Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@06:29:56 GMT

علاقه‌ای که به کارآفرینی منجر شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۶۳۲۲

علاقه‌ای که به کارآفرینی منجر شد

به گزارش خبرگزاری فارس از نی‌ریز، صدیقه بابری جزء آن دسته از افرادی است که با وجود سختی کار و گرانی محصولات اولیه قالیبافی هنوز هم به کار خود علاقه دارد و توانسته افراد دیگری را نیز به قالیبافی مشغول کند.

او متولد ۱۳۶۳ روستای غوری از توابع شهرستان نی ریز است و از سال ۱۳۹۶ با اجاره مکانی که بتواند آن را به کارگاه قالیبافی تبدیل کند، کار خود را به صورت حرفه ای آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابری در ابتدا با راه اندازی یک دار قالی کوچک کار خود را آغاز کرد و به تدریج روی به گسترش آن آورد و به گفته او تعداد زیادی از بانوان علاقه مند به هنر قالیبافی را در کارگاه خود آموزش و اشتغال داده است.

او می گوید: پس از آن توانستم برای ارتقای بیشتر کار و به دلیل اینکه بیشتر هنرآموزان و بافندگان از زنان خانه دار و متأهل بودند، دارهای قالی را در خانه آنها برپا کنم تا بتوانند با سهولت به کار خود ادامه دهند.

او تاکنون قالی های زیادی را بافته و در حال حاضر نیز قالی زیر ۱۲ متر نمی بافد.

اما در کنار این علاقه و اشتیاق به هنر قالیبافی، سختی های زیادی هم تجربه کرده که از جمله آن می توان به جابجایی و نبود مکان مناسب و شیوع ویروس کرونا اشاره کرد.

بابری می گوید: در ابتدا مکانی را از سوی اداره بهزیستی به من اختصاص دادند و مدتی را در آنجا به کار قالیبافی و آموزش هنرآموزان پرداختم، اما پس از مدتی دستور به تخلیه آن مکان دادند و مجبور شدم با هزینه شخصی خود مکان دیگری را برای ادامه فعالیت پیدا کنم.

به گفته او تاکنون دو فقره تسهیلات از بهزیستی برای کار خود دریافت کرده و با وجود سختی ها و مشکلاتی که در زندگی دارد توانسته از این طریق به امرار معاش بپردازد.

این بانوی جوان می گوید: با شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن از رونق افتادن کار، تعداد بافندگان بسیار کم شده و مانند گذشته نمی توان با تعداد نفرات زیاد در کارگاه کار کرد.

برای بافندگی در کارگاه صدیقه بابری به دستور اداره بهداشت نی ریز تنها سه نفر با فاصله های جدا از یکدیگر می توانند حضور داشته باشند و همین عامل باعث شده تا حدود زیادی در کار او اختلال ایجاد گردد.

صدیقه بابری می گوید: در حال حاضر مشکل عمده من مالی است که با وجود این بیماری و کمبود نفرات نمی توان مانند گذشته کار کرد.

او همکاری را از بهزیستی نی ریز خواستار است و می گوید: در این مدت هیچ گونه کمکی از سوی بهزیستی به من نشده است.

اما با وجود همه مشکلاتی که در این راه می بیند، عنوان می کند حاضر نیستم کار خود را تعطیل کنم و برای نگه داشتن کارگاه خود حاضرم از هزینه شخصی خود مایه بگذارم.

صدیقه بابری مدت ۶ سال است که ازدواج کرده و همسر او که دارای معلولیت جسمی حرکتی، بینایی و شنوایی است تحت پوشش بهزیستی قرار دارد و به واسطه او توانسته از تسهیلات اشتغالزایی آن اداره بهره مند شود.

انتهای پیام/ ن

منبع: فارس

کلیدواژه: قالی بافی کارافرینی بابری بانوی کارافرین نی ریز فارس کار خود نی ریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، به نظر می‌رسد که رویداد موسوم به بی‌ثباتی بزرگ که هرج و مرج را در بین سیارات ایجاد و غول‌های گازی را در مدار‌هایی که امروز می‌شناسیم مستقر کرد، بین ۶۰ تا ۱۰۰ میلیون سال پس از تولد خورشید رخ داده است. 

دانشمندان بر این باورند که سیاراتی نظیر مشتری با بی‌ثبات کردن مدار یک پیش سیاره به شکل گیری قمر زمین منجر شده باشند.

به لطف مطالعات ترکیبات و مکان انواع مختلف سیارک‌ها و دنباله‌دارها، دانشمندان دریافته‌اند که این حادثه در اوایل تاریخ منظومه شمسی رخ داده است. با این حال، هنوز پازل‌هایی درباده اینکه چگونه همه چیز دقیقاً از بین رفته یا شکل گرفته، حل نشده است.

به عنوان مثال، دانشمندان دریافته‌اند که اجرام منظومه شمسی که امروزه می‌بینیم، از جمله زمین، به دور خورشید از قرصی از گاز و غبار تشکیل شده‌اند. با این حال، برخی از آن اجرام، یعنی سیارک‌ها و دنباله‌دارها، به نظر می‌رسد که از موادی تشکیل شده‌اند که در قرص وجود نداشته‌اند. حداقل، این مواد نباید در مکان‌هایی که آن اجرام در حال حاضر در آن قرار دارند، وجود داشته باشد و منطقی‌تر است که این اجرام قبل از پراکنده شدن در نقاط دورتر به خورشید نزدیک‌تر شده باشند. 

به عبارت دیگر، همه این بررسی‌ها صورت گرفته تا نشان دهد که مشارکت مشتری در شکل‌گیری قمر زمین اهمیت زیادی داشته است.

یکی از فرضیات این است که در دوران اولیه تشکیل منظومه شمسی، برهم‌کنش‌های گرانشی بین مشتری و سیاره‌های دیگر انجام می‌شد که در نهایت منجر به تشکیل موج‌هایی در ابرمولکول‌های حاوی میلیون‌ها سیاره کوچک شد که به آرامی گرد و خاک بیشتری تشکیل دادند و در نهایت به شکل‌گیری سیاره‌ها و قمر‌ها منجر شد.

در این فرضیه، نقش سیاره مشتری بسیار مهم بوده چراکه با جذب و کشش گرانشی خود، این سیاره بزرگ منجر به کاهش سرعت چرخش ابرمولکول‌های حاوی ذرات کوچک شده و این کاهش سرعت، منجر به اتصال و ادغام این ذرات بزرگ‌تر و تشکیل شهاب‌سنگ‌ها، سیاره‌ها و حتی قمر زمین شده است.

مطالعات همچنین نشان می‌دهد که مشتری در کمک به تشکیل قمر زمین نقش مهمی ایفا کرده است و هرچه فرایند تشکیل ماه پیش می‌رفته، نقش سیاره مشتری افزایش نیز تفزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش
  • (ویدئو) علاقه قاری قرآن به شجریان و علیرضا قربانی
  • ببینید | گردان‌های قسام: فشار نظامی به کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست منجر شده است
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته
  • گردباد ویرانگر در آمریکا + فیلم
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • سقوط از دره به فوت شهروند قزوینی منجر شد
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است