Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس‌، محمدرضا باهنر یادداشتی در روزنامه ایران منتشر کرده است که در بخش‌هایی از آن آمده است: در هفته‌ها و ماه‌های گذشته تحلیل‌ها و البته پیش‌بینی‌های مختلفی پیرامون انتخابات از سوی رسانه‌ها یا کارشناسان و فعالان سیاسی مطرح شده است از جمله برجسته‌نمایی دوگانه نادرست «کارآمدی- مشارکت» به این معنا که مشارکت حداکثری باید اولویت انتخابات باشد یا انتخاب رئیس جمهوری به زعم آنها کارآمد ولو با مشارکت حداقلی مردم در انتخابات؟ چنان که انتظار می‌رفت رهبر معظم انقلاب در سخنرانی 29 بهمن خود بر این دوگانه‌سازی‌های نادرست خط بطلان کشیدند و با ترسیم شرایط مطلوب هر دو مؤلفه را مهم دانستند با این توضیح که حتی انتخابات پرشور یا مشارکت حداکثری را در اولویت دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان فرمودند که: «علاج دردهای مزمن کشور در انتخابات پرشور و انتخاب اصلح است.» در حقیقت بر اساس این الگو اگر مشارکت حداکثری باشد و انتخاب کنندگان هم در انتخاب نامزد خود دقت و تأمل داشته باشند و فرد اصلح را برگزینند، آن انتخابات مطلوب خواهد بود و کارآمدی هم حاصل خواهد شد. حالا در این چارچوب و برای تحقق انتخابات مطلوب، مسئولیت‌هایی متوجه برگزارکنندگان، مجموعه گروه‌ها و ائتلاف‌های سیاسی، نامزدهای انتخابات، رسانه‌ها و تریبون‌های مختلف است.

در شرایطی که مردم با برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی دست به گریبان هستند، نباید فرصت مانور و موج‌سواری به مخالفان و معاندان نظام داد تا به مدد رسانه‌های پر تعداد خود، القا کنند که انتخابات بیهوده است. یا همسو با همان خط خبری و تحلیلی آنها، در داخل هم  بر طبل سیاه‌نمایی کوبید و در میانه دعواها و رقابت‌های صرف سیاسی- جناحی هیچ دستاوردی به عنوان نقطه اتکای نظام برای تثبیت توانمندی جهت عبور از مشکلات ندید.

وجه دیگر این وضعیت آسیب‌زا هم البته افتادن در چاه «ویل» وعده وعیدهای بی پشتوانه و غیر علمی و عملی است که بارها تجربه شده محقق نشدن آنها خود مایه سرخوردگی مردم شده است. 4 دهه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران، باید همچون تجربه‌ای گرانسنگ هم برای برگزارکنندگان و هم انتخاب کنندگان و نامزدها باشد که انتخابات محل رقابت برنامه‌ها و نه افراد است.

البته باید تأسف خورد که در فرصت‌های موجود آسیب شناسی دقیقی نسبت به وجوه مختلف انتخابات صورت نگرفته یا اگر انجام شده، منجر به روند‌های اصلاحی- قانونی نشده است. این اما نباید بهانه‌ای باشد برای نادیده گرفتن برخی واقعیات مشهود و محسوس از جمله اینکه مردم دیگر روی خوشی به شعارها و وعده‌های پرطمطراق ناکجاآبادی نشان نمی‌دهند.

مجموعه‌های سیاسی اگر چه تا الان هم فرصت را از دست داده‌اند، اما در مهلت باقی مانده هم شایسته است همه توش و توان خود را فقط صرف معرفی نامزد نکنند و نسبت به تدوین برنامه‌های کارشناسی شده و منطبق با شرایط و ظرفیت‌های موجود برای حل مشکلات اهتمام داشته باشند.

به هر روی آنچه مشخص است اینکه همه جناح‌های سیاسی موجود در کشور اعم از اصلاح‌طلبان، اصولگرایان و اعتدالیون کارنامه مشخصی در قوه مجریه دارند و نمی‌توان آنها را مجموعه‌های تازه‌کار و بی تجربه دانست. حقیقت آن است که با وجود تجربیات مختلف هر سه جناح بدون آنکه موفقیت‌ها و دستاوردهای هر دوره را نادیده گرفت، برخی موضوعات و مشکلات در طول چند دوره گذشته همچنان تداوم یافته و این یعنی رفع و حل و فصل آنها تدابیر جدیدتری مبتنی بر شرایط موجود و مطالبات و خواسته‌های مردم می‌طلبد.

