Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم‌زاده از اجرای دو طرح دادرس و خادم در محلاتدر مریوان خبر داد و گفت: این دو طرح طی سالهای گذشته در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار داشته که بر اساس آنها آموزش‌های لازم قبل، حین و بعد از وقوع زلزله به شهروندان ارائه می‌شود.

فاضل رحیم زاده رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان مریوان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کردستان با اشاره به اینکه پس از  وقوع زلزله 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 ریشتری، با اعلام فراخوانی که به امدادگران و نجاتگران هلال احمر داده شد، در کوتاهترین زمان ممکن تیم‌های ارزیاب و عملیاتی به روستاهای تابعه شهرستان اعزام شده و ارزیابی اولیه ی خود را انجام دادند، اظهار کرد: در حال حاضر آرامش نسبی در شهر مریوان و روستاهای تابعه بر قرار بوده و وضعیت کاملا عادی است.


وی تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به فاصله  زیاد با کانون زلزله خسارت‌های جزعی به منازل مسکونی پنج روستای "قلقله"، "جشنی آباد"، "میرآباد"، "خانم کهن" و "خاو" وارد شده و با هیچ گونه تلفات جانی مواجه نبودیم.


وی خاطرنشان کرد: تنها تخریب‌های انجام شده بواسطه وقوع زلزله تخریب 50 درصدی یک منزل مسکونی و همچنین یک واحد دامداری سنتی در روستای جشنی آباد بود که با هماهنگی فرمانداری ساکنان منزل مسکونی در منزل اقوام خود مستقر شدند.


رییس جمعیت هلال احمر شهرستان مریوان اضافه کرد:: متاسفانه تعدادی از شهروندان مریوانی در هنگام خروج از منزل بواسطه ترس از وقوع زلزله دچار مصدومیت جزعی شده و به صورت سرپایی درمان شدند.


وی افزود: از ساعاتی قبل بر اساس دستور ستاد بحران فرمانداری مریوان وضعیت عادی در شهرستان اعلام شده اما با این وجود چند تیم عملیاتی هلال احمر کماکان جهت خدمات رسانی احتمالی به مردم در مرکز اداری شهرستان مریوان مستقر هستند.


رحیم‌زاده با ذکر این مطلب که باید شهروندان همواره خود را برای مواجهه با زلزله آماده کنند، اضافه کرد: جمعیت هلال احمر بصورت مستمر و بر اساس وظیفه ی ذاتی خود آموزش‌های لازم را در خصوص پناهگیری و خروج اضطراری در هنگام زلزله به مردم داده و آموزش همگانی را همواره در دستور کاری خود قرار داده است.


وی تاکید کرد: طرح دادرس (دانش‌آموزان آماده در روزهای سخت) در مدارس و همچنین طرح خادم (خانواده آماده در مخاطرات) در محلات، دو طرحی هستند که طی سال‌های گذشته در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار داشته و بر اساس آنها آموزش‌های لازم قبل، حین و بعد از وقوع زلزله توسط هلال احمر به شهروندان ارائه شده است.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان مریوان پیشگیری از زلزله هلال احمر جمعیت هلال احمر وقوع زلزله بر اساس دو طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بخشدار پاتاوه در آیین افتتاح خانه هلال روستای تمنک از حمایت و همکاری مردم، شورا و دهیار روستا برای کمک به راه اندازی خانه هلال قدردانی کرد و گفت: خانه هلال شعبه‌ای کوچک از هلال احمر در ادارات، نهادها، شرکت‌ها و مناطق شهری و روستایی به شمار می‌رود که نقش مهمی در مدیریت بحران دارند.
شهرام صفادوست افزود: راه‌اندازی خانه‌های هلال گام مهمی در راستای ترویج اهداف انسان دوستانه هلال‌احمر به منظور آگاه‌سازی جامعه از مخاطرات و روش‌های مقابله با آن است.
امام جمعه پاتاوه هم در این آئین گفت: خانه های هلال محله محور و اجتماع محور و با هدف آموزش به روستائیان راه اندازی شده است.
حجت السلام سیادت افزود: یکی از نقش های مهم خانه های هلال در مناطق روستایی هنگام وقوع حوادث دیده بانی، اطلاع رسانی و ارزیابی دقیق خسارت های ناشی از حادثه و گزارش آن به هلال احمر است که باید این مهم در این بخش پیگیری و آموزش داده شود.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان دنا هم گفت:۷ خانه هلال در شهرستان دنا فعال وجود دارد که در حال خدمت رسانی به مردم است.
چراغ سحر با بیان اینکه ترویج فرهنگ داوطلبی از دیگر برنامه‌های خانه‌های هلال است افزود: خانه های هلال در زمان بحران نقش مهمی برای امدادرسانی در روستاها ایفا می کنند.
وی ادامه داد: در فاصله رسیدن گروههای امدادی به صحنه حادثه، تنها افرادی که می توانند با تجهیزات و ابزارهای خود، پاسخ اضطراری به حادثه را به عنوان دیده بانی داشته باشند، اهالی خود روستا هستند و خانه های هلال آموزش استفاده از ابزارها هنگام حوادث و بحران ها را به اهالی روستاها ارائه می دهد.

دیگر خبرها

  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • تلاش برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • نجات ۹ گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) نهبندان رسید
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) نهبندان رسید/ تخلیه آبگرفتگی صحن مزار
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند