Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@06:22:52 GMT

میکروبیوم های روده در بیماری اوتیسم نقش دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۰۲۰۸

میکروبیوم های روده در بیماری اوتیسم نقش دارند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، در مطالعه جدید، محققان با استفاده از روش‌های استاندارد استخراج DNA و تعیین توالی، ترکیب میکروبیوم روده را بین افراد مبتلا به اختلال اوتیسم و گروه کنترل عصبی در مقایسه کردند.

محققان دریافتند که ترکیب میکروبیوم روده و علائم گوارشی در افراد مبتلا به اوتیسم به طور قابل توجهی بالاتر از افراد بدون اوتیسم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان همچنین رابطه میکروبیوم روده را با شدت رفتاری اوتیسم، رژیم غذایی و علائم گوارشی در افراد ارزیابی کردند.

«کاترین لووزوپون»، دکترای میکروبیولوژیست دانشگاه کلرادو، در این باره می‌گوید: «ما برای مطالعه شرکت کنندگان هر سه ماه یکبار از آنها خواستیم تا چند لیست را پر کنند. یکی از آنها چک لیستی درباره رفتار ناهنجار است که رفتارهایی مانند گفتار نامناسب و حرکات تکراری را بررسی می‌کند. یک پرسشنامه مربوط به فراوانی غذا از شرکت کنندگان در مورد نوع تغذیه شأن در هفته گذشته هم تکمیل شد. همچنین پرسیدیم که شرکت کنندگان چه نوع علائم دستگاه گوارش را تجربه می‌کنند. ما نمونه‌های مدفوع را برای بررسی میکروبیوم جمع آوری کردیم.»

محققان دریافتند که بدتر شدن گفتار نامناسب بین نقاط زمانی با کاهش میکروبیوم روده همراه است.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند، اما یافته‌ها نشان می‌دهد که میکروبیوم روده در تحریک و تشدید علائم در کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم نقش دارد.

کد خبر 5187632

منبع: مهر

کلیدواژه: اوتیسم میکروب بیماری روانی ویروس کرونا آمار کرونا سازمان بیمه سلامت ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کرونا سیما سادات لاری دانشگاه علوم پزشکی تهران دندانپزشکی سعید نمکی اوتیسم رژیم غذایی ورزش سازمان غذا و دارو علیرضا رئیسی میکروبیوم روده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان گفت: در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود.

امیرسالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان اظهار کرد: اختلال اوتیسم با توجه به اینکه علتی مشخص و درمان قطعی ندارد، در سراسر جهان در خصوص موضوع آگاهی‌بخشی و پذیرش بیماری اوتیسم فعالیت می‌شود و ایران نیز از این قائده مستثنی نیست و فعالیت‌های خوبی در این خصوص انجام شده است.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان برای نخستین بار افزود: تعداد دونده و ورزشکار با ماهیت فرهنگ و ورزش، با بر تن داشتن پیراهن‌هایی که بر آنها طرح‌های کودکان اوتیسم نقش بسته بود و با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است» کنار یکدیگر دویدند.

روانشناس و فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم با بیان اینکه افزایش آگاهی عمومی جامعه هدف اجرایی شدن این طرح بوده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی این فعالیت از حدود سه ماه پیش انجام و زیرساخت‌های مورد نیاز آن فراهم شده است، همچنین ارتباط و هماهنگی با یک تیم ورزشی و تعداد زیادی ورزشکار انجام شد و با پیراهن‌های طراحی شده، این ورزشکاران در شهرهای دیگر و حتی شهرهای خارج از کشور نیز سفیران اوتیسم خواهند بود.

شریفی با اشاره به هماهنگی با هیئت ورزش‌های همگانی استان ادامه داد: با مساعدت باغ غدیر شهر اصفهان، این رویداد صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت، برگزار شد و تعدادی از جوانان اوتیسم و سندروم داون و خانواده‌های آنها نیز در این جمع حضور داشتند.

وی با بیان اینکه برخی افراد از اوتیسم آگاهی نداشتند و با برگزاری این رویداد، به منظور کسب اطلاعات در خصوص این بیماری سوال کردند، گفت: امید است رویدادهای این چنینی ادامه‌دار باشد.

‌ کد خبر 751116

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!