Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اجتماعی خبرگزاری فارس در دشتستان، داوود بحرینی: بیمارستان محلی ۱۲ تختخوابی شهدای شهر شبانکاره توسط بنیاد مستضعفان (بنیاد علوی) و با نظارت وزارت بهداشت در زمینی به مساحت هزار و ۴۰ مترمربع و با اعتباری معادل ۸۰ میلیارد ریال احداث و در بهمن ماه سال گذشته با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، استاندار بوشهر، فرماندار و نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش شبانکاره بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ بالغ‌بر ۲۲ هزار نفر جمعیت دارد و عشایر قابل‌توجهی در این منطقه ساکن هستند.

ممانعت افتتاح بیمارستان از سوی مردم

داستان راه‌اندازی بستر و درمان شبانکاره سر دراز دارد؛ درگذشته مسئولان بنا داشتند این بیمارستان محلی مورد بهره‌برداری قرار بگیرد اما عده‌ای از مردم محلی به دلیل عدم تجهیزات و امکانات مانع از افتتاح آن شدند. عده‌ای دیگر از اهالی بر این باور بودند که همان مرکز جامع سلامت قبلی به این محل منتقل شده است.

اما در سال گذشته پس از کش‌وقوس‌های زیاد و ابراز نارضایتی‌های دوباره مردم، این پروژه با حضور مسؤولان کشوری و استانی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

هدفی که محقق نشد

یکی از اهداف این پروژه و راه‌اندازی بیمارستان‌های محلی در کشور کاهش بار مراجعات بیماران به بیمارستان مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها و همچنین ارائه خدمات تخصصی به‌صورت سرپایی و بستری کمتر از ۲۴ ساعت می‌باشد.

انتظار مردم و عشایر برای بیمارستان

شبانکاره در شمال غربی شهرستان دشتستان واقع‌شده است و دروازه این شهرستان می‌باشد و یکی از قطب‌های مهم کشاورزی از قبیل کاشت گندم و صیفی‌کاری کشور به شمار می‌رود و با توجه به جمعیت عشایری مناسب آن تجهیز این مرکز که فضای بسیار مناسبی برای توسعه است و ارائه خدمات مطلوب به مردم است باید در دستور کار مسؤولان قرار بگیرد.

در گفتگو نگارنده با تعدادی از معتمدین محلی، آنچه در میان کلام این مردم متواضع عنوان می‌شد، از دست‌دادن جوانانی بود که اگر این شهر مجهز به یک مرکز درمانی مناسب بود، احتمال داشت اکنون همچنان به زندگی عادی خود ادامه می‌دادند.

پیگیری‌هایی که نیار به به پیگیری دارد

مسؤولان قبل از افتتاحیه به مردم وعده تجهیز این بیمارستان محلی را داده بودند، نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز یا پیگیری‌های خود برای تجهیز بیمارستان نامه‌های پاراف شدهٔ وزارت بهداشت را جهت مجهز کردن دستگاه‌های سونوگرافی و رادیولوژی در فضای مجازی منتشر نمود اما اهالی منطقه با وجود گسترش بیماری کرونا و نمایان شدن چالش‌ها و کمبودها حل این مسئله را مطالبه عمومی خود می‌دانند.

شبانکاره محروم از یک داروخانه شبانه روزی

اما در گذر از بیمارستان، بخش شبانکاره با توجه به گستردگی و جمعیت مناسب، از داشتن یک داروخانه شبانه‌روزی محروم است و اگر بیماری نیازمند دارویی شود باید به شهرهای هم‌جوار یا مرکز شهرستان مراجعه کنند.

بنابراین انتظار می‌رود استاندار بوشهر و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی با وجود بازدیدهای مکرر از این محل و به دلیل عدم استقرار امکاناتی نظیر داروخانه شبانه‌روزی و پزشک متخصص، به بخش شبانکاره توجه ویژه‌ای کنند تا عشایر زحمتکش و مردم برای انجام حداقل ترین موارد درمانی و بهداشتی نخواهند مسافت‌های جاده‌ای و زمان زیادی صرف کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شبانکاره بیمارستان داروخانه شبانه روزی بیمارستان شبانکاره داروخانه شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۵۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد

ایسنا/کردستان امام جمعه سنندج گفت: شناسایی وظایف، صداقت و تعامل با مردم از نکاتی است که باید همواره مد نظر مسؤولان قرار گیرد و آن‌ها ملجا و پناهگاه مردم باشند.

ماموستا فایق رستمی امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجدجامع شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: معلم جایگاه والایی در جامعه اسلامی دارد و دین اسلام بالاترین پاداش‌ها را برای عالمان، دانشمندان و معلمان اختصاص داده است. جایگاه معلمی تا جایی بالاست که پیامبر اکرم (ص) در حدیثی می‌فرمایند «إنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاق» که در آن، هدف از بعثت خود را تکمیل فضائل اخلاقی بیان کرده است.

وی بیان کرد: بالاترین خدمت در دین اسلام خدمت به مردم، فقرا و نیازمندان جامعه و عمران و توسعه و آبادانی است که باید مورد توجه مسؤولان قرار گیرد.

او خدمت عام‌المنفعه به دور از باندبازی و اجرای عدالت را از دیگر انتظاراتی دانست که مردم از مسؤولان دارند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • آب‌گرفتگی بندر امام باید دغدغه اول همه مسؤولان باشد
  • صداقت و تعامل با مردم مد نظر مسؤولان باشد