Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، طی سال‌های اخیر کیفیت پایین، افت فشار، قطعی مکرر ساعتی و قطع روزانه آب آشامیدانی روستاها به سریال تکراری مشکلات اهالی برخی مناطق تبدیل شده و گلایه بسیاری از روستانشینان را در روزهای کرونایی و هوای بهاری نسبتا گرم به‌ دنبال داشته است.

این بار اهالی روستای خویدجان شهرستان فیروزآباد، مطالبه به حق خود را تحت عنوان "مشکل آب شرب روستای خویدجان شهرستان فیروزآباد" از طریق سامانه فارس من پیگیری نموده و خواستار پاسخ مسئولان مربوطه در این حوزه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالبه و ثبت خواسته اهالی روستای خویدجان شهرستان فیروزآباد به این شرح است؛

پس از گذشت ۴۲ سال هنوز مردم روستای خویدجان، شهرستان فیروزآباد با مشکل کم‌آبی مواجه هستند. در حالی که چند حلقه چاه آب حفر گردیده اما به دلیل سوءمدیریت و بنا بر گفته‌ها، حاکی از انحراف آب از مسیر لوله‌کشی آب شرب این روستا دارد.

حال از آنجایی که روستای خویدجان و منارویه از یک انشعاب استفاده می‌کنند اما روستای خویدجان با دارا بودن بیش از هزار نفر جمعیت انشعاب ۳ اینچ و منارویه از انشعاب ۴ اینچ استفاده می‌کند که این نکته جای بسی تامل دارد.

خبرنگار خبرگزاری فارس در فیروزآباد جهت پیگیری این سوژه به سراغ رئیس امور آبفا این شهرستان رفت و علت را جویا شد.

علیرضا اکبری اظهار داشت: نظر به اینکه آیتم ها و علت های متعددی باید مورد بررسی قرار گیرند تا بتوان معلول را یافته و نتیجه گیری کرد، پس از زمان طرح مشکل برخی از عواملی که می تواند در ایجاد مشکل کم آبی روستای خویدجان دخیل باشد، بررسی شده است.

وی افزود: بروز مشکل در منابع تولید، مهندسی مجدد طرح آبرسانی به روستای خویدجان، هدر رفت، پیمایش خط انتقال به منظور اطمینان از عملکرد صحیح شیرآلات منصوبه و خطوط لوله، پیمایش منزل به منزل روستا به منظور پایش اشتراکات از جمله آیتم هایی بوده که در چند روز اخیر پیگیری شد.

رئیس امور آبفا فیروزآباد ادامه داد: بررسی این عوامل در دستور کار ما قرار گرفته و به محض حصول نتیجه، مراتب به اطلاع اهالی روستا خویدجان و اصحاب رسانه خواهد رسید.

خبرگزاری فارس ظرف چند روز آینده، مجدد نسبت به نتیجه عملکرد امور آبفا شهرستان فیروزآباد و پاسخ اهالی روستای خویدجان پیگیر خواهد شد.

به گزارش فارس توجه به نقش آب در آبادانی شهرها و روستاها، بحران ناشی از کم آبی را خطرناک‌تر نشان می‌دهد.

از آنجا که کشاورزان و دامداران برای ادامه اشتغال خود بیش از سایر مشاغل به نزولات جوی و آب‌های زیر زمینی احتیاج دارند، در نتیجه بی‌آبی شغل خود را از دست داده و روانه شهرها می‌شوند.

این موج مهاجرت که انگیزه‌‌اش بیکاری است، نه تنها متقاضیان اشتغال را افزایش می‌دهد بلکه در نتیجه آن سیل مهاجرت افراد بیکار از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ و گسترش حاشیه‌نشینی در کلانشهرها و تبعات نابهنجار آن، حادتر از گذشته می‌شود.

با توجه به این شرایط در‌می‌یابیم که نتیجه بحران بی‌آبی تنها بی‌آبی نیست بلکه خود می‌تواند زاینده بحران‌های دیگر، با گستردگی بیشتری باشد.

از این رو است که رویارویی با این معضل بزرگ نه تنها عزمی همگانی می‌طلبد بلکه برای مسئولان زنگ خطر را به صدا در می‌آورد که تا بقیه کشور کویر نشده و ثروت‌های ملی به باد نرفته چاره‌ای برای مهار آن بیندیشند.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: افت فشار آب علیرضا اکبری شهرستان فیروزآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • نشت آب در خیابان الزهرا شهر قوشچی از زبان شهروند خبرنگار + فیلم
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • جوان گیلانی بر اثر برق گرفتگی جان باخت
  • بهسازی نهرهای کشاورزی روستای آق قلعه به همت اهالی
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • فیروزآباد با ۱۰۴ میلی متر پیشتاز بارندگی اخیر فارس