Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@22:43:31 GMT

توسعه زیرساختی و ساماندهی مرز بازرگان ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۲۰۶۷۲

توسعه زیرساختی و ساماندهی مرز بازرگان ضروری است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با بیان اینکه مرزها یکی از مصادیق عینی مانع زدایی برای تحقق شعار “ تولید،‌پشتیبانی ها و مانع زدایی ها” هستند، گفت: توسعه زیرساختی و ساماندهی فرایندی مرز بازرگان ضروری است.

محمد جواد هدایتی شامگاه ۱۸ فروردین ماه در جلسه ساماندهی ساختاری و فرامرزی فعالیت های مرز بازرگان که با حضور مدیرعامل و معاونین لجستیک و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو ، مدیران کل گمرک، راهداری وحمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی، ناظر کل گمرک استان، مدیرکل گمرک بازرگان و مدیران پایانه و کنترل سوخت بازرگان برگزارشد، افزود: مرز استراتژیکی بازرگان به عنوان دروازه اروپا نقش ویژه در صادرات دارد و توجه به توسعه زیرساختی و فرایندی این مرز ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وسعت ۹۰ هکتاری مرز بازرگان گفت: وسیع بودن این مرز خارج از چهارچوب های متعارف جهانی است و یکی از عوامل توقف کامیون ها همین وسعت زیاد آن است که باید تدابیر لازم صورت گیرد.

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ساماندهی فرآیندی و عملکردی مرز بازرگان در کنار توسعه زیر ساختی را امری ضروری دانست و اظهارداشت: بیشترین مشکل در مرزهای کشور مربوط به موضوعات فرایندی است.

وی گفت: متوسط تردد کامیون در مرزهای ۲۴ گانه کشور ۲۲۰ کامیون در روز است در حالیکه در یکی از مرزهای کشور ترکیه با گرجستان روزانه ۴۰۰۰ کامیون تردد می کنند.

هدایتی مرزهای زمینی را راه تنفس کشور ارزیابی کرد و بیان کرد: همه دستگاه های اجرایی و مرتبط باید بجای بخشی نگری، دست در دست هم مشکلات این مرز بزرگ را حل کنیم.

وی با بیان اینکه طرح ساماندهی این مرز سال ها قبل از سوی گمرک ایران مصوب شده بود گفت: این طرح سالیان سال طول کشیده و میزان پیشرفت آن بسیار کم است و گره های ترافیکی موجود ضرورت ساماندهی این مرز را دوچندان کرده است.

جواد آذربد ناظر گمرکات آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت:‌ با کلیات طرح پیشنهادی سازمان منطقه آزاد ماکو برای ساماندهی مرز موافقیم و از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم بود.

وی به اهتمام گمرکات برای تسریع در فرایندهای گمرکی اشاره کرد و افزود: از هر برنامه ای برای کاهش صف کامیون و توقف خودروها و کامیون ها در مرز بازرگان استقبال می کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها گمرك مرز بازرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار

                                                         

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار داشت: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، افزود: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، عنوان کرد: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، اعلام کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان (فیلم)
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه