Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، یک جوان فیلیپینی پس از اجبار به انجام ۳۰۰ حرکت اسکات به عنوان جریمه نقض مقررات منع رفت و آمد در دوران همه‌گیری کرونا، جان خود را از دست داد. گفته می‌شود این مرد ۲۸ ساله توسط مأموران حفاظتی یک روستا و پس از ممنوعیت رفت‌وآمد دستگیر شده است.

دارن مانائوگ پئاراندوندو که پس از ساعت ۶ عصر و در حال خرید آب آشامیدنی گرفتار شد، بر خلاف قانون منع رفت و آمد کرونا در شهر ژنرال تریاس، از منزل خارج شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهر در منطقه‌ای با وضعیت قرنطینه شدید واقع شده و ممنوعیت رفت‌وآمد از ساعت ۶ عصر تا ۵ صبح برقرار است.

ماموران حفاظتی او و یک فرد دستگیر شده دیگر را به میدان شهر و مقابل سالن شهرداری آوردند و به آنها گفته شد که باید ۱۰۰ بار حرکتی شبیه اسکات (یا اسکوات، حرکتی قدرتی که عضلات پا و نواحی اطراف آن را به شدت درگیر می‌کند) را انجام دهند.

قرار شده بود اگر این دو مرد هماهنگ نباشند مجبور به تکرار تمرینات شوند که در نهایت مجبور به تکرار تمرین شدند و دارن چند بار زمین خورد؛ فردای آن روز، ساعت ۸ صبح بود که مرد جوان در حالیکه بدون کمک قادر به حرکت نبود به خانه برگشت؛

مدتی نگذشت که شروع به تشنج کرد و قلبش ایستاد و حتی بعد از عملیات احیا نیز به زندگی برنگشت و حدود ساعت ۱۰ شب درگذشت. این حادثه را نامزد و برادر دارن در فیس‌بوک منتشر کردند.

رئیس پلیس شهر در واکنش به اعتراض شهروندان گفت که چنین مجازاتی برای افرادی که محدودیت‌های کووید را نقض می‌کنند وجود ندارد. شهردار هم در بیانیه‌ای فیس‌بوکی تأکید کرد که تحقیقات در حال انجام است.

دولت فیلیپین دوشنبه و  پس از شدت گرفتن عفونت ویروس کرونا در بسیاری از مناطق قرنطینه را تمدید و تشدید کرده است؛ این کشور بیش از ۷۹۵،۰۰۰ مورد ابتلا و ۱۳،۴۲۵ مرگ را تا کنون گزارش کرده است که بالاترین میزان در جنوب شرقی آسیا و پس از اندونزی است.

جریمه نزدن واکسن کرونا در کشورهای جهان چیست؟ کد خبر 593258 برچسب‌ها مجله کشورهای آسیا كروناويروس جريمه قرنطینه مفاسد اجتماعی ورزش فیلیپین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس جريمه قرنطینه مفاسد اجتماعی ورزش فیلیپین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم

کارشناس مسائل بین الملل گفت: اگر بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از گردنبند مروارید در جاده ابریشم شکوفا کنیم؛ روابط تجاری ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

 گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نرگس عبدلی- آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان پنجم اردیبهشت، پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به دعوت رسمی همتای خود و همچنین به منظور حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، صبح چهارشنبه وارد سریلانکا شد و مورد استقبال نخست وزیر این کشور قرار گرفت. سفر آیت‌الله رئیسی به سریلانکا، ۱۶ سال پس از آخرین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به سریلانکا انجام شد.

 سید محمدعلی رئیس الساداتی، کارشناس مسائل بین الملل، در رابطه با این سفر در گفتگویی با خبرنگار دانشجو گفت:سابقا رابطه تجاری بین ایران و سریلانکا در حوزه فروش نفت برقرار بود. پالایشگاه‌هایی در سریلانکا وجود داشت که خوراک آن‌ها نفت ایران بود و همانطور که مستحضر هستید اساساً پالایشگاه‌ها، ماشین آلات، دستگاه‌ها و سازمان تقطیر در پالایشگاه‌ها بر اساس ماده اولیه (نفت) شکل می‌گیرد. ولی متاسفانه به دلیل اینکه طی سال‌های اخیر از فروش نفت خام به سریلانکا غفلت شد؛ کم کم عربستان در این حوزه جایگزین ایران شد. اما با توجه به مشکلاتی که اسلام‌گرایی افراطی و وهابیت در سریلانکا به وجود آورد رفته رفته چهره عربستان در سریلانکا مخدوش شد.

 اما موضع گیری‌های ایران در برابر اسلام افراطی همچنین حمایت از حکومت مرکزی سریلانکا در برابر گروه بودایی افراطی ببر‌های تامیل در داخل سریلانکا، باعث شد روابط خوبی در دوره‌های قبلی بین دولت جمهوری اسلامی و دولت سریلانکا شکل بگیرد.

 علاوه بر این اگر ما بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از پازل گردنبند مروارید و بخشی از پازل جاده ابریشم شکوفا کنیم، قطعاً روابط اقتصادی ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • اتفاق عجیب در تمرین پرسپولیس؛ ستاره قطری دست گلر جوان را شکست!
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • ساعت پخش بازی بایرن مونیخ و آینتراخت فرانکفورت امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • انگیزه عجیب مردی که به زنان جوان حمله می‌کرد
  • عادت عجیب زرافه‌ها در خوابیدن؛ زرافه چطور می‌خوابد؟
  • آشتی‌کنان، چند ساعت قبل از عجیب‌ترین فوتبال!
  • نفرت از زنان انگیزه مردی که به زنان جوان حمله می‌کرد