Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دیانتی روز یکشنبه در آیین‌ اجرای طرح کشت "گل‌محمدی" در روستای "اسلام‌تپه" میاندوآب اظهار داشت: از این میزان زمین کشاورزی ۵.۵ هکتار به زعفران، ۱۱.۵ هکتار به گل محمدی و ۲۰ هکتار به کشت سایر گیاهان دارویی اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه نعنا، پونه، بادرشبو، آویشن و پنیرک گیاهان دارویی غالب در میاندوآب است که به صورت تر و خشک یا تهیه عرقیات به بازار عرضه می‌شود، افزود: گیاهان دارویی یکی از ظرفیت‌های بالقوه و پتانسیل ارزشمندی در راستای ایجاد اشتغال در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه افزایش ارزش گیاهان دارویی در گرو توسعه کشت، بسته بندی مناسب، بازاریابی و برنامه ریزی برای صادرات آنهاست، اضافه کرد: یک کارخانه تولید عرقیات گیاهی و یک واحد خشک کنی و بسته‌بندی گیاهان دارویی در شهرستان میاندوآب به منظور جذب و فرآوری گیاهان دارویی تولیدی فعال است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب‌ با اشاره به اینکه همچنین تعداد قابل توجهی از واحدهای تولید عرقیات و گیاهان دارویی خشک و تر به صورت خانگی در این شهرستان فعال است، گفت: امروزه میل به مصرف گیاهان دارویی در بین مردم افزایش یافته است. 

دیانتی اظهار داشت: در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی یارانه برای خرید نهال گل محمدی، کالندولا یا گل همیشه بهار، پاجوش سماق و بذر رایگان گیاهان داروئی نظیر رازیانه، زنیان، زیره توسط جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح کشت گل‌محمدی در روستای اسلام‌تپه گفت: این طرح در زمینی به مساحت ۲ هکتار و با اعتبار بالغ بر یک میلیارد ریال اجرا می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب‌ اظهار داشت: با آغاز بهره‌برداری از آن برای چهار نفر بصورت مستقیم و برای هشت نفر نیز بطور غیر مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.

دیانتی افزود: گیاهان دارویی یکی از منابع خدادادی است که در کشور ما به دلیل آب و هوای مناسب در نقاط مختلف به صورت خودرو رشد می کنند. این گیاهان برای رشد نیاز چندانی به منابع آبی ندارند و توانایی رشد در بسیاری از خاک ها را دارند.

با توجه به کاهش نزولات جوی در سال‌هایی اخیر و اجرای برنامه‌های ستاد احیاء دریاچه ارومیه، توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب بر، همواره یکی از اولویت‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی است.

میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است که سالانه بیش از ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی به میزان ۹۵۰ هزار تُن از این اراضی تولید می‌شود.

برچسب‌ها گیاهان دارویی کشاورزی زعفران میاندوآب طرح توسعه گیاهان دارویی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی کشاورزی زعفران گیاهان دارویی کشاورزی زعفران میاندوآب طرح توسعه گیاهان دارویی اخبار کنکور گیاهان دارویی جهاد کشاورزی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،اسکندر سجادی با اشاره به نقش شورای شهر و شهرداری در توسعه شهری، اظهار کرد: اگر قوانین موجود در قانون شوراها به نحو مطلوب اجرا شود در توسعه شهرها و روستاها نقش مهمی خواهد داشت.

رئیس شورای اسلامی شهر میاندوآب با بیان اینکه شوراها بازوی اصلی دهیاران در روستاها و شهرداران در شهرها هستند، افزود: شهرداران و دهیاران می‌توانند با کمک شوراها در توسعه و آبادانی شهرها و روستاها گام بردارند.

وی گفت: شوراها برحسب وظایف خود تصمیم‌گیری می‌کنند و اگر اجرایی شود پیشرفت حاکم در شهرهای دنیا، در ایران هم اتفاق می‌افتد.

سجادی تصریح کرد: در دولت سیزدهم از نظر مالی نسبت به شوراها و شهرداری‌ها توجه خوبی شده و اگر تداوم داشته باشد از تمامی ابعاد، شهرها توسعه می‌یابد.

رئیس شورای اسلامی شهر میاندوآب با تأکید بر درآمدهای پایدار شهرداری‌ها، اظهار کرد: اگر این موضوع عملیاتی شود؛ می‌تواند نویدبخش روزهای خوب برای شهر باشد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه فعالیت‌های انجام‌گرفته در سطح شهر ملموس بوده و این را در اظهارنظرها و ابراز رضایت مردم می‌توان دید، گفت: اینکه شهروندان در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر از بهبود شرایط ابراز رضایت دارند؛ این نشان می‌دهد که در شهر حرکتی به‌سوی توسعه، آبادانی و پیشرفت انجام شده است.

سجادی با اشاره به اینکه شورای شهر با مصوبات خود همواره کمک‌حال شهردار بوده است، اظهار کرد: شورای شهر با مصوباتی که لازم بوده به شهرداری کمک کرده است و این موضوع تأثیر خود را در تمام جوانب نشان می‌دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر میاندوآب با بیان اینکه امروز در همه مناطق بر اساس ضوابط و طرح‌های توسعه‌ای شهر، فعالیت عمرانی انجام می‌شود، گفت: همه نقاط شهر را به یک‌چشم دیده و برای ما مناطق و افراد هیچ فرقی ندارند.

وی با اشاره به اینکه همواره در راستای کمک به مردم و تسهیل شرایط قدم برداشته‌ایم، تصریح کرد: مجموعه شورای شهر و شهرداری در خدمت مردم بوده و از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • اجرای قانون شوراها در توسعه تأثیرگذار است
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی