Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان گفت: کارگروهی متشکل از کارشناسان و مدیران حوزه‌های مختلف استان زنجان تشکیل شده است تا راهبرد «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» را بومی‌سازی کرده و طرح‌های عملیاتی در این باره را تدوین کنند. فتح الله حقیقی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به راهبرد «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: محور و مرجع شعار سال ۱۴۰۰ در استان‌ها، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هستند که بایستی فعالیت‌های خود در این زمینه را سامان بخشی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ظرفیت‌های قانونی مواد ۶۱ و ۶۲ قانون رفع موانع تولید برای تحقق راهبرد «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» عنوان کرد: بایستی همه قوانین و رویه‌های مربوط به تولید و خدمات در امر سرمایه‌گذاری احصا شود و آن قسمت‌هایی که ایجاد اشکال می‌کند، رفع شود و آن قسمت‌هایی که این راهبرد را تقویت می‌کند، بیشتر و بهتر در مقام عمل مورد استفاده قرار گیرد.   استاندار زنجان تأکید کرد: در سال راهبرد «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» اموری مانند صادرات، واردات، امور گمرکی، مالیاتی، محیط زیستی و حتی منابع طبیعی هم باید هماهنگ با همه دستگاه‌های عمل‌کنند تا این راهبرد محقق شود.   حقیقی با تاکید بر ضرورت انجام برنامه‌ریزی منسجم و عملیاتی برای تحقق راهبرد «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» گفت: در این راستا باید تسهیل‌گری در راستای اعطای مشوق‌های قانونی و حمایتی و همچنین مانع‌زدایی داشته باشیم.
حقیقی خاطر نشان کرد: سال گذشته بعد از اعلام راهبرد «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب، یک دبیرخانه تشکیل داده و در آن ستاد از بضاعت تجربی و علمی نخبگان استفاده کردیم و  یک نقشه راه تنظیم شد که آن را اجرا کردیم و نتایج آن را هم به عینه مشاهده کردیم.   استاندار زنجان اضافه کرد: چنانچه در سال گذشته توانستیم حجم افتتاح‌هایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان داشته باشیم که ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن در حوزه بخش تولید و صنعت بود و توانستیم بخش مهمی از واحد‌های تولیدی که بین ۴ سال تا ۱۲ سال تعطیل شده بود را به چرخه تولید بازگردانیم. اگر مشکلات این واحد‌های تولیدی حل نمی‌شد، حتماً تهدید‌هایی برای کشور ایجاد می‌کرد.
حقیقی با اشاره با اهمیت عملکرد میدانی و هماهنگ سایر دستگاه‌ها برای تحقق شعار سال عنوان کرد: سایر اعضای شورای تأمین  استان برای تحقق راهبرد جهش تولید بسیار میدانی و هماهنگ عمل کردند که امیدواریم این همکاری در سال جاری نیز ادامه یابد. 
وی تأکید کرد: امسال نیز یک گروهی متشکل از کارشناسان ومدیران حوزه‌های مختلف استان زنجان تشکیل شده تا فرمایش رهبری درباره شعار سال را بومی‌سازی کرده و طرح‌های عملیاتی در این باره را تدوین کنند تا به صورت نظام‌مند، یک طرح مناسب تدوین شود و  شعار سال را بطور صد درصدی عملیاتی کنیم.    بیشتر بخوانید:  رفع موانع تحقق شعار سال؛ پیش درآمد رفع موانع تولید

انتهای پیام/ 

برچسب ها: استاندار زنجان فتح الله حقیقی شعار سال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استاندار زنجان فتح الله حقیقی شعار سال استاندار زنجان مانع زدایی ها پشتیبانی ها رفع موانع برای تحقق شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک