Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@01:17:24 GMT

خاطرات مایک پنس کتاب می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۷۱۴۶

خاطرات مایک پنس کتاب می‌شود

«مایک پنس» معاون اول «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، یک کتاب افشاگرانه از خاطرات خود پیش و پس از ورود به کاخ سفید منتشر می‌کند.

 مایک پنس معاون اول دولت پیشین آمریکا برای روایت خاطرات حرفه سیاسی خود با انتشارات سیمون اند شوستر آمریکا یک قرارداد ۳ تا ۴ میلیون دلاری برای چاپ دو کتاب منعقد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلد اول از این کتاب که هنوز نامی برایش انتخاب نشده، در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر خواهد شد.

پنس ۶۱ ساله با انتشار بیانیه‌ای در این باره گفت: مفتخرم که می‌توانم داستان زندگیم در خدمت به مردم آمریکا را از کار کردن در کنگره و دفتر فرمانداری ایندیانا تا معاون اولی دولت آمریکا روایت کنم.

وی خاطرنشان کرد در کتابش مخاطبان را به یک سفر از شهری کوچک در ایندیانا به مقصد واشنگتن دعوت می‌کند.

دانا کندی قائم مقام و ناشر سیمون اند شوستر از کتاب پنس به عنوان اثری افشاگرایانه یاد کرد و گفت: زندگینامه افشاگرایانه (پنس) کتابی معتبر و کامل درباره یکی از مهمترین دولت‌ها در تاریخ آمریکاست.

پنس اولین مقام ارشد از دولت ترامپ است که از زمان پایان دوره ریاست جمهوری وی در ماه ژانویه (دی- بهمن ۹۹)، خبر از چاپ کتاب خاطراتش می‌دهد. بنابر گزارش‌های موجود، کلین کانوی مشاور سابق کاخ سفید و مایک پمپئو وزیر امور خارجه سابق آمریکا نیز در حال نگارش کتاب خاطرات خود از دوران ریاست جمهوری ترامپ هستند.

    در دورانی که ترامپ سکانداری کاخ سفید را برعهده داشت، کتابهای متعددی درباره دولتش منتشر شد. مایکل وولف روزنامه‌نگار آمریکایی با کتاب پرفروش آتش و خشم اولین چراغ را روشن کرد و پس از آن رشته‌ای از روایت‌های عینی از هرج و مرج درون کاخ سفید به قلم مقاماتی که استعفا کرده یا اخراج شده بودند، به بازار آمد. آنتونی اسکاراموچی رئیس سابق ارتباطات کاخ سفید، کلیف سیمز مشاور سابق ترامپ، اوماروسا مانیگالت نیومن تنها مشاور رنگین پوست وی، جیمز کومی رئیس سابق اف‌بی‌آی و جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا از جمله نویسندگان این آثارافشاگرانه بودند.

خبر انتشار زندگینامه پنس احتمالا همان تنش‌هایی را به همراه خواهد داشت که شخص وی پس از آن که درخواست ترامپ برای کمک به لغو نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را نپذیرفت، با آنها روبه‌رو شد.

در بین دمکرات‌ها و دیگر مخالفان ترامپ، پنس معمولا به عنوان یکی از متحدان وفادار ترامپ شناخته می‌شود. اما ترامپ و طرفدارانش از این که وی در جلسه رسمی کنگره برای اعلام پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا مداخله نکرد، کینه به دل دارند. این تایید رسمی که پنس هیچ قدرتی در توقف آن نداشت پس از هجوم روز ششم دی طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره، تا ساعتها به تاخیر افتاد اما در نهایت انجام شد. 

افراط‌ ‌گرایان حامی دونالد ترامپ که با ادعاهای بی‌اساس وی درباره تقلب در پنجاه و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تحریک شده بودند،  ۱۷ دی ۹۹ به کنگره آمریکا حمله و این ساختمان را که به گفته رویترز نماد دمکراسی این کشور است، اشغال کردند.

مایک پنس معاون اول ترامپ در واکنش به این رویداد در توییتی خواستار توقف خشونت‌ها در کنگره شد و نوشت: حمله به ساختمان کاپیتال (کنگره) تحمل نخواهد شد و کسانی که عامل آن بودند با تمام ظرفیت‌های قانونی تحت تعقیب قرار می‌گیرند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ریاست جمهوری معاون اول مایک پنس کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند