Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@20:06:32 GMT

منابع تامین آب روستای کوه حیدر بشاگرد خشک شده است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۴۲۴۶

منابع تامین آب روستای کوه حیدر بشاگرد خشک شده است

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، سعید صادقی با اشاره به درخواست اهالی برخی از مناطق برای تامین آب مورد نیاز آنها و انتشار ویدئوهایی در این زمینه افزود: شرکت آب و فاضلاب هرمزگان خود را موظف به تامین آب روستائیان می‌داند اما تامین آب در برخی مناطق سخت گذر با سختی های بیشتری همراه است که به دلیل نبود منابع آبی، زمان آبرسانی را طولانی تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وضعیت آب روستای کوه حیدر شهرستان بشاگرد که اخیرا تمامی منابع تامین آب آن خشک شده است، اشاره کرد و افزود: روستای کوه حیدر با جمعیت حدود یکهزار نفر و ۲۲۳ خانوار با حدود ۱۹۰ اشتراک از سال ۸۸ زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب (روستایی وقت) استان قرار گرفت.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفا افزود: این روستا در منطقه کوهستانی و پر از گردنه واقع شده است که رفت و آمد روزانه ماشین های سنگین به روستا با دشواری زیاد و صرف زمان طولانی ممکن می شود.

به گفته صادقی، منابع تامین آب روستای کوه حیدر شامل یک سد آبخیزداری، یک حلقه چاهک در پایین دست سد و یک دهنه چشمه آب بازسازی شده در ۶ کیلومتری روستاست که به دلیل خشکسالی سال زراعی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ با افت ۹۶ درصدی نسبت به میانگین سال های گذشته همراه شده که تمامی این منابع خشک شده و روستا با کم آبی مواجه شده است.

وی به اقدامات انجام شده در راستای تامین آب مورد نیاز اهالی اشاره کرد و گفت: در این مدت یک دستگاه تانکر اختصاصی از چاه روستای بلبل آباد در فاصله ۱۸ کیلومتری اقدام به تامین روزانه ۲ سرویس آب مورد نیاز کوه حیدر می کرد که با افت شدید آب چاه بلبل آباد، از ماه گذشته تامین آب روستا از ایستگاه پمپاژ شماره ۲ سد جگین بوسیله تانکر انجام می شود.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تصریح کرد، این شرکت آمادگی دارد نسبت به تجهیز و انتقال آب از تمامی منابع سطحی و زیرزمینی اطراف روستا تا شعاع ۱۰ کیلومتری اقدام کنند که متاسفانه هیچ منبع آب پایداری در این شعاع وجود ندارد.

وی تنها راه تامین آب پایدار روستای کوه حیدر بشاگرد را انتقال آب از خط انتقال سدجگین- سردشت عنوان کرد و افزود: برای تامین آب روستای مذکور از خط انتقال سد جگین به سردشت نیازمند اجرای ۳۵ کیلومتر خط انتقال در منطقه کوهستانی، احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ارتفاع پمپاژ ۳۰۰ متر، احداث ۱۰ باب مخزن بین راهی و ذخیره به حجم مجموع ۱۵۰۰ مترمکعب هستیم.

صادقی، اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح را ۶۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.

 شهرستان بشاگرد در ۲۷۰کیلومتری شرق هرمزگان واقع شده است.

برچسب‌ها بشاگرد هرمزگان شركت آب و فاضلاب هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بشاگرد هرمزگان شركت آب و فاضلاب هرمزگان بشاگرد هرمزگان شركت آب و فاضلاب هرمزگان اخبار کنکور روستای کوه حیدر تامین آب روستا آب و فاضلاب آب روستای مورد نیاز شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با تاکید اهتمام جدی مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی گفت: برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد.

ابوطالب شفقت شامگاه سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان در سال جاری تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه باید تبصره‌های قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کنند و سهم کلیه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی خود را از قانون بودجه احصا کنند و سازمان مدیریت موظف است با اولویت پروژه‌های استانی نیمه تمام جمع‌بندی کند که بتوانیم برای جذب منابع اقدامات لازم را انجام دهیم.

راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان

شفقت با اشاره به راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان گفت: به زودی یک نفر در استان به عنوان مسئول تامین منابع در استان و تهران معرفی خواهد شد، که متعاقب این امر، دستگاه‌ها موظف هستند یک نفر را به عنوان مسئول تامین منابع خود برای پیگیری و تسهیل امور معرفی کنند.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد افزود: بدون تامین منابع،  امکان انجام مدیریت جهادی برای اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های بزرگ نیست.

صرف هزینه‌های تملک دارایی دستگاه‌ها حداکثر تا پایان تیرماه 

شفقت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان هزینه‌های باقی‌مانده تملک دارایی را حداکثر تا ۳۱ تیرماه هزینه کنند، افزود: با توجه به مهلت قانونی خرج‌کرد تملک دارایی تا ۳۱ شهریور در این صورت می‌توان از وزارتخانه‌ها درخواست منابع کرد.

تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها

 استاندار لرستان با تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها گفت: پاسخ کارشناسی برای رد استعلام و سرعت عمل برای پاسخ‌گویی به استعلام‌ها برای پیشبرد امور در استان ضروری است.

جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کلیدی‌ترین جلسه استان است

استاندار لرستان جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را مهم‌ترین و کلیدی‌ترین جلسه استان برشمرد و افزود: حضور تمام اعضا در این جلسه الزامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود