Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از آغاز درمان سرپایی و تجویز دارو در مراکز ۱۶ ساعته خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا دلاوری، به نحوه توزیع واکسن در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه اشاره کرد و گفت: تا کنون ۴ نوع واکسن وارد کشور شده که ۳ نوع آن (اسپوتنیک، سینوفارم و بهارات) در زنجیره توزیع قرار گرفته و هرکدام با درصد و میزانی از ایمنی مطرح هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی میزان کل واکسن‌های تحویل شده به دانشگاه علوم پزشکی تهران را ۲۵ هزار و ۴۰۰ دوز واکسن عنوان کرد و افزود: این میزان واکسن به بخش‌های درمان، بهداشت، برخی بیماران خاص، بهشت زهرا، سالمندان کهریزک، جانبازان و پارک بانان، سازمان نظام پزشکی و اورژانس ۱۱۵ اختصاص داده شده است.   معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، سپس به حواشی تزریق واکسن اشاره کرد و گفت: عملاً نحوه توزیع و تخصیص واکسن بر اساس دستورالعمل تنظیم شده در وزارت بهداشت به دانشگاه ابلاغ می‌شود. در واقع این تقسیم بندی بر اساس سند واکسیناسیون کشور توزیع می‌شود که در آن خط مقدم درمان کرونا در وهله نخست قرار دارند و افراد دیگر در اولویت قرار نمی‌گیرند. بر اساس این سند، افرادی ایمن می‌شوند که سود آن برای تمام کشور باشد و حتی سالمندان در فاز دوم هستند، از این رو باید تزریق واکسن را بر اساس سند پیش ببریم.   دلاوری، یکی از مهم‌ترین استراتژی‌ها را بحث واکسن خواند و گفت: قطعاً در روزهای آتی ظرفیت تزریق واکسن باید افزایش پیدا کند. چنانچه تعداد دوزهای تزریق واکسن افزایش یابد، قطعاً بخش بهداشتی نیازمند کمک بخش‌های دیگر دانشگاه به خصوص درمان خواهد بود.   وی همچنین از آغاز درمان سرپایی و تجویز دارو در مراکز ۱۶ ساعته خبر داد و گفت: خوشبختانه در ماه‌های گذشته وزارت خانه اجازه درمان سرپایی و اجازه تجویز دارو در مراکز سرپایی را صادر کرد که این کار بار مراجعات را از دوش بیمارستان‌ها کم می‌کند.   انتهای پیام/
 منبع: مهر 

منبع: دانا

کلیدواژه: درمان سرپایی تزریق واکسن بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت: در بازرسی‌های مستمر و سرزده کارشناسان واحد دارو و درمان شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند از مراکز درمانی، مراکز پخش دارو و همچنین داروخانه‌های سطح شهرستان، ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته به ارزش یک میلیارد و صد میلیون ریال کشف و جمع آوری شد.

 عبداله حمزه ئی با اشاره به اینکه مصرف داروی تاریخ گذشته و فاسد باعث عدم پاسخ مناسب به درمان خواهد شد و احتمال بروز عوارض جانبی و حتی تلفات را نیز در دام در پی خواهد داشت به تمام مرغداران و دامداران شهرستان توصیه کرد: انواع دارو‌های دامپزشکی، واکسن، سموم، مواد ضدعفونی کننده و مواد بیولوژیک را صرفاً با تجویز دامپزشک و از داروخانه‌های مجاز دامپزشکی تهیه کنند و از مصرف خودسرانه دارو جداً خودداری شود، همچنین در زمان خرید و مصرف دارو به تاریخ تولید و انقضای آنها نیز توجه ویژه داشته باشند.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد