Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@01:08:02 GMT

راهنمای خرید سمعک

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۶۲۰۴

راهنمای خرید سمعک

زمانی که در پی خرید یک کالا یا دریافت یک خدمت هستیم، رجوع به تجارب شخصی، استناد به دیده‌ها و شنیده‌ها و جویا شدن نظر افرادی که در این حوزه حضوری بیش از ما داشته‌اند امری طبیعی و منطقیست!

به عنوان مثال برای خرید یک لپ‌تاپ با دوستی مشورت می‌کنیم که در این حیطه مشغول به کار بوده، برای استخدام یک نقاش ساختمان نظر آشنایی را می‌پرسیم که در این کار خبره بوده و حتی برای یافتن یک پزشک، به افرادی مراجعه می‌کنیم که مشکلی مشابه ما داشته و توانسته‌اند بر آن فائق آیند؛ در نتیجه اینکه چنانچه خودمان تجربه و علم لازم برای انتخابی اصلح را نداشته باشیم، بی تردید استفاده از رهنمودهای اطرافیانی که در این مسیر از ما جلوتر هستند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که گاهی در خرید محصولی مانند یک سمعک ، نه تنها خودمان تجربه لازم برای انتخاب چنین سخت‌افزارهایی را نداریم، بلکه حتی فردی را هم نمی‌شناسیم که از نوع و عملکرد این محصولات مطلع باشد!

در نتیجه اینکه با سردرگمی بیشتر در پی خرید آن‌ها می‌رویم که در این میان دریافت مشاوره‌ای نادرست، اقدامی سرخود یا افتادن در دام فروشندگانی سودجو می‌تواند بار مالی فراوانی برایمان به بار بیاورد، بی آنکه این محصول گرهی از کار ما باز کند! فلذا برماست تا با بررسی راهنمای خرید سمعک، اطلاعاتی مختصر اما کلیدی در اینباره کسب کنیم.

در ادامه این مطلب قصد داریم تا با بررسی خدمات یک نمایندگی سمعک زیمنس ، روند خرید سمعک را بررسی کنیم!

در مسیر خرید سمعک باید چه اقداماتی انجام دهیم؟

حصول اطمینان از کم‌شنوایی و سنجش میزان آن

گاهی مشکلاتی که برای شنوایی ما به وجود می‌آید عملاً ریشه در ساختار گوش نداشته و کاری از دست ادیولوژیست برای درمان آن برنمی‌آید. در این مرحله است که متخصص شنوایی با انجام تست‌های گوناگون و بررسی نتایج به دست آمده از جمله شیب منحنی کم شنوایی (ادیوگرام) یا درصد تشخیص گفتار علت و شدت کم شنوایی را تشخیص می‌دهد.

 این در حالیست که در مواردی هم این عارضه آنچنان خفیف بوده یا اثر منفی آن تعدیل می‌یابد که پزشک مذکور حتی استفاده از سمعک را توصیه نمی‌کند.

به هرحال، با فرض اینکه مشکلاتی نظیر اختلال در درک گفتار مخاطبین یا عدم تشخیص کلمات آنان، تقاضای بیش از حد برای تکرار حرف توسط دیگران، مشکل در شنیدن صدای رادیو و تلوزیون در سطحی استاندارد و ... پدیدار شده و استفاده از سمعک‌ها اجتناب‌ناپذیر باشد، ما اجازه انتخاب و استفاده از هر نوع سمعکی را نداریم، چرا که بسیاری از آن‌ها با نوع مشکل به وجود آمده، سن، میزان و نوع فعالیت‌های روزانه ما و ساختار گوشمان همخوانی ندارند.

در نتیجه اینکه تنها می‌توانیم از میان مدل‌های کلی (مثلاً داخل کانال یا نامرئی ، داخل گوشی، پشت گوشی و ...) یکی را برگزینیم که این انتخاب به نظر مستقیم ادیولوژیست معالج بستگی دارد .

انتخاب سمعک مناسب

با نظر به اینکه شنوایی‌سنج ساختار خاصی از سمعک‌ها را با توجه به میزان کم‌شنوایی، اندازه کانال، توانایی‌های جسمانی مددجو (مثلاً میزان لرزش دست)، سبک زندگی، میزان تمایل به دیده شدن یا نشدن آن و ... برای گوش‌های ما مناسب دانست، اینک محدوده انتخاب ما کوچک‌تر شده، اما هنوز هم تعدد برندها و مدل‌های هریک گزینه‌های فراوانی را پیش روی ما قرار می‌دهند .

در راستای این انتخاب توجه به نما، ظاهر یا اندازه سمعک، تکنولوژی بکار رفته در آن و صدالبته قیمت این محصول تأثیر بسزایی در انتخاب ما دارد. بدیهیست که با بودجه‌ای نامحدود انتخاب یک سمعک فول امکانات امر سختی به نظر نمی‌رسد، حال اینکه با تصمیم صرف هزینه‌ای مشخص باید بهترین سمعک موجود را انتخاب کنیم.

در همین رابطه سمعک‌های نسل جدید به عنوان یک سمعک هوشمند مشکلات عدیده و غیرقابل تحملی که در دهه‌های پیش افراد کم‌شنوا با آن دست و پنجه نرم می‌کرده‌اند را به حداقل رسانده‌اند و مثلاً با

قابلیت ذخیره ویژگی‌های صوتی یک محیط، امکان تمرکز بر روی منبع صوت در شلوغی، داشتن تناسب و هماهنگی میان دو گوش، توانایی تشخیص جهت منبع صدا، قابلیت اتصال به سخت‌افزارهای هوشمند بواسطه وای فای و بلوتوث، امکان تنظیم سمعک با گوشی تلفن همراه، عدم نیاز به باتری و قابلیت شارژ مجدد، داشتن فیلترهای ضد نویز یا شبیه‌سازی شنوایی واقعی و...

 این امکان را فراهم آورده‌اند تا ضعف حس شنوایی، این افراد را از حضور در جامعه منع نکند!

 

قالب‌گیری و تنظیم

از آنجایی که گوش هریک از ما دارای ساختار منحصر بفردیست که با دیگری فرق داشته، عملاً در بسیاری از مدل‌ها نمی‌توان از محصول واحدی برای همه مددجویان استفاده نمود، در نتیجه اینکه نیازمند قالب‌گیری و طراحی اختصاصی آن برای گوش افراد کم‌شنوا هستیم.

در انتها لازم به ذکر است که در این اقدامات که از شنوایی‌سنجی تا تنظیم محصول نهایی جملگی توسط مجموعه سیگنال کلینیک صورت می‌پذیرد، ادیولوژیست با تنظیم این محصولات، آن‌ها را در هماهنگ‌ترین وضعیت ممکن با سطح شنوایی مددجو قرار می‌دهد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سمعک هوشمند کم شنوایی خرید سمعک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر

نوآوری‌هایی که با کمک هوش مصنوعی ایجاد می‌شوند، هیچ پایانی ندارند. از جمله نوآوری های کاربردی مثل ساخت دوربینی برای افراد علاقه مند به شعر و خلاقیت‌های هنری-بصری که می‎خواهند تصاویر را با متن‌های انگیزشی و اشعار صوتی گوش کنند. همچنین ساخت سمعکی که صداها را به نوشته‌هایی بر روی موبایل تبدیل می‌کند و برای افراد سالخورده و یا افرادی که توانایی شنوایی کمی دارند مناسب می‎‌باشد.

شرکت چینی "آی فلای تک" سمعکی جدیدی را در بازار داخلی چین عرضه کرده است؛ سمعکی که مجهز به قابلیت‌های متنوعی همچون بهره صوتی"۶۵" دسی‎بل، تشخیص حرکت صحنه با کمک هوش مصنوعی و کمک شنوایی زیرنویس با هوش مصنوعی از جمله این قابلیت‌ها است. این سمعک با داشتن فناوری مدل بزرگ شناختی "استار فایر" و سامانه هوشمند تشخیص حرکات صحنه، با کمک هوش مصنوعی توسط این شرکت فناوری دیجیتال چینی ساخته شده است. این نوآوری ها باعث می‌شوند دستگاه به طور خودکار با محیط اطراف خود هماهنگ شود و سروصدای ناشی از باد، ترافیک خیابان‌ها و یا صدای صحبت های افراد نزدیک به خودش را کاهش می دهد. این موضوع سبب می‌شود کاربران بدون نیاز به تنظیمات دستی حالت‌های کم یا زیاد کردن صداهای محیط پیرامون خود را تنظیم کنند.

زیر نویس صداها بر روی نمایشگر موبایل

این سمعک با داشتن فناوری "استار فایر" برای افرادی که با وجود سرو صداهای محیط به سختی می‌توانند بشنوند مناسب می‌‎باشد. جالب تر اینکه این فناوری قابلیت زیرنویس بر روی نمایشگر را برای استفاده راحت‌تر از این وسیله فراهم می‌کند. به این شکل که کاربر می‎تواند صداها را به متن محاوره‎ای تبدیل کند و آن را بر روی صفحه نمایش تلفن همراه نشان می‌دهد. به این شکل کاربر اطلاعات مهم را می‎تواند بر روی نمایشگر ببیند.

اما اولویت اصلی سمعک "آی فلای تک" راحتی استفاده کاربر از آن است. همچنین می‎توان از این وسیله به عنوان یک هدست بلوتوثی تک گوش و یا دو گوش استفاده کرد که می تواند برای پاسخ دادن به تماس‌ها و شنیدن موسیقی گزینه مناسبی می‌باشد. باتری این گجت هوشمند ۱۴ ساعت شارژ را برای استفاده مداوم نگه می‌دارد و با اتصال قاب شارژر می‌تواند ۵۰ ساعت شارژ نگه دارد. ضمن اینکه، استفاده از فناوری "آنتی باکتریال یون نقره( ۹۹.۹)" برای پاکسازی محصول برای مدت طولانی، یکی دیگر از مزیت‌های جانبی برای کاربران می‌باشد. لازم به ذکر است قیمت این محصول از ۲۷۰۰ یوآن ( حدودا ۳۸۰ دلار ) تا ۴۰۰۰ یوآن ( حدودا ۵۶۳ دلار ) اعلام شده است.

ساخت دوربینی با فناوری"استارترک" برای ثبت احساسات

فناوری هوش مصنوعی به غیر از توانایی نوشتن ایمیل، پاسخ دادن به سوالات کاربران و تولید محتوا اکنون می‌تواند با قابلیت ساخت تصاویر سخنگو و آوازه خوان، حرکات انسانی را پیش بینی، بازسازی و حتی قضاوت کند. فناوری "استار ترک" یکی از فناوری‌های هوشمندی می‌باشد که این قابلیت را به وجود آورده است. این یک پروژه لایه باز است که با روحیه هنرمندانه و خلاقانه درهم آمیخته شده که از مرزهای هر دو بخش فراتر می‌باشد.

فناوری "استارترک" این امکان را به کاربران می‌‎دهد که با دوربین ‎های شعر که شبیه دوربین‌های عکاسی پولاروید معمولی می‎ باشد داده‌های تصویری را به اشعار انگیزشی و متن‌های روانشناسی جذاب تبدیل کند. این دوربین به جای ثبت عکس تصاویری شفاف و روشنی را ثبت و توصیف می‌کند. این دستگاه با کمک یک نمایشگر رایانه‌ای "رزبری پای" و "چت جی پی تی-۴" شرکت اوپن ای آی ساخته شده است، در واقع شکلی از ترکیب سخت‎‌افزار و نرم‌افزار هوش مصنوعی می‌باشد.

ثبت، پردازش و تجزیه تحلیل تصاویر به صدا

رایانه "رزبری پای" پس از پردازش محتوای عکس، اطلاعات بصری آن را استخراج می‌کند و سپس در مرحله بعدی به سامانه هوش مصنوعی انتقال می‌دهد. این مدل هوش مصنوعی جنبه‌های مختلف عکس‌ها را ازجمله الگوها، رنگ‌ها، عناصر برجسته و حتی حالات احساسی بنیادین منتقل شده را تجزیه تحلیل می‌کند.

ناگفته نماند که پروژه ساخت این دوربین ثبت احساسات در اصل به عنوان یک سرگرمی شروع شد تا فناوری هوش مصنوعی و خلاقیت هنری را با هم ترکیب کند. اما محققان پس از آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی متنوع با فناوری "چت جی پی تی-۳" به موفقیت‌هایی رسیدند؛ سپس واکنش‎ های مثبت از نحوه ترکیب این دو صنعت باعث شد که پژوهشگران نمونه اولیه ساخته شده را ارتقا دهند و محصول نهایی آن را مطابق با نیاز بازار بسازند.

حمید اسدی – خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • بهترین قطار برای سفر شما کدام است؟ راهنمای انتخاب قطار مناسب
  • بهترین بروکرهای فارکس: راهنمای انتخاب برترین‌ بروکر فارکس
  • فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تمدید شد
  • راهنمای کاربردی خرید و استفاده از گیفت کارت اپل
  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • تفاوت کیبورد مکانیکال و کیبورد گیمینگ: راهنمای جامع برای انتخاب بهترین کیبورد
  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن
  • راهنمای خرید تشک طبی یک نفره و دونفره
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری