Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شعاع در گفتگو با خبرگزاری فارس در نی ریز، اهمیت حفظ اراضی کشاورزی را از الزامات و دستورات ویژه جهاد کشاورزی برشمرد و تصریح کرد: تاکنون با متخلفان زیادی در این امر، برخورد جدی صورت گرفته است.

او تعداد پرونده های مورد تخلف را بالغ بر ۱۵ عدد عنوان کرد که همگی آنها به دلیل رعایت نکردن حفظ اراضی و بی توجهی به هشدارهای مأموران گشت جهاد کشاورزی به دادگستری ارجاع داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول امور اراضی نی ریز گفت: به تبع آنکه در ایام نوروز ساخت و سازهای غیرمجاز بیشتر بوده، گشت ویژه جهاد کشاورزی نی ریز در طول مدت زمان تعطیلات، فعالیت خود را بیشتر کرده تا از این امر جلوگیری به عمل آورد.

اما شعاع معتقد است به دلیل اینکه حوزه تحت نظارت جهاد کشاورزی در شهرستان نی ریز وسیع است، در این راه با مشکلاتی همچون نبود نیروی کافی برای نظارت و رسیدگی به ساخت و سازهای غیرمجاز مواجه هستیم که این موضوع می تواند بار سنگینی را بر دوش نیروهای فعلی ایجاد کند.

او گفت: برای رسیدگی و جلوگیری از این امر همکاری دیگر نهادهای مرتبط نیز نیاز است و با توجه به بضاعتی که جهاد کشاورزی دارد، می تواند کار را برای ما سخت کند.

شعاع می گوید: در شهرستان نی ریز ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه کشاورزی توسط برخی افراد صرف تفریح صورت می گیرد که با توجه به اینکه بیشتر اراضی کشاورزی نی ریز در محدوده شهر می باشد، می تواند باعث اُفت کیفیت محصول نیز شود و در نتیجه آن بیماری و آلودگی محیط زیست را به همراه دارد.

مسئول امور اراضی جهاد کشاورزی نی ریز مجوز ساخت و ساز در اراضی کشاورزی را منوط به داشتن مساحت ۵ هزار مترمربع به بالا دانست و گفت: در غیر این صورت ساخت و ساز در زمین های کشاورزی زیر این میزان مساحت غیرقانونی می باشد که البته به گفته او اعمال قانون بر اساس نظر کمیسیون نظارت بر امور اراضی می باشد.

به گفته شعاع، با توجه به مساحت زمین کشاورزی، برای فنس و حصارکشی نیز می توان مجوز صادر کرد.

این مسئول در جهاد کشاورزی نی ریز می گوید: هر یک هکتار زمین کشاورزی، می تواند غذای ۳۲ نفر را تأمین کند که متأسفانه با روندی که برخی مردم در ساخت و سازهای غیرمجاز به آن دامن می زنند، در آینده برای تولید محصولات کشاورزی با مشکل روبرو خواهیم بود.

سامانه ۱۳۱ جهاد کشاورزی در اسرع وقت آماده پاسخگویی به انتقادات و پیشنهادات و گزارش های مردمی در این زمینه می باشد که مسئول امور اراضی شهرستان نی ریز همکاری مردم را در این راه خواستار است.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: تغییر کاربری جریمه کشاورزی نی ریز جهاد کشاورزی امور اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۱۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از اجرای آزاد سازی بیش ار ۲۹۵۲ هکتار از اراضی و باغات در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر می دهد ولی متاسفانه ساخت و سازها در اراضی و باغات همچنان ادامه دارد.   بسیاری از بنگاه داران  با خرید اراضی و باغات ارزان قیمت آن را تفکیک و تبدیل به شهر ک های غیر مجاز می کنند و با استفاده  از فضای مجازی و تبلیغات مبادرت به فروش قطعات با قیمت پائین تر می کنند    میرزایی گفت: ما هیچ شهرک مصوبه که داخل اراضی کشاورزی باشد را تا کنون مجوز مسکونی ندادیم و آنهایی که ساختند فاقد مجوز های قانونی و بسیاری از متخلفان دارای پرونده در محاکم قضایی  هستند.   وی گفت: در سال جاری ۱۲۵ مورد شناسایی اراضی کشاورزی که تغییر کاربری و ساخت و ساز شده شناسایی و اخطار لازم را دریافت و به زودی اعمال قانون خواهد شد.   رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت: اراضی کشاورزی قابلیت ساخت و ساز را ندارد مردم فریب بعضی از املاکی ها را نخورند.    وی گفت: عده ای سود جو با تفکیک غیر قانونی باغات و اراضی کشاورزی مبادرت به ساخت و ساز می کنند که خسارت جدی به بخش تولید وارد کرده است.   وی گفت: در تبصره دو ماده ده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها باتوجه به دستورالعمل تعیین مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز موضوع ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی و در اجرای ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرائی قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها کلیه تغییرکاربری های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغ ها بدون رعایت ضوابط و مقرر مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک و یا موافقت سازمان جهاد کشاورزی در قالب طرح‌های تبصره ۴ الحاقی قانون مذکور ممنوع اعلام شده است.   میرزایی افزود: با استناد تبصره دو ماده ده قانون نسبت به قلع و قمع کلیه مستحدثات ساخته شده اقدام و فرد خاطی به دادگاه معرفی می گردد.   وی تاکید کرد: اگر افرادی تمایل به داشتن ویلا یا زمینی در روستا ها را دارند بهتر است ابتدا ملک مورد نظر را از امور اراضی. جهاد کشاورزی استعلام کنند اینکه افراد فروشنده با چرب زبانی اراضی کشاورزی را جسبیده به بافت می دانند و به زودی به بافت روستا الحاق می شود اصلا در حیطه مسئولیت آنان نیست و صرفا"قصدشان فروش اراضی کشاورزی با قیمت های نجومی به افرادی است که آگاهی لازم را ور مورد این قوانین ندارند.    

دیگر خبرها

  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران