Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@01:08:51 GMT

70 درصد مدارس کشور «مربی بهداشت» ندارند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۰۲۰۳

70 درصد مدارس کشور «مربی بهداشت» ندارند

محمد محسن‌بیگی مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس با اشاره به کمبود مربی بهداشت در مدارس کشور، اظهار کرد: بر اساس نُرم تعریف شده که قبلا در کشور وجود داشته است، نیاز به 15 هزار مربی بهداشت است که تعداد 5 هزار مربی در مدارس کشور هستند و کمبود 10 هزار مربی را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 70 درصد مدارس کشور، مراقب سلامت یا مربی بهداشت ندارند، گفت: در بحث استخدام آموزش و پرورش، درخواست سهمیه کردیم که عدد سهمیه اول خیلی کم بود اما در ایزنی‌های بعدی به 850 نفر تبدیل شد.

*کمبود 9 هزار مربی بهداشت در مدارس

محسن‌بیگی ادامه داد: با احتساب اضافه شدن 850 مربی بهداشت به مدارس کشور که کمتر از 10 درصد مربی بهداشت مورد نیاز است، بیش از 9 هزار مربی بهداشت در کشور کمبود داریم.

وی به فعالیت‌هایی که در فضای مجازی برای سلامت دانش‌آموزان در ایام کرونا می‌شود، اشاره کرد و افزود: در شبکه «شاد»، سه کانال درباره بهداشت، آموزش و محیط زیست و ایمنی وجود دارد که در این 3 کانال، مربیان بهداشت، مدیران مدارس و سفیران سلامت حضور دارند و فعالیت می‌کنند.

* فعالیت 2 میلیون سفیر سلامت

مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 2 میلیون سفیر سلامت در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: مربیان بهداشت، محتوا تولید می‌کنند و در کانال‌ها به اشتراک می‌گذارند.

وی اضافه کرد: پویش‌ها و برنامه‌هایی در فضای مجازی داریم که سفیران سلامت، نقش بسیار پررنگی در اجرای آنها دارند البته فراموش نشود که یک سری از رفتارها به صورت تعاملی و چهره به چهره در میدان اتفاق می‌افتاد که با توجه به تعطیلی مدارس، به سختی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد محسن بیگی مربی بهداشت مراقب سلامت مربی بهداشت مدارس کشور هزار مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • ضرورت آموزش جمع‌آوری و تفکیک پسماند در مدارس
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • مدارس، کانون مردمی‌سازی سلامت است