Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین مستند «لشکر زینبی» به همت مؤسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای) و به کارگردانی محسن اردستانی تهیه و تولید شده است. این اثر اولین قسمت از مجموعه «این ستاره‌ها» است که قصد دارد به مرور، گوشه‌ای از جلسات و ارتباط همیشگی رهبر معظم انقلاب با خانواده معزز شهدا را به نمایش درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا ببنید

ایمان عطارزاده معاون هماهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در گفت‌وگویی با تسنیم  توضیحاتی بیشتری از این مستند تلویزیونی و فعالیت‌های این مؤسسه پژوهشی فرهنگی داده که خواندنی است:

عطارزاده تأکید کرد: مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای از سال‌های گذشته در راستای مأموریت تبلیغی و ترویجی خود برای معرفی و تبیین سیره و اندیشه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مخاطبان داخل و خارج کشور در کنار فعالیت‌های رسانه‌ای، پژوهشی و فرهنگی خود از قالب مستند برای معرفی سیره و اندیشه رهبری استفاده کرده است. لذا در سفرهای استانی معظم‌له به اقصی نقاط کشور در سال‌های گذشته ما مجموعه مستندهای متعددی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی تولید کردیم. 

وی تصریح کرد: سابقه طولانی دیدارهای حضرت آقا با خانواده‌های معظم شهدا و بالغ بر صدها دیدار اختصاصی و ملاقات‌های رهبری با خانواده‌های شهدا در منازل آن‌ها و یا دیدارهای نسبتاً جمعی در حسینیه امام خمینی(ره) و دیدارهای متعددی که ایشان با همسران و فرزندان و پدران و مادران شهدا داشتند تلاش کردیم در مجموعه مستندی با عنوان "با ستاره‌ها" روایتی از سبک زندگی و همچنین نوع نگاه رهبری معظم انقلاب به تکریم و بزرگداشت مقام ایثار و شهادت و پاسداشت شأن و مقام خانواده‌های معظم شهدا را به جامعه نشان دهیم.

عطارزاده گفت: در مستند لشکر زینبی که به ملاقات‌های حضرت آقا با خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم اختصاص دارد گوشه‌ای از ارتباط صمیمی و معنوی رهبر معظم انقلاب با فرزندان و همسران و پدران و مادران شهدا به تصویر کشیده شده است. مستند لشکر زینبی نگاهی است به نوع اندیشه رهبری و مواجهه ایشان و شأن و مقام والای خانواده‌های معظم شهدا در نگاه رهبری معظم انقلاب است.

معاون هماهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب به اکران محدود این مستند قبل از پخش عمومی آن از سیمای جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت:پیش از این نیز مستند زیبا و دیدنی لشکر زینبی برای حدود 3 هزار نفر از فعالان فرهنگی و اجتماعی در اقصی نقاط کشور با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به نمایش در آمده بود که با اشک و لبخند از لحظات دیدنی آن استقبال کرده بودند.

وی با اشاره به فعالیت‌های دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی پیش از این در سال گذشته مستند «روایت رهبری» با موضوع انتخاب رهبری در مجلس خبرگان ، مستند "در لباس سربازی" روایتی از حضور و نقش رهبر معظم انقلاب در جنگ تحمیلی و مستندهای "غیررسمی"  با موضوع  گزارش مستند دیدارهای رهبر معظم انقلاب با اقشار مختلف مردم معروف به دیدارهای پنجشنبه شب‌ها با راویان و فعالان حوزه ترویج فرهنگ دفاع‌مقدس و ملاقات و گفت و شنود با هنرمندان سینما و تلویریون  را تولید کرد که هر یک با استقبال مخاطبان مواجه شد.

ببینید | روایت غیررسمی از دیدارهای رهبر انقلاب | هنرمندان چه گفتند؟

وی در پایان اظهار امیدواری کرد تا در آینده با تکرار تولید چنین مستندهایی در کنار مجموعه فعالیت‌های تبلیغی، ترویجی، رسانه‌ای و پژوهشی مؤسسه انقلاب اسلامی، ابعاد آشکار و پنهان سیره عملی و اندیشه رهبر معظم انقلاب اسلامی به علاقه‌مندان داخل و خارج از کشور معرفی شود

کد خبر 595357 برچسب‌ها مدافع حرم رهبر معظم انقلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مدافع حرم رهبر معظم انقلاب خانواده های معظم شهدا فرهنگی انقلاب اسلامی مؤسسه پژوهشی فرهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اندیشه رهبر لشکر زینبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • بانوان هنرمند انقلاب اسلامی به منویات اخیر رهبر انقلاب پاسخ دادند
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • قدردانی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی در قم از اجرای طرح نور
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • تمام محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب به نمایش در می‌آید
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم