Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با بروز برخی چالش ها مبنی بر کمبود آب آشامیدنی در روستای کنده ای بخش کوهمره  نودان شهرستان کوهچنار، مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس با سفر به این شهرستان و بررسی وضعیت آبرسانی به مردم این روستا، گفت : ما در عمل به رسالت خود از هیچ کوششی فروگذار نکرده ایم و در این خصوص  بر عزم خود استواریم. ع

علی بوستانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس با سفر به شهرستان کوهچنار، ضمن بازدید میدانی از این روستا و دیدار مردمی، طی جلسه ای با  روح ا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بهرامی مدیر کل امور عشایر استان فارس ، علی علیزاده فرماندار و جبار محمدی مدیر امور آبفا شهرستان کوهچنار، بخشدار کوهمره نودان، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای کنده ای، به بررسی آخرین وضعیت آبرسانی به مردم این روستا پرداخت.

بوستانی با بیان این مطلب که کاهش شدید نزولات آسمانی و بروز خشکسالی ها در بسیاری از نقاط استان، ما را با بحران کم آبی و حتی بی آبی مواجه کرده  است،گفت: در شرایط کنونی سیاست کلی وزارت نیرو در کشور اصل سازگاری با کم آبی است.

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس با اشاره به اینکه امروزه اقصی نقاط کشور با چالش کم آبی مواجه است و با خشکسالی دست و پنجه نرم می کند، تصریح کرد: مردم استان فارس نیز از این حیث مستثنی نیستند و باید ضمن سازگاری با کم آبی، در مصرف آب شرب نیز صرفه جویی کنند تا کارکنان آبفا فارس بتوانند خدمات مطلوب تری به مشترکین خود ارائه دهند.

بوستانی در ادامه با پرداختن به وضعیت آب شرب روستای کنده ای اظهار داشت: متاسفانه به دلیل خشکسالی های سنواتی منابع آب شرب در این روستا از مدار بهره برداری خارج شده و مجبوریم در این مقطع زمانی آبرسانی به مردم را به صورت سیار انجام دهیم که در این خصوص نیز از هیچ تلاشی مضایقه نشده است.

وی افزود: در تعریف وزارت نیرو  از آبرسانی سیار (با تانکر) سرانه مصرف آب هر فرد ۱۵ لیتر در شبانه روز در نظر گرفته شده است که با توجه به جمعیت ۹۰۰ نفری روستای کنده ای، به منظور تأمین آب شرب مردم شریف این روستا نیاز به ۱۳ هزار و ۵۰۰ لیتر آب در شبانه روز دارند.

وی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب استان فارس به منظور انجام این مهم ۲ دستگاه تانکر با ظرفیت مجموع ۲۲ هزار لیتر اختصاص داده است که قطعا مصرف انسانی آب شرب در این روستا  را پاسخگو می باشد.

مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس با اشاره به این موضوع که طبق  برآورد های انجام شده و با توجه به شغل دامداری مردم این مناطق، ۳۵۰۰ راس دام در این روستا وجود دارد که بخشی از آب تأمین شده، مصروف شرب دامها می شود.

وی در ادامه اظهار داشت: به منظور رفع کم آبی موجود در کوتاه مدت (شش ماهه ی اول سال) شرکت آبفا استان فارس یک دستگاه تانکر آبرسانی دیگر به روستای کنده ای اختصاص می دهد،اداره کل امور عشایر استان نیز تأمین یک دستگاه تانکر آبرسانی را متقبل شده است که امیدواریم با اضافه شدن این دو دستگاه تانکر (مجموعا ۳ دستگاه تانکر آبرسانی) در تابستان پیش رو مشکل کم آبی در این منطقه نداشته باشیم.

وی افزود: به منظور تأمین میان مدت آب شرب مردم کنده ای یک حلقه چاه در ۱۲ کیلومتری این روستا و در منطقه ی بید قطار چهل چشمه حفر و بخشی از خط انتقال آب آن نیز اجرا شده است که امیدواریم با همکاری مسئولین محلی و پیگیری نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی، اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل طرح در اختیار قرار گیرد و در آینده ای نزدیک شاهد گشایش طرح آبرسانی به روستای کنده ای باشیم.

شهرستان کوه چنار در فاصله ۱۴۴ کیلومتری غرب شیراز در استان فارس قرار دارد. 

برچسب‌ها کم آبی شركت آب و فاضلاب فارس آبرسانی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کم آبی شركت آب و فاضلاب فارس آبرسانی کم آبی شركت آب و فاضلاب فارس آبرسانی فارس اخبار کنکور شرکت آبفا استان فارس مدیر عامل شرکت آب روستای کنده ای استان فارس دستگاه تانکر کم آبی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است. وخدماتی که در دو سال گذشته در حوزه محرومیت‌زدایی انجام شده معادل اقدامات ۱۵ سال گذشته است.
داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است گفت: وی با اشاره به اینکه آبرسانی به ۳۲۵ روستا در استان آماده افتتاح و بهره‌برداری است

وی افزود: از این تعداد ۲۱۰ روستا در قرارگاه محرومیت‌زدایی توسط سپاه و ۱۱۵ روستا در قالب پروژه ملی و روستایی اجرا شده که طی یک یا دو ماه آینده افتتاح می‌شوند.

وی گفت: در حوزه آبرسانی روستایی تاکنون ۶۲۵ کیلومتر لوله گذاری و ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۴۶ چاه حفر شده و در مجموع ۴۵ هزار نفر از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.

داودی با اشاره به اینکه دو پروژه آبرسانی مجتمع امام علی (ع) یک و دو برای شهرستان کرمانشاه در حال اجرا است افزود: پروژه مجتمع امام علی (ع) یک، یک حلقه چاه عمیق حفر، ۲۱ باب مخزن و پنج باب ایستگاه پمپاژ احداث و ۸۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده است.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه بیش از ۲۰۰۰ هم استانی از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد گفت: این روستاییان هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و تاکنون آبرسانی سیار داشته یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند و اکنون برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب و خطوط انتقال منتفع می‌شوند.
داودی با بیان اینکه این روستا‌ها آخرین روستا‌های شهرستان کرمانشاه منتهی به شهرستان اسلام‌آباد غرب هستند افزود: از ۱۸ روستای مذکور هشت روستا امروز از آب شرب بهره‌مند شدند و آبرسانی به ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت افتتاح خواهد شد؛ که با افتتاح این طرح‌ها بیش از دوهزار هم استانی برای نخستین بار از آب سالم و شبکه آب شرب پایدار بهره‌مند شدند؛ که هیچ نوع دسترسی به آب آشامیدنی نداشتند و آبرسانی سیار یا از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده کرده‌اند.
وی مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود گفت: که در واقع یکی از پروژه‌های مهم و مطالبات جدی این کلانشهر محسوب می‌شود که از نظر مسائل بهداشتی، زیست محیطی و صنعتی بسیار اثرگذار خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: تصفیه فاضلاب ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه در مدول شمالی این تصفیه خانه در حال انجام است و نیاز کرمانشاه این است که دو تصفیه خانه ۴۰۰ هزار نفری نیز ساخته شود.
وی عنوان کرد: اکنون مدول دو تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۴۰۰ هزار نفر در حال ساخت است و آخرین تکنولوژی‌های جهان در حوزه تصفیه فاضلاب با بالاترین امکانات در آن استفاده خواهد شد.
داودی با اشاره به اینکه ظرفیت این تصفیه‌خانه ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز است و بخش‌هایی از کرمانشاه را تحت پوشش قرار می‌دهد گفت: ساخت این تصفیه خانه در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع شده و با توجه به اینکه مصوبه سفر رئیس جمهور بوده و اعتباری به آن تخصیص داده شده اکنون ۲۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی