Web Analytics Made Easy - Statcounter

صمد حاج جباری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح آشپزخانه و خوابگاه‌ها در سال جاری گفت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال گذشته با ارسال دستورالعملی به دانشگاه‌ها طرح بازسازی و صنعتی‌سازی آشپزخانه‌ها و طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی را ابلاغ کرد.

معاون امور دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: طرح مذکور همچنان در سال ۱۴۰۰ نیز پیگیری می‌شود و انتظار این است که دانشگاه‌هایی که در طرح‌های ارتقا قرار می‌گیرند و طرح‌هایی دارند از همین الان علی‌رغم این‌که ممکن است فرصت به اتمام رسیده باشد برنامه و طرح‌های خود را به صندوق رفاه دانشجویان ارسال تا جمع بندی نهایی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مهر، بخش‌هایی از دستورالعمل طرح بازسازی و صنعتی‌سازی آشپزخانه‌ها و طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی به شرح زیر است:

بر اساس این دستورالعمل دانشگاه‌ها مکلف شدند در چارچوب مفاد آئین‌نامه مالی معاملاتی و با رعایت صرفه و صلاح دانشگاه، نسبت به شناسایی پیمانکاران و فروشندگان تجهیزات ذیصلاح اقدام کنند.

همچنین به دلیل محدودیت منابع مالی، امکان مساعدت دیگری خارج از چارچوب طرح ارتقای برای صندوق رفاه دانشجویان میسر نخواهد بود.

پس از پرداخت سهم مرحله اول، عملیات تجهیز آشپزخانه‌های واجد شرایط با مشارکت دانشگاه‌ها انجام خواهد شد و صندوق پس از تجهیز آشپزخانه‌ها و تأیید نهایی آن از سوی کارشناسان فنی، نسبت به پرداخت سهم مرحله دوم خود اقدام می‌کند.

در طرح ارتقا دانشگاه‌هایی که دارای آشپزخانه‌های متعدد باشند، می‌توانند نیازهای تجهیزاتی خود را با ذکر اولویت و حداکثر تا ۲ آشپزخانه برای طرح ارتقا ارسال کنند.

صندوق رفاه دانشجویان در مورد دانشگاه‌هایی که در سال‌های گذشته با وجود دریافت سهم صندوق اقدام قابل توجهی در خصوص طرح ارتقا مورد توافق انجام نداده‌اند، تاکید کرد که آشپزخانه‌های این مراکز در اولویت آخر طرح ارتقا قرار می‌گیرند.

همچنین بر اساس دستورالعمل دیگر صندوق رفاه دانشجویان، طرح ارتقای سراهای دانشجویی با حمایت خیرین و دانشگاه‌ها و با اولویت ارتقای خوابگاه‌های رتبه چهار و پنج صورت می‌گیرد.

نحوه مشارکت در هر طرح به صورت ۵۰ درصد سهم صندوق رفاه دانشجویان ۵۰ درصد سهم دانشگاه است اما در صورتیکه دانشگاه نسبت به معرفی خیر اقدام کند، مشارکت به صورت ۴۰ درصد صندوق، ۳۰ درصد دانشگاه و ۳۰ درصد خیر انجام می‌شود.

در طرح ارتقا دانشگاه‌هایی که دارای سراهای دانشجویی متعدد باشند، می‌توانند نیازهای خود را با ذکر اولویت و حداکثر تا ۲ سرای دانشجویی برای این طرح ارسال کنند.

صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه‌ها تاکید کرده است با توجه به احتمال تداوم شیوع ویروس کرونا، مقتضی است بازسازی سراهای دانشجویی با اولویت ارتقا زیرساخت‌های بهداشتی سراها در نظر گرفته شود.

کد خبر 5190772 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان خوابگاه دانشجویی دانشجویان خارجی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی وام دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دانشجویان آزمون استخدامی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز سنجش آموزش پزشکی صندوق رفاه دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه هایی آشپزخانه ها خوابگاه ها طرح ارتقای دانشگاه ها طرح ارتقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا