Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@14:21:24 GMT

خطر اپیدمی کرونای انگلیسی بسیار خطرناک است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۵۶۹۱

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر اشکان نقوی‌نیا با بیان اینکه افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی در استان می‌توان به منزله علامت یک هشدار باشد، گفت: متاسفانه خطر اپیدمی کرونای انگلیسی بسیار خطرناک است و در صورت عدم رعایت احتمال تلفات بالا نیز وجود خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در خصوص وضعیت بیمارستان‌ها و کادر درمان همانند سایر نقاط کشور در استان اردبیل نیز محدودیت‌هایی وجود دارد، افزود: با اطمینان می‌شود گفت که در صورت بروز پیک‌های سنگین فضای بیمارستانی ما و تعداد پرسنل درمانی کفایت نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقوی‌نیا با بیان اینکه طی روزهای منتهی به پایان سال گذشته به دلیل حوادث ناشی از سوختگی‌های چهارشنبه‌سوری آخر سال شاهد افزایش مراجعات به بیمارستان‌ها بودیم و فشار مضاعفی به کادر درمان وارد شده است، تصریح کرد: متاسفانه مصادف شدن شرایط کرونایی با عید نوروز و حال و هوای سال نو کار را سخت کرد؛ چراکه مردم دوست داشتند آداب و سنن خود را انجام دهند و همین امر مقداری شرایط رعایت پروتکل‌ها را ضعیف‌تر کرد.

این متخصص با اشاره به سیاست‌های پیشگیری از اپیدمی کرونای انگلیسی، خاطرنشان کرد: ما یک تجربه‌ای را در خصوص کرونایی که از سال گذشته با آن مواجه هستیم، گذرانده‌ایم و انتظار می‌رفت این تجربه برای ما درس‌های خوبی داده باشد و اشتباهاتی را که در آن زمان مرتکب شدیم، این بار انجام ندهیم، ولی متاسفانه اینطور نشد.

این پزشکی اردبیل گفت: ما سال گذشته وقتی اپیدمی کرونا از شهر قم شروع شده بود، شهر قم را قرنطینه نکردیم و باعث گشترس کرونا به سراسر کشور شدیم، همین کار را در خصوص خوزستان در خصوص کرونای انگلیسی نیز تکرار کردیم و با قرنطینه‌شدن شهرهای درگیر با کرونای انگلیسی در خوزستان مخالفت شد و سخت‌گیری لازم نیز در مرزهای کشور انجام نگرفت و هیچگونه قرنطینه‌ای برای افرادی که از مرزها وارد کشور می‌شوند صورت نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود در امر مدیریت بیماری کرونا و مدیریت بحران یک صدایی را در میان مسئولان شاهد باشیم، تاکید کرد: نباید طوری باشد که یک نهاد و سازمانی یک سری قوانین و مقرراتی را ابلاغ کند و یک سری نهادها و سازمان‌های دیگر مستقل از این مجموعه قوانین دیگری را برای خودشان داشته باشند، اجرا نکنند و یا قدرت اجرایی نداشته باشند.

نقوی‌نیا اضافه کرد: طی یک سال اخیر شاهد بودیم که یک سری پروتکل‌ها شاید از سوی ستاد مقابله با کرونا ابلاغ شد که نه سندیت اجرایی و نه قدرت اجرایی داشت که این باعث چند صدایی در امر مدیریت بیماری کرونا شد و از این بابت آسیب خوردیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا کرونای انگلیسی اپیدمی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.


‏Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی