Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق توسعه صنایع دستی و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی با تصویب کمیسیون مزایدات، مهلت شرکت در فراخوان عمومی واگذاری بنا‌های تاریخی مدت معین ۲۱ مجموعه تاریخی و فرهنگی را تمدید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با پایان یافتن مهلت شرکت در فراخوان‌های عمومی واگذاری حق بهره‌برداری از بنا‌های تاریخی و فرهنگی (اسفند ۹۹)، نشست کمیسیون فراخوان با حضور اعضای رسمی کمیسیون مزایده، نماینده سازمان بازرسی کشور و نماینده بازرسی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد و با تصویب این کمیسیون مهلت شرکت در فراخوان عمومی ۲۱ بنای تاریخی تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این بنا‌های تاریخی شامل خانه‌های تاریخی امیر پرویز، پروین اعتصامی و علوی تبریز، عصارخانه شیخ (جماله) اصفهان، باغ برج علی اکبری گلپایگان، رباط کامه تربت حیدریه، کاروانسرا‌های یونسی و آهنگ بجستان (خراسان رضوی)، کاروانسرای مزینان داورزن (خراسان رضوی)، رباط سنگ بست فریمان (خراسان رضوی)، خانه طلوعی‌فر دزفول، خانه حشمت اللشکر سرخه (سمنان)، کاروانسرای شاه عباسی دامغان، قلعه حیدرآباد خاش (سیستان و بلوچستان) و قلعه کنت سراوان (سیستان و بلوچستان) است.

همچنین از دیگر بنا‌ها می‌توان به حمام اروج رامیان (گلستان)، خانه عبادی آمل، خانه آشتیانی آشتیان (مرکزی)، کاروانسرای دولت‌آباد (مرکزی)، حمام ارامنه همدان و کاروانسرای مهر اشاره کرد.

واجدین صلاحیت و درخواست‌کنندگان می‌توانند اسناد مزایده را از دبیرخانه کمیسیون مزایده صندوق احیا به نشانی تهران، میدان بهارستان، خیابان اکباتان، عمارت‌مسعودیه، ساختمان صندوق احیا دریافت کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر نیز می‌توانند با شماره تلفن ۱۷-۳۳۹۹۲۰۱۶-۰۲۱ یا پایگاه اینترنتی صندوق احیا و یا پایگاه ملی اطلاع‌رسانی مناقصات مراجعه کنند و بعد از دریافت مدارک مربوطه، آن‌ها را تکمیل و نسبت به تحویل پاکت‌ها به دبیرخانه تا ساعت ۱۶ مورخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ اقدام کنند.

همچنین در این نشست پاکت‌های «الف» ارسالی به دبیرخانه مزایدات برای بنا‌های تاریخی حمام حاج رئیس (تربت حیدریه)، باغ خالصه بمپور (ایرانشهر، سیستان و بلوچستان)، خانه خطیبی و خانه زینعلی و اسدی (قزوین)، کاروانسرا‌های قزلق، دیمه‌لو و رباط سفید (جنگل‌های هیرکانی، گلستان)، خانه قریشی (آمل) و حمام شاه (اصفهان) به تأیید کمیسیون رسید تا ارزیابی فنی و اقتصادی متقاضیان برای انتخاب سرمایه‌گذار ذی‌صلاح انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنای تاریخی بنای فرهنگی فراخوان دبیرخانه بنا های تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ کهن شهر تاریخی بلقیس به عنوان دومین بنای خشتی و گلی کشور از یادگار‌های عصر ساسانی در اسفراین خراسان شمالی است که این روز‌ها نه تنها کاوش‌های باستان شناسی‌اش متوقف شده بلکه بخشی از دیوارش نیز به دلیل مرمت‌های غیراصولی در اثر بارندگی‌های اخیر فرو ریخته است.
رحمانی مدیر پایگاه شهر تاریخی بلقیس گفت: به زودی مرمت این با شروع می‌شود.
شهر تاریخی بلقیس اسفراین پس از ارگ بم، بزرگترین بنای خشتی ایران است.

{$sepehr_media_11036795_600_350 }

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • دلخوری درویش: پرسپولیس خانه علی دایی است اما...
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • خسارت ۱۸۴ میلیارد ریالی بارندگی‌های اخیر به ۶۰ بنای تاریخی سیستان و بلوچستان
  • درویش:پرسپولیس خانه علی دایی است اما اوسمار اولویت است/هنوز درباره ادامه همکاری با من صحبت نکردند+فیلم
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد