Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام امیدی گفت: تلاش برای تاسیس کانون فرهنگی هنری مساجد در مساجدی که فاقد کانون فرهنگی هنری هستند یکی از مهمترین عملکردهای ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس محسوب می شوند.

حجت الاسلام «حسین امیدی»، با اشاره به اینکه تاسیس کانون فرهنگی هنری در مساجدی که فاقد کانون فرهنگی هنری هستند یکی از مهمترین برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس محسوب می شوند، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز، گفت: کارشناسان این ستاد به ویژه همکاران بخش ساماندهی آماده پاسخگویی سئوالات به افراد برای تاسیس کانون فرهنگی هنری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس با یادآوری این مطلب که اکنون بیش از یک هزار و 200 کانون فرهنگی هنری در سطح استان مشغول به فعالیت هستند، تاکید کرد: در دورترین نقطه استان که شاید هیچ دستگاه اجرایی هم حضور نداشته باشند، مساجد و کانون های مساجد مشغول به فعالیت های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی هستند.

وی با اشاره به اینکه کانون هایی که تاسیس می شوند پس از ثبت فعالیت های خود در سامانه «بچه های مسجد» در صورت کسب امتیاز لازم، مورد حمایت ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد قرار می گیرند، یادآور شد: متقاضیان تاسیس کانون فرهنگی هنری مسجد برای اطلاع از نحوه تاسیس کانون فرهنگی و هنری، مطالعه اساسنامه، شرایط، ضوابط و مراحل تاسیس می توانند با مراجعه به سایت «فهما» با این مراحل آشنا شده و به صورت کاملا غیرحضوری نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

برای ورود به بخش آموزش ثبت نام اینجا را کلیک کنید، در این بخش فیلم و فایل  PDF آموزشی برای ثبت نام قرار داده شده است.

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های جدیدالتاسیس کانون های مساجد فارس شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد تاسیس کانون فرهنگی هنری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۷۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر اسدی شامگاه دوشنبه در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان که به منظور ارتقا و توسعه فرهنگ صلح و سازش در جامعه انجام شد، بر اهمیت صلح و سازش و نقش ستاد ملی صبر در جامعه تاکید کرد.

وی افزود: استقبال مردم استان از ایده‌ها و طرح‌های ستاد ملی صبر بسیار پر رنگ بوده و مردم به صورت خودجوش برای حل اختلاف به صلحیاران مراجعه می‌کنند.

معاون حل اختلاف دادگستری کردستان مراجعه مردم به صلحیاران را در صلح و سازش بسیاری از دعاوی موثر دانست و اعلام کرد: مردم با مراجعه به صلح یاران زمینه سازش در مورد شکابات خود را فراهم کرده‌اند.

اسدی به برنامه‌های ستاد ملی صبر در استان‌ها پرداخت و خاطرنشان کرد: از برنامه‌های ستاد ملی صبر تشکیل هیات‌های صلح در مساجد و تکایا و جذب افراد توانمند و ساماندهی صلحیاران است.

وی اضافه کرد: این مهم تا ساماندهی و تشکیل هیات‌های صلح در تمامی مساجد و اماکن مقدسه ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6092631

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)