Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه، در گفتگوی اختصاصی با شبکه سی‌ان‌ان به تشریح مواضع ایران درباره گفتگو‌های وین پرداخت.

او در پاسخ به پرسش‌هایی از قبیل اینکه گفتگو‌ها و نشست وین در چه وضعی قرار دارد؟  آیا این امیدواری وجود دارد که این نشست بتواند سبب ورود مجدد به توافق هسته‌ای شود؟ اعلام کرد: حرکات در وین در مسیر صحیح قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدامات مثبتی در جریان است که همه اعضای گروه ۱+۴ برداشته‌اند. (نشست) وین نشان می‌دهد که گفتگو امکان پذیر است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران افزود: می‌توان وضع مثبتی را حفظ کرد که با اقدام گروه ۱+۴ و ایران بوجود آمده است البته اگر آمریکا حاضر باشد به تعهدات خودش براساس قطعنامه ۲۰۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد عمل کند. در عین حال، ما در وضع حساسی قرار داریم. به نظر می‌رسد افرادی در درون دولت کنونی آمریکا هستند که بیش از پایبندی به توافق هسته‌ای دوران رئیس جمهور اوباما به تحریم‌های دوران ترامپ متعهد هستند. به نظر بنده، ​ این تصمیمی سیاسی است که رئیس جمهور بایدن باید اتخاذ کند. آیا او می‌خواهد توافق هسته‌ای را به مخاطره بیندازد یعنی همان توافقی که او به هنگام امضای آن، معاون رئیس جمهور (وقت) بود؛ طرفدار میراث شکست‌خورده و تحریم‌های ترامپ است یا اینکه عملا می‌خواهد از این شکست‌ها دور شود؟»

خطیب‌زاده در پاسخ به سوالاتی از قبیل ایران دقیقا چه چیزی می‌خواهد؟ از نظر رئیس جمهور (ایران)، و وزیر امورخارجه (ایران) چرا این توافق (برجام)، توافق خوبی است؟ چرا همه شما فکر می‌کنید که باید به توافق (برجام) بازگشت یا اینکه توافق باید احیاء شود؟ هم گفت: «نظر ایران درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) همواره روشن بوده است. مذاکرات بسیار دشواری صورت گرفت که گروه ۱+۵ در آن زمان با مشارکت ایران و اتحادیه اروپا انجام دادند. پس از امضای توافق و مهرکردن آن ما تلاش کردیم آن (برجام) را اجرا کنیم. از آن زمان، ایران همواره موضعی یکنواخت داشته و تاکید داشته است که همه باید به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پایبند باشند.

ایران چندین سال حتی پس از خروج آمریکا از برجام، آن را به صورت کامل اجرا کرد

او افزود: ایران برای مدت چندین سال برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را به صورت کامل اجرا کرده و به آن پایبندی داشته است حتی یک سال پس از آنکه رئیس جمهور ترامپ از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خارج شد. حتی از آن زمان (خروج آمریکا از برجام) ایران همواره با صراحت کامل بیان کرده است که همه‌ی تحریم‌هایی که به صورت غیرقانونی از جانب آمریکا علیه ایران اعمال شده است باید برداشته شود؛ ​منظورم تحریم‌های اعمال شده یا مجددا اعمال شده یا اعمال شده با عنوان جدید در دولت ترامپ است که باید به گونه‌ای قابل راستی آزمایی و بلافاصله برداشته شود. این مسئله، موضع روشن و کاملا آشکار ایران بوده است.

سخنگوی وزارت خارجه اضافه کرد: به نظر ما، این کار نه تنها منطقی است بلکه مسیری شدنی برای ایالات متحده به منظور بازگشت به توافق (برجام) و پایبندی کامل به آن است. «آمریکا بود که توافق را نقض کرد پس خود آن‌ها هم باید آن را درست کنند. آن‌ها می‌دانند که ایالات متحده باید چه کار‌هایی انجام دهد تا این توافق درست شود. تقریبا برای همه در داخل ایران امکان پذیر نیست که به آمریکا اعتماد کنند به ویژه پس از ۴ سال جنگ اقتصادی بی‌وقفه علیه مردم ایران. باید به خاطر داشت که دولت ترامپ همه تحریم‌ها را علیه ایران به آن علت اعمال نکرد که ایران برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را نقض می‌کرد. ایران هدف تحریم‌های غیرقانونی و فرامرزی آمریکا قرار گرفت حال آنکه ایران به صورت کامل و با پایبندی کامل در حال اجرای برجام بود. پس از منظر منطقی، آمریکا است که باید به همگان نشان بدهد می‌خواهد از مسیری تغییر حرکت بدهد که دولت ترامپ شروع کرد.

خطیب‌زاده در ادامه این مصاحبه گفت: باید به خاطر داشت وقتی در سال ۲۰۱۵، برجام امضا شد ایران نخستین کشوری بود که این توافق را اجرا کرد و پس از چندین ماه راستی آزمایی یعنی وقتی در ژانویه ۲۰۱۶ آژانس بین المللی انرژی اتمی، موضوع فوق (پایبندی ایران) را تایید کرد ایالات متحده برداشتن کامل تحریم‌ها را شروع کرد که البته این اتفاق (رفع کامل تحریمها) حتی در دوران ریاست جمهوری اوباما نیز اتفاق نیفتاد. اما نکته مطرح این است که این بار، آمریکا باید به همه نشان دهد که در عمل و نه روی کاغذ، خواهان آن است که مسیر را معکوس کند و به صورت کامل و با پایبندی کامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اجراکند.

ابتدا آمریکا باید تحریم‌ها را به صورت کامل و آنهم به گونه‌ای قابل راستی‌آزمایی بردارد

او همچنین اعلام کرد: ایران مسیر را برای حفظ توافق همواره کرده است. آمریکا دقیقا می‌داند که ایران برای حفظ این توافق چه کار کرده است. ما فکر می‌کنیم که ابتدا آمریکا باید تحریم‌ها را به صورت کامل و آنهم به گونه‌ای قابل راستی‌آزمایی بردارد و پس از راستی‌آزمایی این امر، ایران آماده است نه تنها گام‌های جبرانی را بردارد که به منظور پاسخ دادن به تحریم‌های اعمال شده از جانب ایالات متحده برداشته است بلکه درعین حال، حاضر است مسیر حرکتش را معکوس کند. همه اقداماتی که ایران صورت داده است قابل بازگشت است.»

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان درباره احتمال گفتگوی مستقیم بین آمریکا و ایران در وین یا هر جای دیگر گفت: «هیچ گفتگویی اعم از مستقیم و غیرمستقیم در وین یا هیچ جای دیگری وجود نداشته است، زیرا هیچ نیازی به مذاکرات جدید وجود ندارد وقتی به صورت مفصل و کامل درقالب برجام مذاکره انجام داده‌ایم. آنچه در قالب گروه ۱+۵ و ایران و اتحادیه اروپا در مقام هماهنگ‌کننده برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) انجام می‌شود و آن را سازوکار کمیسیون مشترک می‌خوانیم، شناسایی فهرست کامل تحریم‌هایی است که آمریکا باید بردارد.

خطیب‌زاده افزود: گروه ۱+۴ یک کانال‌هایی برای گفتگو با آمریکا دارد تا اینکه ببیند ایالات متحده عملا چه نظری دارد. آمریکا باید به نقطه‌ای برسد که ما بتوانیم اجرای (برجام) را از جانب ایالات متحده راستی‌آزمایی کنیم. اینکه ایران و آمریکا بتوانند بار دیگر با هم صحبت کنند (یا خیر)، بستگی دارد به اینکه ایالات متحده به توافق (برجام) بازگردد و همه در میز گفتگو‌های برجام حضور داشته باشند می‌توان به این کار ادامه داد، اما تا آن وقت، هیچ گفتگو یا مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیمی بین دو طرف (ایرانی و آمریکایی) نخواهد بود.»

او در پاسخ به این پرسش که جدا از توافق هسته‌ای یا برجام، آیا در‌ها برای ایران به روی برگزاری گفتگو بر سر دیگر موضوعات باز است؟ هم اعلام کرد: نخست باید در این باره شفاف‌سازی کنم که همه تحریم‌ها بدون تفاوت قائل شدن بین قرار دادن افراد در فهرست تروریستی و خود تحریم‌ها باید برداشته شوند. همگان می‌دانند که دوره چهار ساله ریاست‌جمهوری ترامپ شامل تلاش برای از بین بردن برجام و هدف قرار دادن ایران می‌شد و همه تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا به شدت به برجام ربط دارند. بر کسی پوشیده نیست که همه مقامات در دوره ریاست جمهوری ترامپ اعلام می‌کردند در تلاش برای غیرممکن یا دشوار کردن روند پایبندی کامل به این توافق نامه از سوی هر دولت دیگری هستند.

هیچ کشوری بر روی زمین بر سر منافع ملی‌اش مصالحه نمی‌کند

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان افزود: از این رو، ما بر این باوریم همه تحریم‌های اعمال شده توسط ترامپ باید برداشته شود چه آن‌هایی که با عنوان‌های دیگری اعمال شدند یا آن‌هایی که بار دیگر اعمال شدند. همه اقداماتی که انجام شد باید به روندی باز گردند که در ژانویه سال ۲۰۱۷ تعیین شده بود. درباره دیگر موضوعاتی که شما به آن اشاره کردید باید بگویم شما بهتر از من می‌دانید که هیچ کشوری بر روی زمین بر سر منافع ملی‌اش مصالحه نمی‌کند و موشک‌ها درباره مسائل دفاعی ما هستند و بنابر این هیچ کسی نمی‌تواند درباره این موضوع صحبت کند.

سعید خطیب‌زاده اضافه کرد: اگر همسایگان ما درباره خرید تجهیزات نظامی آمریکا به ارزش صد‌ها میلیارد دلار صحبت می‌کنند که روانه منطقه ما شده است. اگر آن‌ها آماده متوقف کردن این روند هستند و اگر طرف دیگر درباره این موضوع صحبت می‌کند ما باید منتظر بمانیم و ببینیم چه اتفاقاتی روی خواهد داد، اما هیچ کسی قرار نیست درباره این نوع موضوعات گفتگو کند. درباره موضوعات منطقه‌ای هم بار دیگر می‌گویم تفاوت زیادی بین ما و آمریکا وجود دارد.

او گفت: ما همواره اعلام کرده ایم آمریکا شانه به شانه رژیم اسرائیل اقدام می‌کند و در واقع آن‌ها ریشه اصلی تعداد زیادی از مشکلات در منطقه ما هستند. اگر تهاجم آمریکا به منطقه ما روی نمی‌داد، اگر جنگ در افغانستان و عراق اتفاق نمی‌افتاد، در این صورت چنین جنگ بی‌پایان و دائمی در منطقه ما به یک موضوع عادی تبدیل نمی‌شد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در ادامه اعلام کرد: تنها موضوعی که ایران و آمریکا بر سرش توافق کرده‌اند شامل حل و فصل برنامه هسته‌ای می‌شود که آمریکا متأسفانه تصمیم به خارج شدن از این توافق نامه گرفت و این موضوع سبب ایجاد مناقشه بین دو طرف شد و ما به واقع امیدواریم که آمریکا بتواند این موضوع را حل و فصل کند.

کسانی که در تلاش برای استفاده از تحریم‌ها به عنوان اهرم فشار هستند، ناکام می‌مانند

خطیب‌زاده در پایان گفت: نکته آخری که می‌خواهم به آن اشاره کنم این است که به نظر می‌رسد افرادی در داخل دولت آمریکا هستند که در تلاش برای استفاده از تحریم‌ها به عنوان یک اهرم علیه ایران هستند. آن‌ها یک بار در این باره تلاش کردند، اما با ناکامی مواجه شدند و اگر آن‌ها بار دیگر چنین اقدامی انجام دهند باز هم با ناکامی مواجه خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توافق هسته ای ایران سعید خطیب زاده تحریم های ایران برنامه جامع اقدام مشترک تحریم های اعمال شده سخنگوی وزارت خارجه صورت کامل صورت کامل توافق هسته ای راستی آزمایی پایبندی کامل ایالات متحده همه تحریم ها تحریم ها رئیس جمهور خطیب زاده بار دیگر منطقه ما گروه ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد


به گزارش تابناک،‌ ایسنا نوشت: آیت الله سید احمد خاتمی در نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: حمله ایران به رژیم صهیونیستی حمله تنبیهی بود، زدند و ما محکم زدیم. آنچه که یقین است اگر بخواهند کارشان را تکرار کنند سیلی محکم‌تری خواهند خورد. نظام قرآنی ما موجب عملکرد اسلامی و قرآنی ما شد.

وی ادامه داد: در آیه ۱۹۴ سوره بقره تاکید شده کسی که شما را زد تردید در زدنش نکنید. چنین آموزه‌ای در آیه ۱۲۶ سوره نحل و آیه ۶۰ سوره بقره نیز تکرار شده است. عملیات ایران در اسرائیل نمایش قدرت و اقتدار ایران اسلامی بود. چرا آقا بر روی موضوع موشکی بیش از یک دهه است تاکید کرده اند؟ با اقدام ایران برجام ۲ و برجام ۳ و مذاکره موشکی هوا شد. بر سر توان موشکی کشورمان مذاکره نکرده و هرگز مذاکره نخواهیم کرد.

وی تاکید کرد: ما با هیچکس تعارف نداریم. دشمنان ما رعد و برق زیادی از خودشان نشان دادند اما کار خاصی انجام ندادند ولی ما عمل می‌کنیم. اگر چیزی را بگوییم پای حرفمان می‌ایستیم. ما در این عملیات مراکز اقتصادی، بیمارستان، مدرسه یا حتی پادگان‌های نظامی را نزدیم بلکه صرفا پادگانی را زدیم که از آن پادگان، کنسولگری ایران هدف قرار گرفته بود. به این اقدام تدبیر و عملکرد عاقلانه گفته می‌شود.

خاتمی متذکر شد: این عملیات نشان داد که دوران موشک پایان نیافته است و باید موشک داشته باشیم تا بتوانیم جواب وحشی‌ها را بدهیم، البته کار فرهنگی هم انجام می‌دهیم. در این عملیات یک جا را زدیم اما نسبت به مراکز زیادی هشدار دادیم. اعلام کردیم بازی با ایران بازی با دم شیر است؛ همچنین اعلام کردیم اگر با ایران اسلامی آنچنان رفتار کنید پاسخ جدی از ما دریافت خواهید کرد.

وی ادامه داد: یمن، حزب الله لبنان، حشد شعبی عراق و آزادگان دنیا به ما تبریک گفتند. این مسئله نشان می‌دهد جبهه متحده مقاومت شکل گرفته است و البته جبهه رذالت شامل انگلیس، آمریکا و اتحادیه اروپا نیز خودش را نشان داد. آنان عاقبتشان را به ریسمان پوسیده رژیم صهیونیستی گره زده اند اما باید بدانند که این رژیم نابود می شود و جبهه رذالت رسوا خواهد شد.

وی افزود: جبهه سوم جبهه کسانی بود که ما را به خویشتن داری دعودت کردند. ما به آنان توصیه می‌کنیم که ارتباطشان را با رژیم صهیونیستی قطع کنند، اما متاسفانه همچنان از این رژیم حمایت می‌کنند در حالی که رژیم صهیونیستی مسلمانان و عرب‌ها را قتل عام می‌کند.

خاتمی ادامه داد: دنیا متوجه شد همان قدر که ایرانیان از اسلام دفاع می‌کنند به همان اندازه نیز از میهن شان دفاع می‌کنند. وقتی مراکز دیپلماسی ما هدف قرار می‌گیرد یعنی خاک ما هدف قرار گرفته است به همین دلیل ما نیز آنان را زدیم.

وی تاکید کرد: متدینین همانطور که در جنگ ۸ ساله از ایران دفاع کردند اکنون نیز دفاع خواهند کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسئله حجاب گفت: حجاب از ضروریات دین است که ۱۰ آیه قرآن درباره آن نازل شده است و صدها روایت درباره آن داریم. رهبری نیز فرمود «بی‌حجابی هم خلاف شرع و هم خلاف قانون است.» نظام اسلامی به فضل الهی در برابر این ناهنجاری خواهد ایستاد.

خاتمی در عین حال هشدار داد: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد اما در برابر این ناهنجاری ایستاده‌ایم و همچنان خواهیم ایستاد و عقب نشینی نخواهیم کرد. مردم در این زمینه از نیروی انتظامی تشکر می‌کنند.

وی خطاب به جامعه حزب‌اللهی گفت: از جامعه متدینین خواهش می‌کنم در مسئله حجاب دو قطبی شکل ندهید. منطقی و استدلالی بحث کنید و به یکدیگر انگ و تهمت نزنید. دلسوزان نظام در میدان هستند. به والله انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند و اصلاً درست نیست. شورای نگهبان و مجلس هست و مطمئن باشید مسوولان نظام هم از دین عبور نخواهیم کرد.

وی با تبریک سالروز تاسیس سپاه و ارتش گفت: نیروهای مسلح ایران بازوهای پرتوان جمهوری اسلامی ایران هستند. آنان دژ مستحکم ملت هستند و نخواهند گذاشت دشمن به ملت ایران تعرض کنند. رهبری تعبیر خوبی از نیروهای مسلح در هفته گذشته داشتند. عزت نظام اسلامی موجب عزت ایران اسلامی و عزت ایران اسلامی موجب عزت نظام اسلامی می‌شود.

وی ادامه داد: تقویت ایران اسلامی موجب تقویت نظام اسلامی می‌شود و تقویت ایران اسلامی موجب تقویت نظام اسلامی می‌شود. اگر حاج قاسم نبود تا با داعشی‌ها بجنگند ما در خیابان‌های تهران با آنان می‌جنگیدیم اما اکنون همه چیز کشورمان در سایه آرامش به پیش می‌رود. مردم به این عزیزان و خدمتشان نیازمند هستند.

خاتمی خاطرنشان کرد: امنیت ایران افتخاریست که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به وجود آورده‌اند. همه نیروهای مسلح جدا قابل ستایش هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تسلیت رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی گفت: این بزرگوار را زنده زنده دفن کردند و به شهادت رساندند. ثواب زیارت ایشان معادل ثواب زیارت اباعبدالله الحسین است.

وی با بزرگداشت سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس گفت: آمریکایی‌ها برای نجات گروگان‌هایشان ۶ ماه تدارک عملیات مخفیانه دیدند و با ۲۰ هلیکوپتر حامل موتورسیکلت و انواع جنگ‌افزارها نظامی سبک و سنگین در صحرای طبس به زمین نشستند. عملیات شروع شد اما طوفان شن به پا شد هواپیماها سقوط کردند عملیات آمریکایی‌ها شکست خورد.

وی با تبریک روز جهانی کارگر گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «طبق آمار نیمی از جمعیت ایران کارگران و خانواده‌هایشان هستند که اگر حالشان خوب شود ان شاءالله حال نیمی از جمعیت ایران به سامان می‌شود.

خاتمی خاطرنشان کرد: کلمات رهبری در مناسبت‌های این چنینی «منشور» است و وزیر صمت باید این منشور را مکتوب و مشخص کند از جمله در حوزه امنیت شغلی کارگران. فرمایشات آقا وعظ نیست بلکه دستورالعمل اجرایی است که امیدوارم اجرایی شود.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: جایی که التقاطی‌ها وارد شدند، شهید مطهری با تمام وجودش وارد میدان شد. اسم شهید را اگر شهید مبارزه با التقاط بگوییم مغالطه نکرده‌ایم. شهید مطهری خودش روزی گفته بود که فرقانی‌ها او را خواهند کشت اما جانش را بر سر پاسداری از دین گذاشت.

وی در بخش دیگر از سخنانش با اشاره به وضعیت حاکم بر غزه گفت: جنایت صهیونیست‌ها و اقتدار جبهه مقاومت در غزه خودش را نشان می‌دهد. پدیده خروش دانشگاهی‌ها در آمریکا پدیده جدیدی در دنیا است. دانشجویان آمریکایی و فرانسوی در حمایت از مردم غزه به پا خواسته اند و صد نفر از آنان نیز توسط پلیس این کشورها دستگیر شده‌اند. انصافاً باید در حمایت از آنان شعار مرگ بر آمریکا سر داد.

وی افزود: استاد برجسته هاروارد در آمریکا نیز در حمایت از مردم غزه صحبت‌های خوبی انجام داده است که نشان دهنده بیداری وجدانی در دنیا است. این اتفاق در راستای بیداری اسلامی که قبلاً شکل گرفته بود رقم خورده است.

وی در خطبه‌های اول نماز جمعه هم به جایگاه ربوبی خداوند متعال اشاره کرد و گفت: انتقام خداوند با انتقام بشر متفاوت است. انتقام بشر برای خنک شدن دل انجام می‌شود اما انتقام خداوند همان مجازات اوست. واژه انتقام در قرآن ۱۷ بار تکرار شده است.

خاتمی گفت: برخی‌ها زیر بار حرف حق نمی‌روند با اینکه چراغ هدایت برایشان روشن است. قرآن با تاکید تصریح می‌کند که بی شک از مجرمان انتقام گرفته می‌شود و آنچه را که ایران اسلامی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی انجام داد یک کار الهی بود. کاری بود که بر اساس قرآن انجام شد.

دیگر خبرها

  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است