Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر آمریکا در سازمان ملل از جامعه بین‌المللی خواست "اقدام قاطعی" علیه ارتش میانمار صورت دهد، به ویژه تحریم تسلیحاتی و تحریم‌هایی علیه شرکت‌های هلدینگ آن و کسانی که از آنها سود می‌برند. او این کار را تنها راه تغییر سرکوب این ارتش علیه غیرنظامیان بعد از کودتای اول فوریه دانست.

 به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، لیندا توماس-گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل در جریان نشست غیررسمی مجازی شورای امنیت سازمان ملل این درخواست را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان جلسه زین مار آنگ، رهبر یک کمیته پسا کودتا که نماینده اعضای منتخب پارلمان میانمار است، از تمام کشورهای عضو سازمان ملل خواست تا تدابیر سیاسی، مالی و امنیتی علیه ارتش میانمار را "تا زمانی که حملات خشونت‌بار نظامیان علیه غیرنظامیان متوقف شده و میانمار به حاکمیت قانون تحت رهبری دولتی مدنی و دموکراتیک بازگردد" ادامه دهند. 

این مقام میانماری پیش از نشست روز جمعه گفت، ارتش کشورش در دو هفته گذشته خشونت مسلحانه علیه ایالت‌های کارن، شان و کاچین را افزایش داده و از مهمات واقعی و حتی نارنجک برای حمله به غیرنظامیان استفاده می‌کند. او تاکید کرد: آمبولاس‌ها اجازه ورود به آن منطقه را ندارند، در حالی که ده‌ها مورد تلفات غیرنظامی در آنجا بوده است.

روز جمعه نماینده ویژه سازمان ملل در میانمار وارد بانکوک شد و در پیامی توییتری نوشت: متاسفانه نیروهای مسلح میانمار به من اطلاع دادند که آماده حضور من نیستند. من آماده گفت‌وگو هستم. خشونت هرگز به راهکارهای بادوام و مسالمت‌آمیز ختم نمی‌شود.

در همین حال فرحان حق، سخنگوی سازمان ملل شامگاه جمعه گفت که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل همچنان امید دارد که این نماینده بتواند ماموریتش را انجام دهد.

توماس-گرینفیلد، نماینده آمریکا گفت هر بیانیه‌ای که در یک شورای امنیت متحد به تصویب رسیده، با خشونت بیشتر ارتش میانمار علیه مردمانش ادامه یافته و "ما نمی‌توانیم به آنها اجازه دهیم که پیروز شوند."

او از طرف دولت بایدن به مردم میانمار گفت: می‌خواهم بدانید که ایالات متحده در کنار شما ایستاده است و ما هر آنچه در توان داشته باشیم، با هماهنگی متحدان و شرکایمان در شورای امنیت و جاهای دیگر انجام می‌دهیم تا به شما در رسیدگی به این وضعیت وحشتناک کمک کنیم.

توماس-گرینفیلد گفت: قساوت این ارتش علیه مسلمانان روهینجا در ایالت راخین، سه سال پیش موجب شد تا صدها هزار تن به بنگلادش فرار کنند و خشونت کنونی موجب فرار هزاران تن به تایلند و صدها تن به هند شده است. قاطعانه می‌گویم که ما نمی‌توانیم به این ارتش اجازه دهیم تا این منطقه را بار دیگر از طریق کمپین بی‌وقفه خشونت خود و کارزار سرکوب خود و به ویژه در زمان یک پاندمی جهانی بی‌سابقه بی‌ثبات کند. 

نماینده آمریکا ادامه داد: در این مرحله، تنها اقدام قاطع می‌تواند محاسبات ارتش میانمار را تغییر دهد. این اقدام می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد... این اقدامات شامل تحریم علیه ارتش میانمار، شرکت‌های هلدینگ آن و هر کسی است که از این خشونت نفع می‌برند. همچنین اعمال تحریم تسلیحاتی و تضمین اینکه تمام نظامیان درگیر این قساوت‌ها و افراد دیگری که علیه مردم خودشان سوءرفتار داشتند، محاکمه خواهند شد.

درخواست او برای تحریم ارتش میانمار از سوی دیگر اعضای شورای امنیت شامل استونی، نروژ و ایرلند هم مطرح شد. اما استانیسلاو سوپروننکو، دیپلمات روسیه با این نشست که سوی انگلیس ترتیب داده شد، مخالفت کرد.

او گفت: متاسفانه این نشست تنها عاملی برای تحریک بیشتر خشونت می‌شود، در حالی که همگی ما باید حامی ثبات در وضعیت میانمار از طریق راه‌اندازی یک گفت‌و گو باشیم.  / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ارتش میانمار شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۳۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان

دریافت 6 MB

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • فیلم| نطق نماینده آمریکا علیه ماشین سرکوب دانشجویان
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • رژیم صهیونیستی در حال بررسی اعمال تحریم علیه ترکیه