فرض بر این است که گفتمان‌های سیاسی که وارد رقابت‌های انتخاباتی می‌شوند هم نسبت به وضعیت کشور، نقاط ضعف‌ها و کاستی‌ها و هم نسبت به تجربه و کارنامه قبلی خود آسیب‌شناسی‌هایی انجام داده و حالا معطوف به رفع آن آسیب‌ها و اولویت‌های ضروری کشور پای به میدان رقابت گذاشته‌اند. وجه مطلوب آن است که در خرداد 1400 مردم شاهد رقابت برنامه‌های متنوع باشند. برنامه‌هایی که برای سؤال‌ها، ابهام‌ها و نیازهای منطقی مردم پاسخ‌ها و راهکارهای علمی و عملی داشته باشد.

انتخابات 1400 مهم‌ترین رویدادی است که در آستانه قرن جدید رخ می‌دهد و امید که تا آن زمان روزنه‌های بیشتری برای امیدواری مردم نسبت به آینده گشوده شود. این واقعیت غیر قابل انکاری است که در چند سال گذشته و در مصاف با عامل بیرونی تحریم و همچنین در یک سال کرونایی، بار اصلی فشار روی توده‌های مردم بوده است. مردمی که در همه سختی‌ها همراه و کمک‌رسان به مجموعه نظام بوده‌اند. حالا این انتظار زیادی از سوی آنها نیست که در پس تحمل دوره سختی‌ها، شاهد دوره گشایش باشند.

همان گونه که از رهبر معظم انقلاب نقل قول شد، انتخابات پرشور و انتخاب اصلح می‌تواند درمان دردهای مزمن کشور و مردم باشد. این مهم باید در عمل و از سوی همه دست‌اندرکاران انتخابات دیده شود تا از مسیر انتخاباتی با مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح مردم، دولتی کارآمد و مقتدر با پشتوانه و سرمایه اجتماعی روی کار آید و آستین همت بالا زند برای کار و جبران عقب‌ماندگی‌ها.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی محمدرضا باهنر رقابت برنامه ها سیاه نمایی مشارکت حداکثری برنامه ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی گفت که این فدراسیون در انتخابات ریاست بی‌طرف است و از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری که ظهر امروز (دوشنبه) در محل این فدراسیون برگزار شد، اظهار داشت: از سال 1378 در بخش‌های مختلف دوومیدانی بوده‌ام و تجربه و سبقه شخصی‌ام معرف انتخابات هست. تمام افرادی که در مجمع کاندیدا شده‌اند، جزو نفرات نخبه و ذی‌صلاح هستند. احسان حدادی، هاشم صیامی، افشین داوری و سایر نامزدها جمعی از بزرگان هستند و شاید انتخاب من برای این بود که در این شرایط محیط بی‌طرف و خنثی داشته باشیم. دغدغه دوومیدانی برای من کلیدی است و تمام وقتم برای فدراسیون است. ورزشکاران المپیکی ما برای‌شان ثانیه‌ها و دقایق مهم هستند‌. در این یک سال چهار مدیر عوض کردیم که بالاخره ورزشکاران از سیاست‌ها متأثر شده‌اند. نباید زمانی را از دست می‌دادیم، چون 10 تیر ماه آخرین زمان ورودی المپیک ماست.

مطیعی: وزارت ورزش دخالتی در انتخابات دوومیدانی ندارد

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه هستند به فدراسیون آمدند و برنامه آنها را بررسی و قراردادی را بین ورزشکاران و فدراسیون بستیم تا با خیال راحت تمام وقت خود را صرف تمرین و رسیدن به سهمیه کنند. 45 روز بعد از برگزاری هیئت رئیسه می‌توانیم مجمع انتخاباتی را برگزار کنیم. از اوایل تا نیمه دوم خرداد و بعد از تأیید صلاحیت‌ها مجمع را با دستور مقام عالی وزارت برگزار خواهیم کرد. ما مسابقات برون مرزی برای دیگر دوومیدانی‌کاران در سطح B در نظر گرفتیم. همچنین روی مربیگری رده‌های بین‌الملل فعالیت خاصی نداشتیم که در اوایل خرداد تلاش می‌کنیم سمینار بین‌المللی برای مربیان موفق برگزار کنیم. ما تمام تلاش‌مان این است تا در این سمینار با سه مربی بین‌المللی تعامل داشته باشیم.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی همچنین افزود: در سال 1385 طرح ملی استعدادیابی را با 17 هزار نفر برگزار و 500 نفر را انتخاب کردیم. ما دنبال این هستیم تا با آموزش و پرورش تفاهم‌نامه‌ای را منعقد و بستر را برای نیروهای مستعد فراهم کنیم و به جمعیت دوومیدانی اضافه شود.

معتمدی در مورد پرداخت نشدن حقوق دوومیدانی‌کاران گفت: ورزشکاران را کاملاً درک می‌کنم و خیلی وقت‌ها شاید بر اثر خستگی تصمیماتی گرفته شود که موردپسند نیست. درخواست برای امکانات، اردو و مسابقه حق ورزشکاران است، اما شاید مدل انتقال درخواست‌شان متفاوت بوده است. من با دوستان صحبت کردم، ورزشکاران ما نمونه اخلاقی برای جوانان هستند. شاید مدل نقل درخواست خوب نیست و باید فدراسیون به دیده منت، خواسته‌ها را انجام بدهد. در بحث پرداختی‌ها استعلام گرفتم تا جایی که می‌دانم تمام ورزشکاران المپیکی ما از بحث حقوق، تسویه شده‌اند.

وی در این باره که اگر ورزشکاری سهمیه المپیک نگیرد باید پول اردوها و تمرینات را برگرداند، تصریح کرد: اولین بار است این موضوع را می‌شنوم. ما قرارداد بچه‌ها را در اختیار همه می‌گذاریم. جسارتی به ورزشکار نکردیم و باید برای ورزشکار هزینه شود. تعهداتی هست، ولی چنین مسائلی نیست.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی راجع به محل برگزاری اردوهای دوومیدانی‌کاران تأکید کرد: الان رکورد ورودی مستقیم را برای انتخاب ورزشکار داریم و بحث رنکینگ ‌که پنج مسابقه را امتیاز می‌دهند. یک مشکل اصلی ما اخذ ویزاست. مسابقات گرید B و C هستند و سعی کردیم مسابقات لیست فدراسیون جهانی را انتخاب کنیم. مسابقات قهرمانی یک کشور دیگر را هم منطقی نیست شرکت کنیم. رنکینگ تمام افراد را استخراج کردیم و در یک جمع‌بندی با مربی و ورزشکار، به تفکیک مسابقات رسیدیم.

معتمدی درباره اهدای سکه به مدال‌آوران مسابقات جوانان آسیا اظهار داشت: مطیعی سرپرست فدراسیون تأکید داشت که این کار صورت بگیرد و امروز جوایز آنها پرداخت می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا فدراسیون دوومیدانی از نامزد خاصی در انتخابات حمایت می‌کند یا خیر، گفت: شک نکنید که ما یک انتخابات کاملاً بی‌طرفانه را برگزار خواهیم کرد. من با تعداد زیادی از نامزدها دوست هستم و کار کرده‌ام و جهت‌گیری ندارم. فکر نمی‌کنم وزارت ورزش هم جهت‌گیری داشته باشد. شایعه شده است که برخی افراد رد شده‌اند، اما خیال‌تان راحت باشد که هیچ جهت‌گیری خاصی در انتخابات نیست.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در واکنش به انتقاد حسین رسولی از انتخابات کمیسیون ورزشکاران اظهار داشت: ما هر چیزی که وزارت برای ما ابلاغ کند مبنی بر لغو یا تأیید، انجام می‌دهیم. شکل برگزاری کمیسیون مشکل نداشته است، اما دو نفر در جلسه به‌صورت آنلاین حضور داشتند و نماینده وزارت هم گفت که ایرادی ندارد آنها رأی بدهند. در آیین‌نامه آمده است که جلسه با دو سوم اعضا تشکیل شود که این اتفاق رخ داده. رأی‌گیری هم دو بار انجام شد که تکرار این رأی‌گیری به دلیل ناآگاهی ورزشکاران بوده است. به هر حال تصمیم بر آن شده است که انتخابات کمیسیون ورزشکاران برای انتخاب نفرات حاضر در مجمع، مجدداً انجام شود.

معتمدی در پاسخ به این پرسش که آیا فدراسیون دوومیدانی با بدهی از دوره سرپرستی مهدی مبینی مواجه شده است یا نه، خاطر نشان کرد: مطیعی بهتر می‌تواند پاسخگو باشد، اما می‌توانم بگویم که او مسئولیت‌پذیر بوده و در تلاش است تا بدهی‌ها را به سرانجام برساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان