Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از جهت‌گیری بودجه‌ امسال به سمت بهره‌گیری از نخبگان و دانش‌بنیان خبر داد و گفت: راه تحقق شعار سال تقویت عرصه دانش بنیان است. - اخبار استانها -

محمدرضا احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره طرح جهش تولید دانش بنیان اظهار داشت: تصویب کلیات طرح جهش تولید دانش‌بنیان نخستین مصوبه امسال مجلس بود که با 80 درصد آرا به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: ما برای تحقق شعار سال تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها ناگزیریم به تقویت عرصه دانش بنیان، حمایت از نخبگان، نوآوری‌ها و مهارت آموزی‌ها بپردازیم.

احمدی با بیان اینکه تولید واکسن کرونا به‌واسطه بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش بنیان بوده خاطرنشان کرد: ما نیز می‌توانیم به جای خرید واکسن کرونا با بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان خودمان تولیدکننده باشیم.

جزئیات طرح "تحول نظام اداری ـ استخدامی" در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی می‌شود‌عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: «کره جنوبی» و «عراق» برای آزادسازی منابع ارزی ایران اعلام آمادگی کردندعضو کمیسیون امنیت ملی: رسیدگی به معیشت مردم در اولویت کار مجلس قرار دارد/ ناکارآمدی مدیران از موانع تولید است

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس از جهت‌گیری بودجه‌ به سمت حوزه دانش‌بنیان، بهره‌گیری از شرکت‌های خلاق و نوآور و حمایت از نخبگان در سال جدید خبر داد و گفت: این امر سبب می‌شود تا اعتبارات بی‌جهت و بی‌هدف صرف هزینه‌های نادرست نشود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: کلیات این طرح تصویب شده و جزئیات آن نیز در حال بررسی است همچنین در این زمینه معمولاً بودجه خوبی اختصاص می‌یابد و مجلس نیز ریل‌گذاری‌های مناسب در این حیطه را در دستور کار دارد.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی درباره مدیریت پسماند روستایی ابراز داشت: زباله سراوان باید درس عبرتی برای متولیان حوزه پسماند باشد که برای آینده پسماند روستایی به‌ویژه روستاهای گردشگری چاره‌ای بیاندیشند.

وی عنوان داشت: اکنون برخی از رودخانه‌های روستایی محل سر ریز فاضلاب‌های خانگی و زباله‌های روستا شده؛ بنده این موضوع را به تکرر به شهرداران و بخشداران یادآور شدم که کاری نکنند تا رودخانه‌های محلی  به زرجوب و گوهر رود دیگری تبدیل شود.

عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان تاکنون تنها به فکر تسکین درد بودند تصریح کرد: باید در این حوزه یک تدبیر اساسی برای درمان اندیشیده شده و مکانی برای این زباله‌ها در نظر گرفته شود.

 احمدی ابراز داشت: البته باید در این مورد مطالعه کافی و بررسی دقیق صورت گیرد تا مانند پسماند سراوان شاهد نابودی جنگل نباشیم لذا این وظیفه بر عهده وزارت کشور است که یک فکر اساسی در این مورد داشته باشد.

وی با بیان اینکه پسماند در اصطلاح به طلای کثیف نام گرفته و برخی از کشورها از آن گازوئیل تولید می‌کنند گفت: این طلای کثیف در گیلان تبدیل به آفت جان و سلامتی مردم شده؛ مسئولان باید همت کنند و نگذارند رودخانه‌های روستایی مانند گوهر رود و زرجوب تخریب شوند.

انتهای پیام/614/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون آموزش بهره گیری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۶۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است

نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در این نشست به سوالی پاسخ داد. سوال اینگونه مطرح شد: یک گزارشی اخیراً در خبرگزاری تسنیم منتشر شد که در گزارش آمده است که یک شرکت در حوزه واردات تجهیزات پزشکی سالانه به صورت میانگین ۴.۲ همت ارز سوبسیددار دریافت کرده است و این درحالی است که کل بودجه معاونت علمی ۳.۷ همت است! از طرفی بودجه بنیاد ملی نخبگان در مصاحبه‌ای که با معاون توسعه بنیاد نخبگان داشتیم فقط ۲۸ درصد محقق شد و اخباری وجود دارد مبنی براینکه بودجه ستاد نانو نیز به صورت کامل تحقق پیدا نکرده است.  نظر خود را درباره دریافت ارز سوبسیدار و جزئیات بودجه معاونت علمی بفرمایید؟

دهقانی فیروزآبادی در پاسخ به سوالی دیگر گفت: درباره تجهیزات پزشکی گزارشات مختلفی وجود دارد که ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی کشور داخلی است و ۶۰ درصد وارداتی است. اگر از نظر ارزش صحبت کنیم حرف درستی است و از نظر ریالی ۴۰ درصد تجهیزات داخلی است و ۶۰درصد تجهیزات خارجی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر در رابطه با تعداد صحبت کنیم بالغ بر ۸۰ درصد تجهیزات پزشکی ما ایرانی است. اما مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست که شرکت دانش‌بنیان عموماً‌ با ارز بازار ارز آزاد و در بهترین حالت با ارز نیمایی و ارز ۴۳ هزار تومان کالا تولید می‌کند. واردکننده با ارز ۲۸۵۰۰ و بلکه با ارز ۴۲۰۰ کالا وارد می‌کند! نتیجه کار این است که حجم ارزبری و پولی آن بالا است اما از نظر تعداد و حجم کالا به نسبت داخلی ۳۰ درصد کم نیست.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ما تأکید داریم که حمایت از واردکننده کالا با ارز سوبسیدی قطعاً‌ یک اشتباه راهبردی است و ارز بایستی برای همه کالاها آزاد شود که شامل واردکننده و تولیدکننده می‌شود. مصرف‌کننده نهایی باید سوبسید بگیرد.

وی گفت: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی استاندارد اروپا در محصول پروتز گرفته است و همه پزشکان نیز کیفیت آن را تأیید کردند و در بازار ۶۰ میلیون تومان آن را می فروشد و نمونه خارجی همان پروتز به قیمت ۵۰ میلیون تومان به بازار می آید. مصرف‌کننده کدام را خریداری می‌کند؟ قطعاً نمونه اروپایی را خریداری می‌کند.

دهقانی تأکید کرد:‌ اگر به همان واردکننده، همان ارزی بدهند که تولیدکننده دانش‌بنیان با کیفیت استفاده کرده است پروتز آمریکایی در ایران ۱۰۰ میلیون خواهد شد. حالا فرض کنید که پروتز آمریکایی در بازار  ۱۰۰ میلیون تومان، پروتز ایرانی ۶۰ میلیون تومان و ۵۰ میلیون آن را به کسی که از آن استفاده کند سوبسید می‌دهم.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ارز ترجیحی به محصول دانش‌بنیان دادن، تجهیز پزشکی دادن و به واردکننده دادن قطعاً و قطعاً اشتباه است.

وی گفت: سال گذشته معاونت علمی از محل بودجه‌های عمومی نزدیک به ۹۰ درصد تخصیص داشت اما در بودجه بند ز تبصره ۶ که ویژه عوارض ناشی از قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود تخصیص بسیار پایین و در حد ۴۰ درصد بود.

دهقانی با بیان اینکه قانونگذار امسال نکات خوبی را دیده است گفت: در ۷ همتی که برای پروژه‌های پیشران درنظر گرفته شده است حکم شورای سران این بوده است که این مبلغ بایستی ۱۰۰ درصد تخصیص پیدا کند. دوم اینکه بند ژ که بندز تبصره ۶ سال گذشته است حکم قانون این است که ماه به ماه تسویه شود.

معاون علمی رئیس جمهور تصریح کرد: پیش‌بینی این است که باتوجه به ارتقای خوب بودجه‌های معاونت علمی در سال جدید، منابع پروژه‌های پیشران، منابع اعتبار مالیاتی، امسال بتوانیم سرمایه‌گذاری‌های بهتری در حوزه دانش‌بنیان داشته باشیم.

وی با اشاره به گزارش تسنیم درباره واردات تجهیزات پزشکی و ارز سوبسیدی تصریح کرد: من بسیار زیاد از این پروژه استفاده کردم و رسانه قطعاً یکی از ابزارهای پیشرو و پیکان مطالبه‌گری پیشرفت کشور است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»