Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@00:06:48 GMT

تعطیلی 60 درصد از واحدهای صنعتی کرمان طی سال 99

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۱۸۴۳

تعطیلی 60 درصد از واحدهای صنعتی کرمان طی سال 99

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی زینی‌وند بعد از ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کرمان  با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده شهدا به‌صورت ویدئوکنفرانس اظهار داشت: برنامه‌های مفصلی برای توسعه و پیشرفت استان تدوین شده و تمرکز ما در سال جاری بر روی ظرفیت‌های نهان استان است که بتوانیم آن را فعال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان به لحاظ نیروی انسانی جزو‌ استان‌های پیشرو کشور است، عنوان کرد: زنان استان کرمان در برخی از زمینه‌ها پیشرو هستند اما سهم آنها در پست‌های مدیریتی استان اندک است.

زینی‌وند بیان داشت: یکی از دلایل پایین بود نرخ اشتغال زنان استان کرمان پایین بودن سهم اشتغال استان از بخش خدمات نسبت به برخی دیگر از استان‌های کشور است.

استاندار کرمان تصریح کرد: به دلیل اینکه کشاورزی استان سنتی و مردم‌محور است و رشد قابل توجهی در گردشگری استان صورت نگرفته از دلایل بالابودن نرخ بیکاری زنان استان شده است.

جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه سند آمایش سرزمین استان کرمان به تصویب رسیده، اظهار داشت: باید انطباق و اتصال بین برنامه سند آمایش و برنامه توسعه استان ایجاد شود در غیر این صورت توسعه استان را نمی‌توانیم رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۶۰ درصد از واحد‌های صنعتی استان تعطیل یا نیمه تعطیل بودند، افزود: بر اساس اعلام بانک مرکزی در زمینه فرار سرمایه‌ها  در ۸ ماه سال گذشته استان کرمان ۱۲ هزار میلیارد تومان فرار سرمایه داشته در حالی که در گذشته این رقم حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: نرخ مشارکت بانوان در استان کرمان ۱۱.۹ درصد است و از میانگین کشوری حدود ۲.۲ درصد پایین‌تر است.

وی ابراز داشت: نرخ بیکاری زنان استان کرمان بر اساس مطالعاتی که در پاییز سال گذشته صورت گرفت نسبت به متوسط کشوری دو برابر است.

رودری با اشاره به اینکه در حوزه زنان ۲۱ میلیارد تومان بودجه از اعتبارات استانی در نظر گرفته شده است،  تصریح کرد: ۴۴ درصد کارکنان دولتی استان را بانوان تشکیل می‌دهند و همچنین ۲۳ درصد پست‌های مدیریتی در اختیار بانوان قرار دارد.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اعتبارات بسیار خوبی در مجلس برای کارآفرینی و اشتغال در نظر گرفته شده است و در این راستا از شما به‌عنوان معاون رئیس جمهور درخواست داریم با توجه به ظرفیت‌های استان کرمان در سال جاری طرح پایلوت با رویکرد اشتغال در حوزه کارآفرینی زنان را در این استان اجرا کنید.

وی گفت: ما امیدواریم در پایان سال در استان کرمان با اجرای این طرح در بحث اشتغال زنان سرپرست خانوار  اتفاقات خوبی روی دهد.

پورابراهیمی افزود: به هر میزان معاون رئیس جمهور اعتبار برای این طرح اختصاص دهند ما در استان کرمان به همان میزان اعتبار اختصاص خواهیم داد.

در ادامه این جلسه فاطمه سادات‌حسینی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اظهار داشت: آمار زنان تحصیل کرده استان کرمان از سایر استان‌های کشور بالاتر است.

وی گفت: در شورای برنامه‌ریزی استان کرمان سند وضعیت زنان و خانواده استان تصویب شده و در این راستا ۵۰ طرح در سطح استان اجرا شده است که حدود ۵ میلیارد تومان اعتبار برای این طرح‌ها اختصاص داده شده است.

حسینی ابراز داشت: از جمله کارهایی که در راستای حمایت از زنان در استان صورت گرفته یا در حال انجام است، اعطای تسهیلات به زنان کارآفرین روستایی، طرح بازیگران زندگی، طرح کمند با محوریت دانشگاه شهید باهنر کرمان، تعامل و همکاری با بانک توسعه تعاون در راستای حمایت از زنان کارآفرین روستایی، طرمی‌توان ح جهش حرکت و ... می‌توان نام برد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان ادامه داد: در سال جاری برنامه‌های ما در پنج محور و  ۲۰ طرح مهم فرهنگی تدوین شده است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای برنامه ریزی واحدهای صنعتی کرمان اشتغال برنامه ریزی استان کرمان میلیارد تومان زنان استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحدهای صنعتی است،در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن ها شهرک های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود ،همچنین افزایش سرمایه برای واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم ترین بحثی که واحد های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش هایی در شهرک های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحدهای کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می روند ،سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالاهای اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید های نظارتی بر روی کالاهای اساسی انجام می شود ،اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالاها نظارت می کنند ،اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود ،افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران،اگر کالایی  که وارد می شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان