Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@00:18:05 GMT

تشکیل کارگروه آینده‌پژوهی در دانشگاه تربیت مدرس

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۶۶۶۶

تشکیل کارگروه آینده‌پژوهی در دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)؛ محمدتقی احمدی در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس که به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تبریک سال نو و فرارسیدن ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: امسال سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است و تولید دانش، فناوری، نیروی متخصص و سرمایه های مادی و معنوی از جمله مواردی است که دانشگاه می تواند در آنها ایفای نقش نماید؛ مواردی که در سال های گذشته مطرح بود مانند جهش تولید و رشد تولیدات در زمینه صنعت، کشاورزی، علم و دانش و هنر، همچنان استمرار داشته و ان شاءالله موانع موجود برطرف گردد و دانشگاه نیز بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تربیت مدرس از تشکیل کارگروه آینده پژوهی در دانشگاه خبر داد و گفت: این کارگروه به جهت بررسی وضعیت دانشگاه در برابر پدیده های غافلگیر کننده ای مانند کرونا تشکیل شد تا ساختار اجتماعی و وظایف دانشگاه، تحولات صورت گرفته و شرایط همکاری با سازمان ها را در شرایط مختلف آینده، مورد توجه قرار دهد و قطعا" این کارگروه نقش مهمی برای پیش بینی و برنامه ریزی فعالیت های آینده دانشگاه خواهد داشت.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های کلان دانشگاه از جمله تدوین بودجه تفصیلی دانشگاه از سوی معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات و نیز تغییر ساختار جدید دانشگاه و انتصاب مدیریت‌های جدید و تکمیل شرح وظایف و روال های هر واحد و معاونت مطالبی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس همچنین به مشخص شدن پردیس های هفت‌گانه دانشگاه اشاره کرد و گفت: پردیس های هفت گانه دانشگاه مشخص و احکام مسئولان این پردیس ها صادر شد و طی یک ماه آینده تفویض اختیار بیشتری از ستاد به پردیس ها در حوزه های مختلف صورت می گیرد؛ ان‌شاءالله با همکاری حداکثری مسئولان پردیس ها و دانشکده‌ها، شرح خدمات و وظایف پردیس‌ها نیز به زودی ابلاغ خواهد شد.

وی با اشاره به شرایط دانشجویان در شرایط قرمز کرونایی کشور گفت: در شرایط فعلی و قرمز شدن وضعیت کشور از لحاظ کرونا، پشتیبانی امور دانشجویان به صورت مجازی امکان‌پذیر بوده و لازم است اساتید و گروه ها علاوه بر پشتیبانی علمی، پشتیبانی مطلوبی نیز از دانشجویان در زمینه روحی و روانی به عمل آورند و برای سلامت روحی دانشجویان نهایت اهتمام را به کار گیرند و سعی کنند با انعطاف پذیری بیشتر، نسل جوان نخبه را کمک نمایند تا آنها کمترین آسیب را از شرایط کرونا و دوری از محیط دانشگاه ببینند.

احمدی به برنامه‌های مهم دانشگاه در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌ها، اتمام پروژه‌های عمرانی دانشگاه است که در این راستا در پایان سال ۹۹، ساخت آمفی‌تئاتر ساختمان خوارزمی با پشتیبانی معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و همت و تدبیر شریعتی مدیر سیاست‌گذاری و برنامه ریزی فرهنگی- اجتماعی میسر شد و با کیفیت مطلوب و هزینه ناچیز به بهره برداری رسید تا برای برگزاری کارگاه های فرهنگی و انجمن های دانشجویی مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ توسعه امکانات پارک علم و فناوری را در دستور کار داریم که از جمله این برنامه ها، افتتاح مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه بود که در سال 99 انجام شد و برای این منظور بخشی از سایت دانشکده کشاورزی نیز در دست اتمام است و امیدواریم با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه کسب و کارهای علمی و فناورانه دانشگاهیان و ارتباط قوی با سازمان‌ها، صنعت و کارآفرینی برای دانشگاهیان بیش از پیش صورت گیرد.

در ادامه موسوی معاون توسعه منابع و سرمایه انسانی به بودجه سال جاری دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بودجه امسال دانشگاه نسبت به سال گذشته رشد مطلوبی داشته و امیدواریم شرایط اقتصادی و بودجه ای کشور در سال جاری مطلوب باشد تا دانشگاه دچار کمبود بودجه و مشکلات ناشی از آن نشود.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه افزایش حقوق و همسان سازی حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی مطالبی را عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: در این زمینه فرمولی تهیه و تنظیم شده است که در صورت نهایی شدن، ابلاغ و احکام صادر می شود.

وی در پایان بر لزوم دورکاری کارکنان در شرایط فعلی قرمز کرونایی تاکید کرد و گفت: اعضای هیات علمی در صورتی که ضرورتی برای حضور آنها در دانشگاه نباشد به صورت مجازی فعالیت های علمی و آموزشی خود را به انجام برسانند و کارکنان نیز لازم است با تاکید بر دورکاری، وظایف محوله خود را انجام دهند و در صورت نیاز به صورت حداقلی در دانشگاه حضور یابند.

در پایان نشست، بازنگری برنامه درسی دوره های کارشناسی ارشد و دکتری پژوهش هنر که به تصویب شورای آموزشی و کمیسیون جامع آموزشی دانشگاه رسیده بود، وفق آیین‌نامه جهت اطلاع رسانی، از سوی مینایی مدیر دفتر برنامه ریزی، گسترش و بازنگری مطرح و در شورای دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.

انتهای پیام

اسماعیل والی کد خبر: 1093145 برچسب‌ها دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس برنامه ریزی پردیس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه جمعه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

امام جمعه زاهدان افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

آیت‌الله محامی بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد لذا کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.

وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه‌ است.

 امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

 نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت‌ افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این دو مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

وی عنوان کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در جهت آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

آیت‌الله محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

وی عنوان کرد: دل کودکان مانند یک کاغذ سفید است و موقعیت شکل گیری شخصیت عقلانی، علمی، فرهنگی، اخلاقی و... در همین دوران کودکی است و اگر در این ایام کار به خوبی صورت گیرد این دانش آموز در آینده پا به هر عرصه‌ای که بگذارد راه درست را خواهد رفت و در غیر این صورت چندان فرد موثری نخواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تاکید امام جمعه شاهیندژبرنقش معلمان و کارگران در رشد جامعه
  • رعایت نظم درساعت فعالیت نانوایی ها‌ی بهاباد