیس، بیش از ۴۰۰ معترض روز سه شنبه دستگیر شدند. از این تعداد، حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و دانشکده سیتی کالج نیویورک دستگیر شدند.

سی ان ان همچنین برآورد کرد که به طور گسترده‌تر، بیش از ۱۵۰۰ نفر از ۱۸ آوریل در محوطه‌های دانشکده ها و دانشگاه های آمریکا بازداشت شده‌اند.

 رئیس گشت پلیس نیویورک در پی یورش شب گذشته به دانشجویان در دانشگاه های نیویورک به ویژه دانشگاه کلمبیا و برخورد خشونت آمیز با دانشجویان حامی فلسطین و مخالف اسرائیل اعلام کرد: حدود ۳۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک دستگیر شده اند.

برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک

 پلیس نیویورک در پی یورش خود به دانشگاهها برای سرکوب تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و دانشگاه نیویورک و رفتارهای خشونت آمیزش اعلام کرد: از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه بیش از ۲ هزار تظاهرات در سراسر شهر نیویورک برگزار شده است.

«ادوارد ای. کابان» رئیس پلیس نیویورک روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی خبری گفت که اداره پلیس از ۷ اکتبر به بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ اعتراض در سراسر شهر پاسخ داده است.

کابان تصریح کرد: «از زمان حمله ۷ اکتبر، پلیس نیویورک به بیش از دو هزار و ۴۰۰ اعتراض و تظاهرات در سراسر شهر پاسخ داده است.»

رئیس پلیس نیویورک اضافه کرد: از این تعداد تظاهرات حدود یک‌هزار و ۱۰۰ مورد مربوط به "وضعیت در اسرائیل و فلسطین است و در هر مورد ما برای ایمن نگه داشتن معترضان و محافظت از حقوق متمم اول آنها تلاش کرده ایم."

او گفت: "این کار آسانی نیست، اما مردان و زنان پلیس نیویورک کار خود را به خوبی انجام داده اند."

کارکنان «گوگل»: اخراج ما به دلیل اعتراض به قرارداد با اسرائیل غیرقانونی است

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات در دانشگاه کلمبیا در حمایت از فلسطین را محکوم کرد.

 چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در صحن سنا گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال ساختمان همیلتون دانشگاه، آزادی بیان نیست. این بی قانونی است. آنهایی که این کارها را انجام دادند باید با پیامدها و عواقبش هم روبرو شوند.»

به نقل از پایگاه خبری هیل، این سناتور دموکرات آمریکایی ادامه داد: «پردیس‌ها نمی‌توانند محل یادگیری و بحث و گفتگو باشند زمانی که اعتراضات به سمت جنایت منحرف می‌شوند و کسانی که مرتکب چنین اعمالی می‌شوند هیچ کاری برای متقاعد کردن دیگران انجام نمی‌دهند.»

شومر پس از آن این اظهارات را مطرح کرد که معترضان، ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا را اشغال کرده و مسئولان دانشگاه نیز آنها را تهدید کردند که از تحصیل تعلیق می‌کنند.

در این میان، برخی از قانونگذاران جمهوری‌خواه مانند مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کل

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود