Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قند در همه‌ی اشکالش نه تنها باعث بالا رفتن وزن می‌شود، بلکه تحقیقات نشان داده خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد. مصرف قند حتی خطر بروز برخی سرطان‌ها را هم بیشتر می‌کند. اعتیاد به قند شوخی نیست – مغز می‌تواند کاری کند هوس قند کنید و اگر به قدر کافی قند مصرف نکنید دچار نشانه‌هایی مانند ترک اعتیاد خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتیاد به قند پدیده‌ای فیزیولوژیکال و قابل سنجش است که بسیاری از افراد از آن رنج می‌برند. این امر ایجاد اصلاحات غذایی لازم برای بهبود سلامت خود را برای بسیاری از افراد دشوار می‌کند.

بیشتر بخوانید:

چگونه بر اعتیاد به شکر غلبه کنیم؟

در ادامه درباره‌ی نشانه‌هایی صحبت خواهیم کرد که می‌گویند عادت شما به مصرف مواد قندی اعتیاد است.

۱- عادت تان را مخفی می‌کنید

بعضی افرادی که به قند اعتیاد دارند ممکن است خود متوجه زیاده روی شان در مصرف قند باشند، اما به جای آنکه دنبال راهی برای کم کردن مصرف آن بگردند، این موضوع را مخفی می‌کنند. اگر بر سر خوردن شیرینی جات بهانه می‌آورید یا با خودتان معامله می‌کنید، آن را نشانه‌ی قطعی اعتیادتان به قند بدانید. هیچکسی در کمد خود کلم بروکلی پنهان نمی‌کند. اگر شیرینی جات را جایی قایم می‌کنید یا دزدکی سراغ شان می‌روید تا از آن‌ها بخورید، بنابراین به قند اعتیاد دارید.

۲- هر چه می‌گذرد به قند بیشتری برای رفع هوس تان نیاز پیدا می‌کنید

مانند بسیاری از رفتار‌ها یا مواد اعتیادآور، مقاومت تان در برابر شیرینی جات ممکن است به مرور بیشتر شود. یک نشانه‌ی اعتیاد به قند این است که برای رفع هوس خود به مقدار بیشتری از این ماده پیدا می‌کنید. اولش یک اسکوپ بستنی کفایت می‌کند، اما هر چه اعتیادتان بیشتر می‌شود به قند بیشتر و بیشتری برای رفع هوس تان نیاز است.

۳- حتی وقتی گرسنه نیستید هم شیرینی جات می‌خورید

غذای مفصلی خورده اید و حسابی سیرید، اما هنوز هم برای یک برش بزرگ کیک جا دارید؟ نشانه‌ی شماره یک اعتیاد به قند، روی آوردن به مواد قندی در زمانی است که به لحاظ فیزیکی گرسنه نیستید.

۴- همیشه هوس شیرینی جات می‌کنید

بعد از خوردن زیاد مواد قندی، قند خون افت می‌کند، چون انسولین آن همه قندی که به سمت سلول‌ها می‌رود را پس می‌زند تا قند به بدن آسیب نزند. این افت قند باعث کاهش سطح قند خون و ایجاد هوس‌های بیشتر می‌شود.

۵- هوس خوراکی‌های شور می‌کنید

هوس خوردن مواد غذایی نمکی یک نشانه است که می‌گوید بدن تان از مواد مغذی مورد نیازش محروم است. این امر در افرادی که به قند اعتیاد دارند شایع است، چون بدن آن‌ها اغلب با کمبود مواد مغذی کلیدی مواجه است. اگر متوجه شده اید که مرتباً تنقلات قندی می‌خورید احتمالاً به قدر کافی پروتئین و چربی سالم مورد نیاز بدن تان را مصرف نمی‌کنید. هوس خوردن مواد غذایی نمکی و شور یکی از روش‌های بدن است تا از این راه به شما بگوید باید گهگاه مصرف قند را کنار بگذارید و مواد غذایی مغذی تری بخورید.

عکس این مطلب هم صادق است. اگر مواد غذایی شور زیاد می‌خورید، ممکن است متوجه شده باشید که هوس مواد قندی یا کربوهیدرات‌های ساده می‌کنید. نکته‌ی اصلی حفظ تعادل است؛ یعنی مصرف مواد غذایی سرشار از ریزمغذی‌ها و درشت مغذی‌ها که بدن برای عملکرد و رشد خود به آن‌ها نیاز دارد.

۶- سعی کرده اید که مصرف شیرینی جات را کنار بگذارید، اما دچار نشانه‌های عجیبی شده اید

اعتیاد به قند می‌تواند هم اعتیاد رفتاری باشد – یعنی عادت کرده اید بعد از غذا یا اوقات مشخصی از روز مواد قندی بخورید – و هم اعتیاد شیمیایی. وقتی برنامه‌ی همیشگی تان را کنار بگذارید یا آن را مختل کنید، بدن تان ممکن است از خود نشانه‌های رنج یا ترک اعتیاد بروز دهد. قطع ناگهانی مصرف قند می‌تواند بدن را دچار نشانه‌هایی شبیه به ترک اعتیاد کند. برخی از شایع‌ترین نشانه‌های اعتیاد قند ممکن است شامل سردرد، بی حالی یا احساس خستگی، هوس‌های غذایی، درد‌های عضلانی، حالت تهوع، باد روده و نفخ و حتی بی خوابی باشد. در اغلب موارد این نشانه‌ها بعد از ۲۴ ساعت تشدید می‌شوند. بهترین راه برای ترک قند انجام تدریجی آن است. برای این کار هر بار مقداری از مصرف خود را کاهش دهید.

۷- از شیرینی جات برای تسکین دادن خود استفاده می‌کنید

اگر بعد از به هم خوردن رابطه عاطفی تان، تماشای یک فیلم غم انگیز یا گذراندن یک روز بد، هوس یک چیز شیرین می‌کنید، مراقب باشید. یک نشانه‌ی روانی اعتیاد به قند زمانی است که فرد برای مواجهه با عوامل تنش زای زندگی، خستگی یا دیگر مسائل روانی مثل افسردگی یا اضطراب، دائماً به قند روی می‌آورد. زیاده روی در مصرف قند برای تسکین عاطفی خود امر بسیار ناسالمی محسوب می‌شود، چون به فرد اجازه نمی‌دهد هیجانات خود را احساس کند یا به درستی از پس آن‌ها برآید. تحقیقات هم نشان داده مصرف قند اصلاً باعث تقویت روحیه نمی‌شود.

۸- از پیامد‌های بالقوه اش باخبرید، اما در هر صورت شیرینی جات مصرف می‌کنید

اگر با وجود آگاهی از پیامد‌های منفی این کار، مواد قندی و تنقلات بی ارزش را به شکل مقاومت ناپذیری مصرف می‌کنید، این نشانه‌ی بدی است.

۹- برای خوردن شیرینی جات خود را به آب و آتش می‌زنید

اگر تنها برای خریدن یک بسته بستنی شب دیروقت تا یک فروشگاه شبانه روزی می‌روید، باید در اولویت هایتان تجدیدنظر کنید. این نشانه‌ی واضحی است که نیاز شما به قند از کنترل خارج شده است.

۱۰- از خوردن شیرینی جات احساس گناه می‌کنید

احساس گناه از خوردن هر ماده غذایی ممکن است نشانه‌ی ابتلا به یک اختلال غذایی باشد. اگر از عادت مصرف قندتان احساس شرم می‌کنید، بهتر است به یک پزشک یا روان درمانگر مراجعه کنید.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اعتیاد به قند قند اعتیاد اعتیاد به قند شیرینی جات مواد غذایی مواد قندی مصرف قند ی اعتیاد نشانه ها نشانه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر

باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس در وضعیت هشدار قرار گرفته اند. مصرف مواد مخدر به نام اسنوس در میان بازیکنان به شدت افزایش یافته است که می‌تواند روی سلامتی آن‌ها تاثیر بگذارد. در تصاویری که اخیرا منتشر شده است بازیکن چیزی شبیه به چای کیسه‌ای را در میان لثه و گونه اش قرار داده است تا آن را مزه کند.

عکس جیمی واردی (لسترسیتی)، ویکتور لیندلف (منچستریونایتد)، دنی مورفی (لیورپول)، مارکوس رشفورد (منچستریونایتد)، برترند ترائوره (بازیکن سابق استون ویلا) و مارک گیلپسی (نیوکاسل) در حال مصرف این مخدر دیده شده است. 

فروش اسنوس به خاطر خطرناک بودنش در اروپا ممنوع است، اما پس از برگزیت در انگلیس قانونی شده است. با این حال هشدار پزشکان مانع از آن نشده است که مصرف اسنوس به یک اپیدمی در فوتبال انگلیس تبدیل نشود. عوارض این مواد به اندازه‌ای بالا است که خیلی از اعضای لیگ برتر تقاضای کمک کرده اند.

اسنوس شامل ۳۰ نوع ماده شیمیایی است که نیکوتینش سه برابر یک نخ سیگار است. با این حال تصور می‌شود که کمتر از سیگار برای سلامتی خطر دارد. اسنوس پودر مرطوب سیاه رنگی است که در کیسه‌های کوچک قرار داده می‌شود. افراد با گذاشتن این بسته‌ها زیر زبانشان می‌توانند از مزه کردنش لذت ببرند. 

خیلی از بازیکنان حاضر در لیگ برتر به این مواد اعتیاد پیدا کردند و در تلاش هستند تا آن را ترک کنند. بر اساس تحقیق انجمن حرفه‌ای فوتبال مصرف اسنوس تنها روی سلامتی تاثیر مخرب نمی‌گذارد و کودکان ممکن است از بازیکنان محبوب خود الگو برداری کنند. مصرف بیش از حد این مواد موجب نگرانی انجمن حرفه‌ای فوتبال شده است و این سازمان هشدار داده که اعتیاد بالا است. طبق تحقیقات برخی بازیکنان روزانه ۲۵ کیسه اسنوس مصرف می‌کنند. آن‌ها کیسه‌ها را زیر لب بالای خود می‌گذارند. 

یک منبع آگاه به نشریه سان گفت: "تعداد زیادی از بازیکنان درگیر آن شدند، چون نمی‌دانند که نیکوتین اسنوس اعتیادآور‌تر از سیگار است. حتی بازیکنان ذخیره هم از این مواد مصرف می‌کنند. پزشکان باشگاه‌های انگلیسی می‌ترسند که نحوه مصرفشان از کنترلشان خارج شود. " مصرف بیش از اندازه اسنوس خطر ابتلا به سرطان دارد. این ماده، چون داخل دهان قرار می‌گیرد می‌توانند آسیب‌های جدی به لثه بزند و احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش دهد. همچنین موجب سرطان حلق، پانکراس و معده شود. 

خرید اسنوس به آسانی از طریق اینترنت انجام می‌پذیرد و مصرف کنندگان برای یک پاکت کمتر از پنج یورو هزینه می‌کنند. انجمن حرفه‌ای فوتبال اعلام کرد نیاز است تا اقدامات لازم برای منع بازیکنان از مصرف این مخدر انجام شود و به آن‌ها آموزش‌های لازم داده شود. نیکوتین موجود در اسنوس به شدت اعتیاد آور است که ترک آن خیلی سخت است.

این مخدر علاوه بر خطر ابتلا به انواع سرطان، مشکلات قلبی و مغزی را نیز ممکن است به همراه آورد. در حالی که این مخدر دود نمی‌شود، اما ترکیبش روی مغز تاثیر می‌گذارد، موجب افزایش دوپامین می‌شود و مصرف کننده مانند کسی که سیگار می‌کشد از آن لذت می‌برد. 

لی جانسن، سرمربی تیم هیبرنین اثرات این مخدر را از نزدیک مشاهده کرده است و معتقد است که ۳۵ تا ۴۰ درصد بازیکنان اسنوس مصرف می‌کنند. البته این آمار بالا نیست. باشگاه‌هایی مانند استون ویلا تصمیم گرفته اند بازیکنانی که این مخدر را مصرف می‌کنند جریمه کند. تحقیقات دیگری نشان می‌دهد فروش این مواد در میان پسران ۱۳ و ۱۴ ساله در آکادمی‌ها دیده شده است. همچنین یک بازیکن حاضر در دسته دو به دلیل مصرف بیش از اندازه اسنوس در لثه اش تومور سرطانی یافت شده است.

منبع: جماران

tags # فوتبال سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